Kodėl žiūrite anime?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • DIX
    エドワード

• 2008 08 22
    • 243

Nes galiausiai atsibodo visas holivudinis šlamštas ir panoro kažko naujo, tuomet pasiūlė išmėginti anime - pradėjau nuo tokių kaip Wolf Rain, Cowboy Bebop. Na ir radau tai ko ieškojau... didesnės galimybės perteikti siužeta nei filmuose, įvairesni siužetai, epic pabaigos ir t.t. Na nuo to pradėjau žiūrėti, o kodėl juos vis dar žiūriu sunku pasakyt, galbūt vienas iš laisvalaikio praleidimo būdų - pamaina žaidimams, kurių jau gan seniai nebežaidžiu

Spoileris:

Comment

• IscarioT
      Naujokas
      • 2008 12 28
      • 26

Nes nera ka veikti
      Mano AMV

Comment

• DoubleR
        Berastis
        • 2009 06 06
        • 59

Jo praskaidrina diena... ir taip idomu pasiziureti... kiekviena Anime turi kazko savo (itraukiancio) ir dazniausiai su "prikolais"...

Comment

• mariux9998
          Labas.

• 2008 06 20
          • 434

Nes tėvai privertė xDDDDDDDD

Comment

• zhmogeliukas
            Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
            • 722

Autorius mariux9998
            Nes tėvai privertė xDDDDDDDD
            WTF? o.O'' tu čia rimtai?
            kietus tėvus tada turi

Comment

• NanaChan_
              Love & Peace

• 2009 06 01
              • 54

tep dieną praskaidrina, jei juokingas anime - tai pasijuoki, liūnas - liūdnai nusiteiki, nu nebūtinai visada verki ;DD ta prasme užsiėmimas pomėgis. o kaip sakė DIX viskas kas per tv asibodo norisi kažko naujo. o jei dar esi koks "nestandartinės" kultūros žmogus, kuris žiūri,klauso,mato,skaito,daro ne taip kaip visi kiti.

Comment

• zeke
                trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                • 392

Žiūrių nes patinka ir tiek, nėra spec priežasties.
                S_T

Comment

• xipzo
                  I hate IDIOTS

• 2009 04 16
                  • 224

Autorius Augis24
                  Kodėl žiūrite anime? Daugelis žiūri anime, nors vietoj to, galėtu eiti į lauką su draugais ir pan. na turiu omeny, leisti laiką ne prie pc. Parašykit ir argumentuokit, kad būtu geriau, tai parašykit savo amžių ir priežastį, dėl kuriuos jūs žiūrite anime
                  As anime ziuriu nes neturiu ka tame lauke veikt... pas manes gatvej 7-12m vaikai gyvena man vieninteliam 16... taj... beto jei iseit kur kitur tai gert gert ir gert su klasiokais... o gert nemegstu (as ne abstinentas bet kas perdaug tas negerai ) taigi... anime, programavimas , ir treniruokliai sklepe viskas ko man reikia...
                  My Anime List <---
                  Waiting for Peacefull summer...

Comment

• Aramix
                    Surades gyvenima :D
                    • 2009 06 23
                    • 31

Autorius xipzo
                    As anime ziuriu nes neturiu ka tame lauke veikt... pas manes gatvej 7-12m vaikai gyvena man vieninteliam 16... taj... beto jei iseit kur kitur tai gert gert ir gert su klasiokais... o gert nemegstu (as ne abstinentas bet kas perdaug tas negerai ) taigi...
                    Tas pats ir man tik, kad man 15

Comment

• usakou
                      Rimtas forumo narys
                      • 2009 04 19
                      • 188

cia mano pagrindinis uzsiemimas ziureti anime ;DD

Comment

• NanaChan_
                        Love & Peace

• 2009 06 01
                        • 54

Autorius xipzo
                        As anime ziuriu nes neturiu ka tame lauke veikt... pas manes gatvej 7-12m vaikai gyvena man vieninteliam 16... taj... beto jei iseit kur kitur tai gert gert ir gert su klasiokais... o gert nemegstu (as ne abstinentas bet kas perdaug tas negerai ) taigi... anime, programavimas , ir treniruokliai sklepe viskas ko man reikia...
                        jep tik gert ir gert, man taip pat, aplinkui draugų nėr. tai anime ir belieka su pasivaikščiojimais lauke, bei fotkinimu man.

Comment

• H[asas]
                          WarGod'az

• 2009 05 22
                          • 125

Karta pamaciau ir uzsikabliavau dabar tai mano uzsiemimas NR.1

Comment

• holms
                            AZ rėmėjas

• 2009 03 03
                            • 157

ziuriu del to kad atranda sau kazka naujo, ir tai gali pasireiskt labai ivairei..

gyvenimo situacijos ... ju sprendimai
                            OST'ai .. idomi muzika
                            daliku kuriu nezinojau pvz baseino valymo ypatumai ir pns techiniai dalykai kurios pagal bendra ishsilavinima nylabai turetum zinot

vien tik kaip pavyzdi pateikciau tai nodame contabile.. kiek as suzinojau apie diregavima..
                            suzuki - supratast pradejau geriau kaip panos reaguoja i ta ar ana situacija ir isvis kokioj krypti mintys teka ju.. [gyvenime padejo nekart jau ;]
                            lost in time [mergaite laike pasyklydusi - nepamenu kaip tixlei vadinas] - supratau koks dydelis visgi skirtumas merginai yra, tarp draugo ir bahuro =)
                            beck - anime kurys man dave antra banga mano gitaravime =D

Comment

• Lycanthrope
                              Naujokas
                              • 2009 06 24
                              • 5

Čia manau galima pasakyti vienu sakiniu - 'Cuz it's freakin' great!!!

Holms, tikriausiai tas anime vadinosi "Girl who leapt throught time"
                              Paskutinis pakeitimas nuo Lycanthrope; 2009-06-27, 22:52. Priežastis: Fixing around...
                              A black cat crossing your path signifies, that the animal is going somewhere...

Comment

• powilas
                                Naujokas
                                • 2009 04 10
                                • 22

Aš žiūriu anime, kad turečiau apie ką svajoti

Comment

Working...