Labiausiai jūsų nekenčiamas anime/manga veikėjas ir kodėl?
Collapse
X
-
Jai butu argumentaves savo pasisakima nieko nebuciau sakes bet jo toks isireiskimas visiskai nepagrystas ir izeidziantisPaskutinis pakeitimas nuo Gatexxx; 2009-11-19, 21:40.👍 1Comment
-
Tavo sis isireiskimas nieko neatitinka nes anime serijose nebuvo parodita kad jis toks koki tu ji apibudinai.Beto nesuprantu kam ziureti anime kurio pagrindinis veikejas yra tavo nekenciamiausias kuri rodo 80% viso anime laiko ir poto sneketi kaip jis tau nepatiko .
manau tavo isireiskimas per grubus ir pazeidzia taisyklesSpoileris:Wha?
1. Žiūrėjau dėl L.
2. Žiūrėjau, kad pamatyčiau kaip ant pabaigos Light'ą nukilins.
3. Vėpla, nes į pabaigą vis daugiau klaidų praleido. Pvz.: kam visiems matant traukt pieštuką iš laikrodžio? Argi tai negalima palaukti, kol tave sulaikys? I mean seriously, tuo pieštuku galima buvo pasinaudoti net ir su antrankiais, kol nieks nematytų.
Well, that's it.Paskutinis pakeitimas nuo Defiguss; 2009-11-19, 21:59.👍 1Comment
-
Spoileris:Wha?
1. Žiūrėjau dėl L.
2. Žiūrėjau, kad pamatyčiau kaip ant pabaigos Light'ą nukilins.
3. Vėpla, nes į pabaigą vis daugiau klaidų praleido. Pvz.: kam visiems matant traukt pieštuką iš laikrodžio? Argi tai negalima palaukti, kol tave sulaikys? I mean seriously, tuo pieštuku galima buvo pasinaudoti net ir su antrankiais, kol nieks nematytų.
Well, that's it.
Negalėjai panaudoti "keisti" ir sutvarkyti savo postus? Vietoj vėplos ir gaidžio surašyti normalesnius argumentus? Reputacija nepamokė? + sugebėjai įdėti spoilerį, kuriam yra tag'ai.
Tavo sis isireiskimas nieko neatitinka nes anime serijose nebuvo parodita kad jis toks koki tu ji apibudinai.Beto nesuprantu kam ziureti anime kurio pagrindinis veikejas yra tavo nekenciamiausias kuri rodo 80% viso anime laiko ir poto sneketi kaip jis tau nepatiko .
manau tavo isireiskimas per grubus ir pazeidzia taisykles
Forume yra tam tikros normos, paskaityk taisykles, gal padės suprasti kodėl tai nėra vertas dėmesio postas.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-11-19, 22:06.Comment
-
Mano nemegstamiausias tai tur but visi dbz veikejai Gokai ,Vegetos(ummm prieskoniai net nepastebejau) Super sajanai visokie o man jie nepatiko nes kasko nesveiki visokias hame hame hame hame hame hame hame hame haaaaaaaaaaaaaaaaa leidzia o paskui uzsidega ir nesudega arba visokius ten donkey kongus verciasi ar tas kaskoks bu o as tave i sokolada paversiu ir suesiu ir paskui rija kaip parsas ir piesimo stilius ne koks ant debesio dar skraido nu va visk pasakiau.Sayonara!!!Comment
-
Mano nemegstamiausias tai tur but visi dbz veikejai Gokai ,Vegetos(ummm prieskoniai net nepastebejau) Super sajanai visokie o man jie nepatiko nes kasko nesveiki visokias hame hame hame hame hame hame hame hame haaaaaaaaaaaaaaaaa leidzia o paskui uzsidega ir nesudega arba visokius ten donkey kongus verciasi ar tas kaskoks bu o as tave i sokolada paversiu ir suesiu ir paskui rija kaip parsas ir piesimo stilius ne koks ant debesio dar skraido nu va visk pasakiau.Sayonara!!!
kazkoks nerislus post'as x,DD
"uzsidega, nesudega" x,DD
bet, atrodo supratau x,DD
kuo tau tas Zero taip patinka? ;DPaskutinis pakeitimas nuo VampireBlood; 2009-11-20, 14:49.Comment
-
nekenciu naruto (nes mano klasej beveik visi bernai narutardai) ir N is death note ( tiesiog jis kazkaip ¨stebuklingai¨ uzknisa)Comment
-
Comment