Kodėl žiūrite anime?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Luna-chan
    Miau?
    • 2008 12 01
    • 70

Žiūriu dėl to, kad tai linksma. Man patinka anime atrasti dalelę Japonijos, pažiūrėti, kaip klostosi situacijos kitų gyvenimuose, visai nesvarbu, jog tai netikra...
    Feed Me! Adopted from Valenth

Comment

• usakou
      Rimtas forumo narys
      • 2009 04 19
      • 188

man 14m. kaip ir prasej.zdz,negyvenu mieste,kaime tiek to,nelabai ydomu su kaimynu bezdzioniukais zaisti, visur aplink mane mazi vaikai jeigu tureciau ka veikt,galbut nebuciau susidomejus anime, cia is neturejimo ka veikt xDD ir nsigailiu,man naujas paziuretas anime-jaujas yspudis nemanau,kad yra prastu anime,vistiek sugebek tu man nupiesti ir pan :dizzy: zdz,anime anime anime

Comment

• Ayami
        Menas buti savimi.

• 2009 05 10
        • 123

O as ziuriu ne todel kad neturiu ka veikti o todel kad man patinka. Gal ziureciau ir paprasta animacija vietoj anime, bet anime piesimas grazus o ir pasirinkimas didesnis manyciau. Nu gal ir klystu, gal animacijos paprastos daugiau,tiesiog nesidomiu tuo.Ziuriu anime ir ziuresiu.

Aaaaaaa!

Comment

• Alex Sugar
          don't worry, be happy ;)

• 2009 02 23
          • 466

Autorius Ayami
          O as ziuriu ne todel kad neturiu ka veikti o todel kad man patinka. Gal ziureciau ir paprasta animacija vietoj anime, bet anime piesimas grazus o ir pasirinkimas didesnis manyciau. Nu gal ir klystu, gal animacijos paprastos daugiau,tiesiog nesidomiu tuo.Ziuriu anime ir ziuresiu.
          As irgi anime ziuri todel, kad man patinka ir piesimas grazus
          Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
          Everything is awesome!

Comment

• H[asas]
            WarGod'az

• 2009 05 22
            • 125

Ziuriu nes patinka xD Tiesiog traukia ir viskas negaliu pasakyt ne

Comment

• Nismo
              Narys
              • 2008 10 24
              • 90

Traukia mane tas anime kaskuo tik nezonau kuo bet ziuresiu ir toliau

Comment

• chibi_nemiga
                Rimtas forumo narys

• 2008 08 01
                • 117

Kaip berods kažkas jau minėjo - dėl tos pačios priežasties, dėl kurios žiūriu filmus, skaitau knygas ir t.t. Niekada apie tai nesusimąsčiau. Nes kam reik klaust savęs, kodėl tu tai darai. Nebent esi neužtikrintas, ar tau tai patinka. Šiuo atveju, žinau, kad man tai patinka ir viskas. Geresnio argumento nė nereik.

Comment

• Vytas9825
                  Naujokas
                  • 2009 07 25
                  • 4

Todel, kad Anime yra neyprastas uzsiemimas mano aplinkoje ir dar turbut kad Anime man asmeniskai yrai daug romantiskesni negu bet koks romantinis filmas, ziauresni negu bet koks siaubo filmas, fantastiskesni negu bet koks fantastinis filmas ir t.t.

Comment

• Sfinksaslt
                    Rimtas forumo narys

• 2009 01 22
                    • 134

Man patinka Anime nuostabus dalykas :]~ užburia savo jaukia ir gera atmosfera... Pažiūri porą epų ir visa diena gražesnė tampa. Sėdžiu, žiūriu ir šypsausi kaip tik įmanoma, nors tam ir nėra priežasties tai atsitinka automatiškai vos įsijungi Anime... :] Pato tai tampa kaip narkotikas, nes nori ir toliau tai gerai gyvent, todėl ir žiūri xD
                    1. Tu dabar internete
                    2. Tu dabar animezona.net
                    3. Tu skaitai
                    5. Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
                    6. Tu dabar tai patikrinai
                    7. Tu šypsais

Comment

• Spirit of Nightmare
                      !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                      • 209

Autorius Vytas9825
                      ziauresni negu bet koks siaubo filmas.
                      Dėl nuomonės kaip sakoma nesiginčijama, bet vistiek - matosi nematęs normalaus siaubo filmo, jeigu anime žiauresni (arba žiūri vien tik kokius "Saw" arba "I know what You Did Last Summer")

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• sakura_girl
                        Naujokas
                        • 2009 08 17
                        • 2

nes as ai megstu irman patinka. bandau piesti anime ir man neblogai sekasi. tiesiog anime mane ikvepia ir leidzia i gyvenima ziuret mieliau ir sju sypsena.
                        GYVENIMAS YRA GRAZUS

Comment

• druzokas
                          Narys
                          • 2009 08 17
                          • 41

As galeciau uzsiimti daaaaaaaug naudingesne veikla nei ziuret anime, bet bent 3/10 savo laiko skiriu anime esu jaunas, dabar abiturientas, draugai vis tempias kazkur, bet kartais as mieliau pasedziu prie savo placiaekranio ir paziuriu kokias 4 serijas kokio nors idomaus anime mane tai atpalaiduoja geriau nei karsta vonia ir dar primokiau savishke megti anime, tad ji kartais ir su manim paziuri aisku koki nors slice of life, romance arba comedy.

Comment

• Miglaja
                            Cute potato ~

• 2007 12 16
                            • 551

Autorius druzokas
                            ir dar primokiau savishke megti anime, tad ji kartais ir su manim paziuri aisku koki nors slice of life, romance arba comedy.
                            Su saviške hentai geriau žiūrėk Mane vienas draugas kvietė, bet nesiryžau....;DD
                            O anime tiesiog traukia ir viskas, kaip koks magnetas...panašu į tai : užsinori valgyt ir valgai, nori miegot - nueini miegot...net nėra tikslaus paaiškinimo kodėl anime skleidžia tokią trauką, kas "užsikabliuoja", tas nelabai sugeba sustot vėliau
                            Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• DoubleR
                              Berastis
                              • 2009 06 06
                              • 59

Nes nera ka veikt xD tai kartais ziuriu....

Comment

• donatass
                                Narys
                                • 2009 08 28
                                • 78

visu pirma man tai patinka idomu.Praskaidrina diena.Ir tiesiog nezinau jie mane traukia ir viskas tai kaip valgyt miegot.Nelabai galeciau gyvent be anime.Tai tarsi priklausomybe kuri man labai patinka.

Comment

Working...