Sanji iš One Piece. Pasirinkau tikriausiai jį, nes man nepatinka šis anime ir visi jo veikėjai. Nežinau kaip tiksliai apibūdinti tas detales kurios man nepatinka. Tiesiog jo pačio tas stilius ir kultūra keista.
Labiausiai jūsų nekenčiamas anime/manga veikėjas ir kodėl?
Collapse
X
-
labai nepatiko Lucy is Elfen Lied bjaurus veikejas ir tiek. lb nepatiko Seras Victoria is Hellsing , labai per nervus man ji eidavo.
bet labiausiai negalejau pakest Mirandos is D.gray man. jau tokios durnes dar gyvenime nesu macius., vien balsa isgirdus bloga darydavosi.Comment
-
Lee ir jo sensejus is Naruto - neminint visu tu apsikabinimu ir paverkslenimu, tie zali kosmonautu kostiumai, ir akys bei antakiai mane vercia prisimerkti ir sukasti dantis ziurint si anime. Is senesniu - Ryu is Shaman king. Pamenu, kad jis mane ziauriai erzindavo. Jei kas ziurejot, tai turbut suprasit kodel (super neisipaisanti sukuosena, reikalaujanti velniai zino kiek fiksacijos ir keliantis siurpuli bendras jo vaizdas; Elgesys, del kurio panos jam pagatavos duot i pautus ir pan..)Comment
-
Uoj kaip hate'inu VISO sailor moon su visais epais, ovom, special'ais ir veikėjais Kas tokius kuria... O šeip visi kiti anime bent jau mano nuomone... blogų nėra yra tik geri arba labai geri (kai kam) šiuo atveju SM išimtis
Spoileris:Nu ir prisiskaičiau apie savo mėgstamiausius charus XDD Užtat Suzaku man buvo ir bus fave'as palaikiau jį nuo pat pradžių, į jo norus ir apsisprendimus net dėmėsio nekreipiau, pati panašiai elgiuosi xDDDD O šeip tai, jei ne jis nebūtumėte matę Code Geass'e TOKIO EFEKTO, juk tik jis ten labiausiai Lelušui maišėsi po kojom ir sukeldavo klampiausias situacijas, bei azartą.
P.s. nesinoriu gilintis bet jei dar vieno veikėjo nekenčiu tai.. Lelušo, vos ne kaip Light'as, galiausiai pabaigoj nieko nepasiekė, jam tik Ryuk'o trūko savo pusėj, kad greičiau kojas pakratytų.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-03-21, 21:34.Comment
-
Anksciau mastydavau, nu koks gi man veikejas nepatinka, maniau, kad joks, bet dabar jau zinau! Gutsas is Berserk! Slykstu pasidaro vien tik kai pamatau kur nors jo nuotrauka... Baisiai nupiestas, baisiai elgiasi, baisus charas... Amzinai piktas, nemaciau dar jo normalios veido israiskos (gal del to, kad maciau tik dvi Berserk anime serijas, toliau neistveriau ziureti.. meciau)Comment
-
Ilgai tokiu nebuvo, ir galvojau visi maziau ar daugiau pakenciami.
O dabar stai suvokiau, kad Near is Death Note butent tas kurio nekenciu.
Kodel? Visu pirma jis didziausias copycat koki kadanors esu macius! >_> Be to vaikiskas, be emociju, ir apsirenges.. pizama??Comment
-
Visų sailer moon veikėju nekenciu nu kiek galiiski ta pati brieda apie meillę teisinguma varyt?
Toliau Orichime (Bleach) taip ir nori tai mergai per galvą užvažiuot( toks jausmas kad šitas veikėjas vien dėl fan servise sukurtas, kad bernai i milžiniškus papus galėtų pasižiūrėt
Naruto ir Sasuke - too gay jau nekalbant apie visas EMO nesamones
pagrindinis bachuras is Fate stay Night (nepamenu vardo) vien uz ta legendinį sakini -people die when their are killedComment
-
Comment
-
Sasuke - Susireiksmines, savanaudis veikejas. Toks kietas, bet taip lengvai manipuliuojamas, net Naruto atrodo protingesnis shippuuden serijose...
DBZ - Gokas. Tupumo virsune, jau turedamas sunu (suaugusi) pasizymi vaiko protu. O gal taip serialo kurejai norejo parodyt kaip vyrai nukvanka sulauke 40 ties
visokie Sailor Moon'ai, Yu-gi-oh, Pokemonai.
Kaip kazkas minejo, visi tie wannabe herojai. Dazniausiai sutinkami nemegstami veikejai buna is tu "popsisku" anime. Su manga sudetingiau (nesigirdi balso, manieringumo).Comment
-
Žinot kas mane nervuoja? Kabuto (Naruto). Nežinau kodėl. Tiesiog biesina ir tiek
Dar Near (Death Note). Po L mirties man jis tiesiog neatrodo pakankamai geras jį pakeisti veikėjas. L tiesiog buvo geresnis. Dar man N veikimo būdas nepatinka. Per daug... per daug... na ką žinau koks. Žodžiu N ir Kabuto - mirtis jiems!!!Comment
-
Yuuki is VK - antro sezono pabaigoje jos verkslenimai, neapsisprendimai ir bejegiskumas vare i nevilti...
Hiroshi Kuzumi is Ookami Kakushi - na jau tokio nieko doro nedarancio veikejo nesu macius, sorry bet jis sugebejo tik sedet ir rankom kojas apsikabines ispustom akim kartot: ka as maciau, ka as maciau... nors sitam anime ir kiti veikejai neblizgejo, tas blogiukas ir erzino
Excalibur is Soul eater - kaip jau paciame anime reke ne viena karta: UZKNISA! ir tai jau tikrai nebeprikolas...
kad kaip ir tiek, kad nebeatsimenu, kad kas nors dar butu kele nora prasukt...Comment
-
Naruto (Naruto Shippuuden)- tiesiog įkyrus, negražiai nupieštas, rėksnys. Kiek tik rodo tiek jis silpnas ,nors ir treniruojas "non stop", ir dar visi su tuo savo "he has guts" (Open your eyes:HE'S JUST IDIOT!!) *w*
Raki (Claymore) - Bevertis, verkslianantis character'is. Ypac sunervino jisai paskutineje kova kai Clare su Priscilla kovesi, kaip jisai visa ending'a susiko, tai ne tas zodis. (<- nukopinau nuomonę, nes negalėčiau geriau pasakyti)
Maka (SoulEater)- Dar viena didžioji kovotoja atsirado...
Yuzuyu (Aishiteruze Baby)-ne laiku ir ne vietoj...
Satoshi Ōsugi (Eden of the east)-reikia žinoti,kada jau gana...
Galėčiau vardinti ir vardinti.
But it would be time consuming.
Comment
Comment