Labiausiai jūsų nekenčiamas anime/manga veikėjas ir kodėl?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • sviesta
    Naujokas
    • 2010 07 23
    • 14

Isla Yura iš Pandora Hearts mangos-Na nepaveža mano protas to vyruko! Kai maivosi kaip gyvatė, man norisi praleisti visą chapterį!
    Grell Sutcliff iš Kuroshitsuji- Nagi,vyrukas galėti gimdyti vaikus?!Naujausias homoseksualumo apraiškos lygis...
    Ir paskutinis,labiausiai mane užknisantis veikėjas:Arystar Krory The Third- Kodėl tokie iš viso egzituoja? Kad sugadintų gerą anime?Jo debiliškumo neįmanoma ištverti...Aš tikrai persukau kelis epizodus su juo nes jau atsibodo tas jo verkšlenimas
    Memory stick not functioning-who are you,again...?

Comment

• soiciro-cat
      Naujokas
      • 2010 10 21
      • 18

broliai valentinai is hellsingo nors ir juokingi bet as ju nekenciu xD

Dabar galiu dar prideti ir Kato is GANTZ tas veikaejas uzknisa su savo tais ''as negaliu'' ''kodel as jo neapsaugojau'' ir seip jis lievas!!!!!!!
      Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2011-01-02, 22:51.

Comment

• dfsafsaf
        Beautiful Lies

• 2010 05 13
        • 261

Ran iš Isekai no Seikishi Monogatari, seniai nebuvau matęs taip nepatikusio personažo, dažniausiai vos tik pasirodydavo, norėjosi iškart prasukti

Comment

• witkus
          Take it easy

• 2009 11 21
          • 261

Autorius ~Madara Phantomhive~
          Amane Misa - Death Note - durnesnės bobos matyti neteko. Kristau Šventas, tikra blondinė. ne veltui nemėgstu blondinių.
          Kaze no Stigma - nepamenu tos mergosvardo. Amžina isterikė. Ir šiaip kai kurias bobas padaro tokias, kad ką žinau. Pastovus bairis "kumštis į veidą ir bičiukas skrenda dangaus link" toks apgailėtinas, kad jei pamatau per anime nors vieną tokį - net nebežiūriu, nebent neatkreipiu dėmesio (būna kai smegenys išsijungusios).
          Va! turim bendrą nekenčiamą veikėją. Kaze no stigma isterikė, žiauriai nekenčiu jos ir visų kitų panašių veikėjų, pavyzdžiui Amaenaideyo pagrindinė merga. Na žiauri isterikė vien dėl jos taip ir nepabaigiau žiūrėt to anime...

Comment

• UsagYchii
            Naujokas
            • 2010 06 30
            • 7

kissxsis dvynes... kaip iš siaubo filmo... >.<

Comment

• Kanda
              Rašytojas

• 2010 09 25
              • 236

Slikstynes vampyro, Tapo ir jo darugo(-es) su surikais, kur amzinai popiergalius rausia stabe D.Gray.Man Lievi charakteriai - uzknisa kai gadina serijas ;/ xD
              DA , tumblr :P

Comment

• sakuraxx1
                Anime fan

• 2010 07 17
                • 48

Mane labai uzknisa Grell is Kuroshitsuji. Taip ir nesupratau ar Grell yra vyras ar moteris ir man labai nepatinka kad tas padaras amzinai lenda prie Sebastian.

NO ANIME NO LIFE

Comment

• Gvauz
                  Naras
                  • 2006 11 18
                  • 271

Naruto, nes jis visiškas idiotas ir niekaip nepralaimi. tada L, nes nesuprantu kaip jis dar gyvena valgydamas vien saldumynus ir būdamas kažkoks mėmė, o daugiau nešauna į galvą kolkas ko nekenčiu

Comment

• Raven
                    Narys
                    • 2009 08 29
                    • 48

Suzaku Kururug is Code geass didesnio angeliuko nemaciau ;/
                    Kei Kishimoto is gatz kazkuoke tai idiote labai nervino
                    Kato is gantz be komentaru x]
                    IR mano megstamiauses draugas mirties dievas ryukas niekada jam neatleisiu ka jis padare...x]

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• HigeLover
                      Naujokas
                      • 2011 08 16
                      • 4

Darcia [Wolf's Rain] - Kažkoks idiotas! Turi kažkokią negyvą mergą ir dar kažkuriam epizode daužo galvą į sieną xD ką apie tokį galima pasakyt? Ir šeip šlykštus man jis
                      Toboe [Wolf's Rain] - Bjaurus, net ne vilkas, o šuo! Kažkoks skystablauzdis mažius... nekenčiu tokių..
                      Sakura [Naruto] - Be komentarų.
                      Misa [Soul Eater] - visiškai nereikalinga veikėja. Tik spiega ir viskas, kyla noras nudobt!
                      „Why? Why do humans always look to the sky? Why do you try so hard to fly when you don't have any wings? We'll run on our own legs.“~ Wolf's Rain

