neturejau ka veikt viena karta tai sugalvojau pazet tai nerealiai patiko kad nulipt negaliu . Taip tai kai ziuriu anime kazkaip nusiraminu.
Kodėl žiūrite anime?
Collapse
X
-
-
um...... patinka... ką daugiau veikt? juk taip gerai gryžus namo nuimt visą stresą ne tuolete su žurnalu rankoj ir **** kitoi... o pažiūrėti anime... ahhhhhhComment
-
Anime ziuriu del to, kad ten kitas pasaulis, skraidancios nematytos butybes, kalbantys daiktai ar kazkas pan. Viskas kas nupiesta gali buti netikroviskas svajoniu pasaulis, kuris ten istiesu egzistuoja. Ziuriu del to, kad man nepatinka mano pasaulis, o anime - prablasko nuo gyvenimo rutinos ir pripildo gyvenima nauju svajoniu, ideju etc. Anime kazkas nezemisko ir nerealaus, kaip ir muzika, kuri sukelia keistai maloniu jausmusComment
-
Heh...Nu pagalvokim.Na pirmiausia todėl,kad esu fantastikos mėgėja.Antra,animuose galima prisižiūrėti tokių nuotykių,apie kuriuos tik pasvajot gali.Trečia- TIKRAI geras anime mane įkvepia žygiams (neklauskit kokiems).O apibendrintai - I dunno,užaugau "ant anime' tai kaip man gali nepatikti?Not bad...Comment
-
Nu kaip ir daugeliui Lietuvoje tikriausiai pirma anime patirtis buvo vaikysteje dragon ball, man taip pat. Uzaugau as beziurint sita anime per LNK'a ir susizavejau. Kita karta, 14os metu, parsisiunciau visus Naruto ep'us, ir kaip bebutu keista, per 3 savaites sukrimtau (sirgau 2 savaites, gripas). Nuo tada ziuriu anime be perstojo. Tai man netrugdo asmeniniui gyvenimui, vieni megsta filmus ziureti, kiti knygas skaityti, o as ziureti animeComment
-
-
-
Nesu itin didelis gurmanas, tačiau kai žiūriu anime, tai žiūriu dėl to, jog gan įdomus/neįprastas pateikimas, taip pat anime rinka nėra taip suvaržyta kūribiškumo atžvilgiu kaip tarkim Hollywoodas ar bent koks didesnio biudžeto projektas. Ir apskritai įdomu pažiūrėti į tą kontrastą tarp rytų ir vakarų, ypač kai japonai yra gan inovatyvūs, kas leidžia jiems pateikti gan nemažai įdomių įdėjų.Walked inside, said: "This is a robbery"
Didn't need the money, it's just a hobby
FILL THE BAG, HOMEBOY, don't lag
I want money, beer, and a pack of zig-zagsComment
-
Sveiki visi, kolkas esu naujokas šitam forume. Man 24 metai. Anime žiūrinėju apie dvejus metus. Viskas prasidėjo nuo senos draugės, kuri parodė kas tai yra per "daigtas" na ir užkabino ir iki dabar kabina, tik va sunku rasti man patinkantį anime, esu pakankamai išrankus
Su pagarba Giedrius.👍 1Comment
Comment