Žiūriu dėl to, kad tai linksma. Man patinka anime atrasti dalelę Japonijos, pažiūrėti, kaip klostosi situacijos kitų gyvenimuose, visai nesvarbu, jog tai netikra...
Kodėl žiūrite anime?
Collapse
X
-
-
man 14m. kaip ir prasej.zdz,negyvenu mieste,kaime tiek to,nelabai ydomu su kaimynu bezdzioniukais zaisti, visur aplink mane mazi vaikai jeigu tureciau ka veikt,galbut nebuciau susidomejus anime, cia is neturejimo ka veikt xDD ir nsigailiu,man naujas paziuretas anime-jaujas yspudis nemanau,kad yra prastu anime,vistiek sugebek tu man nupiesti ir pan :dizzy: zdz,anime anime animeComment
-
O as ziuriu ne todel kad neturiu ka veikti o todel kad man patinka. Gal ziureciau ir paprasta animacija vietoj anime, bet anime piesimas grazus o ir pasirinkimas didesnis manyciau. Nu gal ir klystu, gal animacijos paprastos daugiau,tiesiog nesidomiu tuo.Ziuriu anime ir ziuresiu.
Aaaaaaa!Comment
-
As irgi anime ziuri todel, kad man patinka ir piesimas grazusComment
-
Kaip berods kažkas jau minėjo - dėl tos pačios priežasties, dėl kurios žiūriu filmus, skaitau knygas ir t.t. Niekada apie tai nesusimąsčiau. Nes kam reik klaust savęs, kodėl tu tai darai. Nebent esi neužtikrintas, ar tau tai patinka. Šiuo atveju, žinau, kad man tai patinka ir viskas. Geresnio argumento nė nereik.Comment
-
Man patinka Anime nuostabus dalykas :]~ užburia savo jaukia ir gera atmosfera... Pažiūri porą epų ir visa diena gražesnė tampa. Sėdžiu, žiūriu ir šypsausi kaip tik įmanoma, nors tam ir nėra priežasties tai atsitinka automatiškai vos įsijungi Anime... :] Pato tai tampa kaip narkotikas, nes nori ir toliau tai gerai gyvent, todėl ir žiūri xDComment
-
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
nes as ai megstu irman patinka. bandau piesti anime ir man neblogai sekasi. tiesiog anime mane ikvepia ir leidzia i gyvenima ziuret mieliau ir sju sypsena.GYVENIMAS YRA GRAZUSComment
-
As galeciau uzsiimti daaaaaaaug naudingesne veikla nei ziuret anime, bet bent 3/10 savo laiko skiriu anime esu jaunas, dabar abiturientas, draugai vis tempias kazkur, bet kartais as mieliau pasedziu prie savo placiaekranio ir paziuriu kokias 4 serijas kokio nors idomaus anime mane tai atpalaiduoja geriau nei karsta vonia ir dar primokiau savishke megti anime, tad ji kartais ir su manim paziuri aisku koki nors slice of life, romance arba comedy.Comment
-
O anime tiesiog traukia ir viskas, kaip koks magnetas...panašu į tai : užsinori valgyt ir valgai, nori miegot - nueini miegot...net nėra tikslaus paaiškinimo kodėl anime skleidžia tokią trauką, kas "užsikabliuoja", tas nelabai sugeba sustot vėliauComment
Comment