Comment

• alucard
                        Narys
                        • 2011 05 10
                        • 70

Baccano tas diedas su barzda kur visa laiką krauja visiems gadino.Galvojau užmuštu jį greičiau.
                        Hellsing Integra Šalta buhalterinė myliumyliumyliumyliu.
                        First it control your mind
                        Then it destroy your body

Comment

• Kyoshi
                          Naujokas
                          • 2011 08 21
                          • 6

Kaip gi galima kokio nors veikėjo nekęsti, juk jų rolė užpildo dalį anime. Suprantama, kiekvienas žmogus turi savo nuomonę ir turi teisę jausti antipatiją kam nors, bet neapykanta yra visai kas kita. Kai yra pradedama smerkti, kai kurie faktai tampa ignoruojami, nors neapykanta gali atrodyti ir nekalta, bet dažnai pastebiu, kad ir autoriai būna peikiami.

Dauguma veikėjų yra įdomūs, kadangi jie parodo kokie mes kartais galime būti realybėje (dažniausiai vidinėmis būsenomis, o ne išoriniais veiksmais), tuomet žmogus pamatęs į save panašų veikėją, gali pastebėti panašias klaidas, bei išmokti jų vengti, taigi anime žiūrėjimas gali ne vien suteikti pramogą bet ir padėti tobulėti.

Na, o kad suprasti kodėl veikėjas vienaip ar kitaip elgiasi, reikia išanalizuoti visą jo istoriją bei aplinką, tuomet dauguma kortų bus nesunkiai atvertos. Yra du veikėjų tipai - tie, kurie įgavo savo pagrindinį charakterį naturaliai, ir tie (dažniausiai nesuprantamieji/nekenčiamieji) kurie juos įgyjo po kažkokių fatalių pakitimų jų gyvenime. (pirštais nerodysiu, kadangi tokių nesuprastų veikėjų yra šimtai)

Nekęsti yra lengviau nei suprasti. Patariu rinktis sunkesnyjį kelią.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Kyoshi; 2011-08-22, 13:51.
                          Be careful what you call reality.

Comment

• .Gry.
                            Naujokas
                            • 2011 08 27
                            • 7

Man patiko Kyoshi mąstymas, džiugu, kad kas drįsta paneigt daugelio narių nuomones argumentuota kritika... Bet aš pati būčiau linkus nesutikti su tuo, žinodama, kad ko nors neapkęsti yra visiškai natūralu. Nesvarbu ar tai anime personažas, koks gyvas žmogus ar dar kas.
                            Taip, daugybė personažų gal ir padeda tobulėt, ką suprast ar perprast apie pasaulį, gyvenimą, dar kažką, ką lengvai galėtume pavadint kad ir "dvasiniu žmogaus tobulėjimu". Bet vis tiek atsiras žmonių, kuriems tas veikėjas eis per nervus. Juk tai taip natūralu! Ir net jei pasirinktum "sunkesnįjį" kelią, tai kokia prasmė? Ta prasme, jei tu ir išanalizuosi to veikėjo istoriją, aplinką, "atversi kortas", tai prie nieko neprives. Veikėjas vis tiek tave nervuos, mano manymu.
                            Na nežinau, nebent tu kažkokia ypatinga ir pasaulyje viską dievini. D

O aš pati, nors nemačius daug anime, bet galiu pasakyt, kad būtent šiuo metu tiesiog negaliu pakęst Sasukės (Naruto Shippuden). Nors ilgą laiką jis buvo mėgiamiausias mano personažas. Man atrodo, kad mano meilė jam mirė tuomet, kai jame mirė visos jo žmogiškosios dalelės, jei galiu taip išsireikšti. T.y. jis pasidarė kažkokiu idiotu su tuo savo kerštu visiems ir visada. Na, gal čia laikina, nežinau. Pažiūrėsiu, pamatysiu.
                            Paskutinis pakeitimas nuo .Gry.; 2011-08-27, 22:27.

