Labiausiai jūsų nekenčiamas anime/manga veikėjas ir kodėl?
Collapse
X
-
Na, man asmeniskai, tai labiausiai uzknises personazas Yuki Cross ( Vampire Knight )- per daug saldi, (net cukrus tarp dantu ima grikset i ja beziurint), o kur dar nuolatinis nesugebejimas apsiprest ( myliu Kaname, ne, myliu Zero, ne - Kaname, ne - )...Dar Chad is Bleach...Comment
-
Mane tj labiausiai kniso tas is Claymore Raki ar kaip jis xD god damn it uzsiaugink kiausus ir aik padet bobom kapotis a ne zliumbk visalaik... stupid bastard.. visai ne brutal... x/ antroji vieta atitenka Luffy is OP mangos(siaip nk pries ji neturiu, biski pasimetes bet nk tokio) nes uzgozia Zoro xD trecia vieta gedingai uzima Kuchiki Byakuya (ar kaip tas) is bleach ... jmj.. jis nebylys?... ar siaip durnas?Paskutinis pakeitimas nuo Psichas; 2009-09-18, 20:03.the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
-
Prisidėsiu ir aš:
1. Setsuna F. Seiei(atrodo taip)(Gundam00) - Dieve mano, tiesiog įsimylėjes tą savo gundam'a, kartais tai tikrai buvo per daug.
2. Kira Yamato (Gundam Seed/Destiny) - vaje vaje, sunku net pasakyti kas jame nepatiko, gal...viskas, per Destiny dar netgi tapo pasaulio "bamba", kurio nuomonė yra aukščiau visko. (Šiaip Gundam'ai visai nieko, bet kai tokie charai tai net bijau bandyti dar ką nors iš jų)
3. Visos merginos rožiniais plaukais (su labai labai retom išimtim) - tiesiog ne man tokios.Comment
-
Kuran Kaname(Vampire Knight) kaip jau kažkas sakė - per daug kokčiai saldus,egoistas....(labiau patiko Zero)
Light Yagami(Death Note) just...no comment....Psh,sanity? Who needs it? ~The Marionette Coryphee
"Furbleburb biznotches!"
"Caramel Dansen"👍 1Comment
-
Sasuke [Naruto] - savanaudiskas nieksas, perdaug mylimas autoriaus...
Naruto [Naruto] - jo draugiska meile sasukei jau nebetokia draugiska...
Sakura [Naruto] - nevykus, nenaudinga...
Eureka [Eureka Seven] - Nepatinka jos dizainas, o pati veikeja = sakura.
Black Star [Soul Eater] - 2 damn annoying.
Ir dar daugybe daugybe kitu veikeju ... :dizzy:Comment
-
Naruto - iš anime "naruto"
Šis veikėjas terminui idiotas suteikia visiškai naują prasmę. Savo begaliniais pliauškalais apie nuotykius patirtus būnant socialiniu impotentu, bei savo įtartinai stiprius jausmus veikėjui sasuke tikriausiai privedė prie nevilties nemažą dalį šį anime žiūrinčių piliečių. Beabejo aš suprantu, kad šis anime yra orientuotas į tam tikro amžiaus žiūrovą, tačiau pagrindinio veikėjo stereotipinė poliarizacija tikriausiai pasiekė kritinį tašką, kai jau nebėra kur daugiau bekilti. Tačiau naruto vien tuom neapsiriboja, jo išskirtinai unikalūs ir įvairūs kovos stiliai, bei įgūdžiai paverčia beveik kiekvieną bent kiek potencialo būti įdomia turinčią kovą į tą dalį kurią norisi prasukti į prieki.
Išvada. Naruto neturėtu egzistuoti.Walked inside, said: "This is a robbery"
Didn't need the money, it's just a hobby
FILL THE BAG, HOMEBOY, don't lag
I want money, beer, and a pack of zig-zagsComment
-
Siaip wisi daug maz patinka, taciau, wieno weikejo negaliu pakest... Is anime History stronges discipline kenichi. Lb nepatinka tas 'ateiwis', su didelem ausim, kur su delninuku wis waiksto, tipo kenichi best friend. As jo jau net warda pamirsauComment
-
Leenale lee is D.Gray man jos tas visiskas silpnumas ir pastovumas verkimas vede is kantrybes ,tikrai labai nepakenciamas.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Makoto Ito (School Days)- freakin' son of a #@$%^!!
Sasuke (Naruto)- Die you Emo Freak!
Naruto (Naruto)- Stupidity is contagious. http://www.youtube.com/watch?v=0sNeD...eature=related
Gaara of the Funk (Naruto)- http://www.youtube.com/watch?v=bX1It...eature=related
Keitaro (Love Hina)- negali but kad zmogui taip pasisektu.
Kadangi nedaug anime as dar perziurejes, tai nezinau ko as dar nekenciu...... kolkas!
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----Comment
Comment