Labiausiai jūsų nekenčiamas anime/manga veikėjas ir kodėl?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • krapija
    Cadavariffic

• 2008 03 08
    • 260

Nors iš per daug populiarių anime, bet nieko nekenčiu labiau už sasukę, orochimaru ir friezą
    Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.

http://myanimelist.net/animelist/Dieucra

http://www.last.fm/user/bombska

Comment

• silveris
      Burma-Shave

• 2008 04 20
      • 20

Autorius Miyata
      Drisciau papriestarauti, kad ippo nieko nedaro, verkslena, tempia guma... Jis niekada neverksleno o atvirksciai buvo laimingas kovodamas, ir lauke nesulauke kitos kovos. Nesvarbu pries ka jis kovotu. Jis atvirksciai, buvo laimingas kovodamas pries stipresnius, ir norejo ko greiciau kovoti o ne tempe guma. Ir jis visada treniruojasi, ir tampa zymiai stipresnis nuo paskutines kovos, taigi negali pasakyt kad nieko nedaro, verkslena ir tempia guma. Todel kad atvirksciai, jis labai laukia kovu, treniruojasi ir patobuleja vos ne dvygubai nuo praeitos kovos. Ir kas cia blogo kad veikejas daug masto? Ir mano manimu, Ippo yra kito tipo zmogus, nemastantis daug. Visada kovoja be strategijos, bent jau pats nieko nesugalvoja, o uz ji sugalvoja treneris.
      Nesakyk kad jis visa laika treniruojas, na taip, bet tikrai serijoje daug vietos uzima tos jo 'jausmu audros' galvoj. Ypac kai Date kovojo del cempiono titulo, tikra manau perdetai Ippo pergyveno del jo.
      Paskutinis pakeitimas nuo silveris; 2009-03-25, 15:57.
      and when they pulled her from the wreck you know she
      still had on her shades
      they say that dreams are growing wild just this side of
      burma shave

Comment

• Sharp_katana
        Stebėtoja

• 2007 02 28
        • 147

Ok... Kiek pamenu, tai labiausiai nervino Yuuki iš VK.. Cypianti, šlaiužiojanti... Fui..
        Toliau VISI ,,Shining Trears X Wind" anime veikėjai. Nemačiau nei vieno normalaus..

Comment

• tenchi
          Hitsugaya

• 2009 03 04
          • 19

Light'as arba kitaip dar Kira is Death Note
          HITSUGAYA NEXT COSPLAY
          WAIT FOR MY
          I HOPE

Comment

• Miyata
            Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
            • 452

Autorius silveris
            Nesakyk kad jis visa laika treniruojas, na taip, bet tikrai serijoje daug vietos uzima tos jo 'jausmu audros' galvoj. Ypac kai Date kovojo del cempiono titulo, tikra manau perdetai Ippo pergyveno del jo.
            As ir nesakiau kad jis visa laika treniruojasi, bet nesedi ir nelaukia, jai biski pamasto, tai nejau cia labai blogai? O del Date, tai ten buvo toks humoras, kurio tu nesupratai.
            Paskutinis pakeitimas nuo Miyata; 2009-03-31, 19:39.

Comment

• Blizzard
              GFX maker

• 2009 03 25
              • 224

Misa is death note

atspindi vakarietiska blondines ivaizdi

Comment

• Yuffie
                Cute as Hell.

• 2009 01 04
                • 123

1. Maka (Soul Eater) Pritarsiu - tikrai daug spygaujanti mergaitė.
                2.Yuuki (Vampire Knight) Irgi tokia laabai judri. Mano nuomone jos būdas , įkyrumas kiek pakenkė animui. Kiek jau užknisus man buvo (nepykit už mano tokią kritišką nuomone )
                3. Ir iš senų laikų prisimenant tai SailorMoon xD Ten man jau tikrai nepatiko.
                Aišku galėčiau pasakyt, kad man daug kas iš Soul Eater nepatiko. Kaažkokie keisti jie man pasirodė. Tas pats Death Kid su savo tuo simetriškumu.
                Paskutinis pakeitimas nuo Yuffie; 2009-03-25, 19:22.