Comment

• Miyata
                              Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                              • 452

Autorius .Gry.
                              Man patiko Kyoshi mąstymas, džiugu, kad kas drįsta paneigt daugelio narių nuomones argumentuota kritika... Bet aš pati būčiau linkus nesutikti su tuo, žinodama, kad ko nors neapkęsti yra visiškai natūralu. Nesvarbu ar tai anime personažas, koks gyvas žmogus ar dar kas.
                              Taip, daugybė personažų gal ir padeda tobulėt, ką suprast ar perprast apie pasaulį, gyvenimą, dar kažką, ką lengvai galėtume pavadint kad ir "dvasiniu žmogaus tobulėjimu". Bet vis tiek atsiras žmonių, kuriems tas veikėjas eis per nervus. Juk tai taip natūralu! Ir net jei pasirinktum "sunkesnįjį" kelią, tai kokia prasmė? Ta prasme, jei tu ir išanalizuosi to veikėjo istoriją, aplinką, "atversi kortas", tai prie nieko neprives. Veikėjas vis tiek tave nervuos, mano manymu.
                              Na nežinau, nebent tu kažkokia ypatinga ir pasaulyje viską dievini. D

O aš pati, nors nemačius daug anime, bet galiu pasakyt, kad šiuo metu tiesiog negaliu pakęst Sasukės (Naruto Shippuden). Nors ilgą laiką jis buvo mėgiamiausias mano personažas. Man atrodo, kad mano meilė jam mirė tuomet, kai jame mirė visos jo žmogiškosios dalelės, jei galiu taip išsireikšti. T.y. jis pasidarė kažkokiu idiotu su tuo savo kerštu visiems ir visada.
                              Sutinku su tavo nuomone apie neapykanta, nekesti kazko yra naturalu, buk tai silpna neapykanta kur tiesiog nepatinka veikejas, ar tokia stipri kur jau pradedi peikti ta veikeja. Ir siaip Kyoshi sake kaip imanoma nekest, kai tas veikejas uzpildo daly vaidybos ir anime plot'o. As manau tame ir esme - zmones nori kad to veikejo nebutu, kad plot'as iseitu kitaip. Pavyzdziui, A draugauja su B, bet B turi jausmus C ir C yra mulkis/mulke ir tuom pasinauduoja, isnauduoja B. Del to A ir B negali but kartu, ko pasiekoje A gali nusizudyt. Del sito as ir nekesciau C, del jo A ir B negali but kartu, as noriu kad jo ten isvis nebutu ir anime turetu happy ending A ir B kartu. Cia vienas is pavyzdiu, gal ir nelabai tinkamu nes cia isejo kaip main anime plot. Bet buna kitu veikeju kurie antrarusiai ir viska gadina, pvz ecchi anime A ir B tuoi padarys ka nors perverted bet i kambari iliekia C ir viska sutrugdo. Kam tai reikalinga? Daugeliui tai nepatiktu, ir jai tai kartotusi daznai, jiem tas veikejas labai pradedu nepatikt. Stai mano nuomone, aisku visi mastom kitaip, ir as nesakau kad Kyoshi esi neteis-us(i), tiesiog nusprendziau issakyt savo nuomone.

@.Gry. o del Sasuke's tai as manau cia viskas del Itachi, nes jis norejo atkersyt bet vis neturejo jegu, todel isejo pas Orochimaru kad jis ji ismokintu visokiu stipriu techniku. Poto jis suzino visa tiesa is Itachio, ir kai jis nuzuda ta kita asmeni, tiesiog jau nera kelio atgal. Jis per daug pridirbo kad galetu sugrizt i Konoha ar tapt geru. Nedgi jai jis tai jaucia sirdyje, nieko jau nepadarysi. Tuo labiau kad jie su Naruto visada buvo varzovai ir norejo issiaiskint kurys stipresnis, tai jis pagalvojo kad taip bus geriau, taip jie galies kautys iki mirties ir suzinot kas is ju stipresnis.

Comment

• .Gry.
                                Naujokas
                                • 2011 08 27
                                • 7

Autorius Miyata

@.Gry. o del Sasuke's tai as manau cia viskas del Itachi, nes jis norejo atkersyt bet vis neturejo jegu, todel isejo pas Orochimaru kad jis ji ismokintu visokiu stipriu techniku. Poto jis suzino visa tiesa is Itachio, ir kai jis nuzuda ta kita asmeni, tiesiog jau nera kelio atgal. Jis per daug pridirbo kad galetu sugrizt i Konoha ar tapt geru. Nedgi jai jis tai jaucia sirdyje, nieko jau nepadarysi. Tuo labiau kad jie su Naruto visada buvo varzovai ir norejo issiaiskint kurys stipresnis, tai jis pagalvojo kad taip bus geriau, taip jie galies kautys iki mirties ir suzinot kas is ju stipresnis.
                                Na taip, viską suprantu. Dėl ko jis taip daro.. Bet dėl to ir nervina, kad atrodo, jog dabar visiškai jokių jausmų, apart pykčio, nejaučia. Toks visiškas bejausmis... Nemėgstu kai taip būna.

Comment

Working...