Nes galiausiai atsibodo visas holivudinis šlamštas ir panoro kažko naujo, tuomet pasiūlė išmėginti anime - pradėjau nuo tokių kaip Wolf Rain, Cowboy Bebop. Na ir radau tai ko ieškojau... didesnės galimybės perteikti siužeta nei filmuose, įvairesni siužetai, epic pabaigos ir t.t. Na nuo to pradėjau žiūrėti, o kodėl juos vis dar žiūriu sunku pasakyt, galbūt vienas iš laisvalaikio praleidimo būdų - pamaina žaidimams, kurių jau gan seniai nebežaidžiu
Kodėl žiūrite anime?
Collapse
X
-
-
Comment
-
tep dieną praskaidrina, jei juokingas anime - tai pasijuoki, liūnas - liūdnai nusiteiki, nu nebūtinai visada verki ;DD ta prasme užsiėmimas pomėgis. o kaip sakė DIX viskas kas per tv asibodo norisi kažko naujo. o jei dar esi koks "nestandartinės" kultūros žmogus, kuris žiūri,klauso,mato,skaito,daro ne taip kaip visi kiti.Comment
-
As anime ziuriu nes neturiu ka tame lauke veikt... pas manes gatvej 7-12m vaikai gyvena man vieninteliam 16... taj... beto jei iseit kur kitur tai gert gert ir gert su klasiokais... o gert nemegstu (as ne abstinentas bet kas perdaug tas negerai ) taigi... anime, programavimas , ir treniruokliai sklepe viskas ko man reikia...My Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
Tas pats ir man tik, kad man 15Comment
-
As anime ziuriu nes neturiu ka tame lauke veikt... pas manes gatvej 7-12m vaikai gyvena man vieninteliam 16... taj... beto jei iseit kur kitur tai gert gert ir gert su klasiokais... o gert nemegstu (as ne abstinentas bet kas perdaug tas negerai ) taigi... anime, programavimas , ir treniruokliai sklepe viskas ko man reikia...Comment
-
ziuriu del to kad atranda sau kazka naujo, ir tai gali pasireiskt labai ivairei..
gyvenimo situacijos ... ju sprendimai
OST'ai .. idomi muzika
daliku kuriu nezinojau pvz baseino valymo ypatumai ir pns techiniai dalykai kurios pagal bendra ishsilavinima nylabai turetum zinot
vien tik kaip pavyzdi pateikciau tai nodame contabile.. kiek as suzinojau apie diregavima..
suzuki - supratast pradejau geriau kaip panos reaguoja i ta ar ana situacija ir isvis kokioj krypti mintys teka ju.. [gyvenime padejo nekart jau ;]
lost in time [mergaite laike pasyklydusi - nepamenu kaip tixlei vadinas] - supratau koks dydelis visgi skirtumas merginai yra, tarp draugo ir bahuro =)
beck - anime kurys man dave antra banga mano gitaravime =DComment
-
Čia manau galima pasakyti vienu sakiniu - 'Cuz it's freakin' great!!!
Holms, tikriausiai tas anime vadinosi "Girl who leapt throught time"A black cat crossing your path signifies, that the animal is going somewhere...Comment
Comment