Comment

• Sagė Lal
                  Newbie
                  • 2009 03 02
                  • 8

Dar keli nekenciamieji:
                  Misa (Death Note) - turbut del sitos ... ir nebaigiau ziuret Death Note. Ji tikriausiai vienintele tokia erzinanti (svelniai tariant);
                  Sakura (Naruto) - na ji spejo atsibosti dar pirmose serijose. Jos verkslenimai ir seilejimaisi del sasuke(kuris tikrai ne geresnis). shippuuden ji jau rimtesne todel ne taip 'skauda' ziurint.
                  Main characters from Vampire Knight- Zero, Yuuki, Kaname- 'nepakartojama' trijule. Drama queens, baisu ziuret, o jie dar ir main characters!
                  Papa to kiss in the dark- SIAUBAS. Ziurejau, kad suprasciau ko tos merginos leipsta del yaoi. Bet berniukas kuris nesileidzia prievartaujamas nes jy prievartaus ne jo tetis!!!!!!!...

Comment

• SinEater
                    Šizofrenikė

• 2008 08 01
                    • 64

Misa (death note) Kas gali būti blogiau už šita cypiančia blondinę?
                    Narutas (naruto) Kvailas vaikas daugelyje anime pagrindiniai veikėjai būtent tokie dundukai.
                    Sakura (naruto) sitos tikrai negalėjau praleist... dar viena cypianti niekam tikusi mergiotė.
                    Hubb (wolf's rain) silpnas žmogysta kuris visą vaizdą gadino ;D
                    Kaip ir viskas.
                    Hey,Feed Me!

Comment

• destiny
                      Rašytojas

• 2008 06 20
                      • 242

Misa is DN nes mm... nes toks jausmas, kad sukurta pagal anigdotus apie blondines
                      Is "Vampire knight" mokyklos direktorius(neatsimenu vardo) nes labai jau kvailai atrodo...
                      Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
                      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      sigpic

Comment

• dojitoku
                        Music is mine heroin.
                        • 2009 02 06
                        • 10

Aizen Sousuke (bleach)
                        Niekada negalvojau, kad Nupieštas veikėjas gali taip erzinti.
                        Taip pat Gin ichimaru... (bleach)
                        Jis mane ypač erzino, bet buvo neįprastai įdomus ir charizmatiškas, šaltas ir.. ypač ironiškas.

Comment

• enjutsu
                          Rimtas forumo narys

• 2008 08 19
                          • 131

Autorius Spirit of Nightmare
                          Suzaku (Code Geass) - Nu į pabaigą gal ne taip nervino, bet šiaip motiną dėl valdžios parduotų...
                          Light Yagami (Death Note) - Žiūrėti Suzaku
                          Musubi (Sekirei) - Nepatiko man tiesiog ji - vaikiška labai ar dar kažkas, nu nežinau
                          Kurokami main charas - nepažįstu aš jo visiškai, nes dropinau šitą anime iškart po pirmo epizodo. Būtent dėl jo ir mečiau, negalėjau pakęst, kai jis nieko nedarė, kai prie jo akių merginą daužė
                          tu labai suklydai dėl kurokami, pradžioje tas pagrindinis veikėjas buvo gan subinė ,bet laikui bėgant jis tapo geresniu, labiau pakenčiamu ir maždaug virš vidurio visai neblogu, suklydai kad metei
                          sigpic

Comment

• karolisvis
                            I..Hate..All..off..you.

• 2008 05 25
                            • 229

I hate!!! I hate!!! I hate!!!! I hate nothing! Visi herojai man atrodo savo vietose nieks nenervino(na nebent neprisimenu ^^)
                            Run, live to fly, fly to live, do or die.
                            Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!

sigpic

Comment

• rock-san
                              Tapytojas

• 2007 10 02
                              • 193

seip yra tik keli veikejai kurie mane erzina pirma vieta uzima Luiza "zero" is Zero no tsukaima, jos charakteris makes me wana hit her ;DD ji labai primena mano sese su kuria as ir taip nesutariu ;DD, plius she's flat xD

Comment

• Eluned
                                Insanity is all around us
                                • 2008 10 11
                                • 15

Ale daug tokiu pas mane prisikaupe...
                                Kaip daugumos Misa is Death Note
                                Tas žmogpalaikis iš D.Gray-Man (neatsimenu vardo, nu tas kur laivo įguloj buvo, o paskui kažkokių galių igavo X/)
                                Lenalee Lee is D.Gray-Man kažkokia lope pasirodė
                                Beveik visi is VK - tupas anime, tupi veikėjai (nu kas per vampyrai )
                                Ta tūpa hollow mergaitė su tūpom kasytėm is Bleach - per daug vaidinanti kažką, ir šeip erzinantis personažas
                                Aoyama-kun (Tokyo mew mew) - jetau koks baisus charas, o ta merga taip uzknisanciai el jo svaigo X|
                                Liusi (elfen lied) - del jos po pirmo epo dropinau anime

Daugiau dabar neprisimenu, bet manau sąrašas pasipildys :/

Comment

Working...