Labiausiai nemegstu Sakuros,Sasukes,Rukios(bleach).
Labiausiai jūsų nekenčiamas anime/manga veikėjas ir kodėl?
Collapse
X
-
nėra taip, kad neapkęsčiau kokio vieno veikėjo... Tačiau neapkenčiu vieno charakterio TIPAŽO tai - wanna-be-a-hero.
Grrrrrrrr!....
Ypač tokie, kurie fiziškai ar dvasiskai silpni. Nuolat zyzia, bando padaryt kažka gero, apgint visa pasaulį, tačiau visad gaunas taip, kad juos pačius po to tenka gelbėt. To dažnas rezultatas - nukenčia ar net miršta koks neblogas veikėjas.
Keli pavyzdžiai: Tsukune (Rosario to Vampire), Haruhi (Ouran HIgh School Host Club), Cloud (Final Fantasy) ir t.t...
o šiaip, kai jie pamiršta, kad stengias išgelbėt pasaulį, būna gan pakenčiami ^^,Comment
-
Na ką, pradedam vardinti:
digimonai, pokemonai, sajanai ir kitokie iš dbz, nindzės ir kiti iš naruto, agresyvios mergos - daužančios "bachūrėlius"(Naru iš Love Hina) , lievi bernai iš haremų(Keitaro iš Love Hina), apsidirbę pacifistai ir psichai(Shinji iš NGE) , dar yuri ir yaoi - hate all(jei normaliame anime pasitaiko - užknisai žiauriai) ...
Pratęsti sąrašą?Comment
-
digimonai, pokemonai, sajanai ir kitokie iš dbz, nindzės ir kiti iš naruto, agresyvios mergos - daužančios "bachūrėlius"(Naru iš Love Hina) , lievi bernai iš haremų(Keitaro iš Love Hina), apsidirbę pacifistai ir psichai(Shinji iš NGE) , dar yuri ir yaoi - hate all(jei normaliame anime pasitaiko - užknisai žiauriai) ...
Pratęsti sąrašą?Comment
-
Pratęsti sąrašą?Comment
-
Turbūt pats nekenčiamiausias yra Kaname iš VK - dar pradžioj tai pakenčiamas, nu bet paskui jo I am all in one tai užkniso.Saldus kaip cukrus (gariausiu atveju), ale vadas, snobas, savimyla, ir dar jis kadrino savo sesę WTF?
Dar nepatiko Light iš Death note - jis man visiškas maniakas ir blogąja prasme. Ir dar išnaudoja visus ką tik gali, ir jam visiškai vienodai šviečia net ant jo šeimos. O blogiausia tai, kad jis labai geras aktorius ir visi juo tiki.
Dar Misa nervino, jau tokia blondė, ji ne tiek kvaila, kiek perdėtai naivi ir patikli, Gaila man jos.Comment
-
baikit jus stumt an Kaname! -_-
o mane jis pavyzdziui labai traukia ^^,
is ties, is VK jis man labiausiai patiko ^^,
toks... pavojingas, galingas, zino ko nori ir to siekia... traukia net tas jo vidinis liudesys...
ir jei jis jaucia, kad jis yra galingiausias (ir is ties toks yra), laikau tai tik pliusu ^^,
geriau nei kokio Naruto isvaizduojama stiprybe, o is tiesu mėmiškumas. Arba jau igrises siuzetas, kai koks save nuvertinantis liurbis staiga "pazadina" neismatuojama galia.
kaip kazkas cia jau pasake - tai tik tam, kad nevykeliai patiketu, jog gali kazko gyvenime pasiekt. (nesu garantuota, kad taip ir pasake)
zodziu, i think, i've made my point.
p.s. no offence👍 1Comment
-
Pats manau Kad 1000000000 kartu Zero yra geresnis uz Kaname nes Kaname per daug jau toks tipo belekoks , ir su tai savo zodziais kai jis zero sake : Cia tik as leidziu tau gyventi ... O paskendus man atrodo tu klydai kad sakej kad tipo yuki jo sesuo nes jis kiek supratau ir yra pats seniausias is Kuren gimines , taj ten jis yuki pro pro pro pro pro.... senelis bent as taip supratau👍 1Comment
-
me skaiciau manga ;D
zodziu, ji ne visai jo sesuo, bet jie tikrai vieno kraujo ;D
o Zero kazkoks neapsisprendelis ;D kovot reikia del to ko troksti! ;DComment
-
Tavo sis isireiskimas nieko neatitinka nes anime serijose nebuvo parodita kad jis toks koki tu ji apibudinai.Beto nesuprantu kam ziureti anime kurio pagrindinis veikejas yra tavo nekenciamiausias kuri rodo 80% viso anime laiko ir poto sneketi kaip jis tau nepatiko .
manau tavo isireiskimas per grubus ir pazeidzia taisykles👍 2Comment
Comment