Labiausiai jūsų nekenčiamas anime/manga veikėjas ir kodėl?
Collapse
X
-
-
Dar papildau..
Kaname Kuran ( Vampire Knight ) Idiotas !! Kaip man tokie personažai nepatinka.. Kažkoks manipuliantas...
Pudding Fong (Tokyo mew mew ) Bjauri mažė...
Rin Itoshiki ( Sayonara Zetsubou Sensei ) ji mane savo naivumu irgi nervina...
Shiawase da...Comment
-
Paskutinis pakeitimas nuo SaimonasSako; 2009-08-11, 14:02.Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
Comment
-
Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpic👍 2Comment
-
saaasuke - gali jo Narute ir nebuti, nes norisi ji savomis rankomis pasmaugti. oi kad kas galimybe suteiktu ji nudetiComment
-
Hinamori - Uzkinso su savo "AIZEN-TAICHOU" -____-
Hinata Hyuga - zmones jus nekenciat sakuros nes ji verkslena ir nieko nemoka???? PAziurekit i hinata tai ji VERKIA NIEKO NEMOKA (sakura tai pasitaise o ta ir per shippuden super-shy) Ji nieko per manga nepadare(taip pat uzknisa NARUTO-KUN kartojimas) 3:< atsiprasau hinatos fanai ir manau jus nepyksit nes tai mano nuomone as nieko pries jei jus manes nekesit :c
Eh wisos FANGIRLS is Ouran High School Host club
turiu ir daugiau bet ilgai rasyt :3Paskutinis pakeitimas nuo Yumenator; 2009-10-23, 17:33.http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~👍 1Comment
-
Man labiausiai nepatinka sakura ,bet nedelto kad ji elgesi kaip pasaulio bamba ,o del to ,kad ji myli sasuke(as jo irgi nemegstu,nes tesiog jam visi neitinka ) nors ji sasukes net nepazysta.Sasuke su ja elgiasi kaip su siuksle o jai vienodai rodo ir toliau myli.Comment
-
as cia turbut busiu is tu vienetu kuriam sasuke visai normalus veikejas atrodo seip jai uzmetu aki i naruto tai nebent sasukes ir akatskiu o seip jai jame nebutu naruto kuris su savo super duper teisingumo jausmu ir menku proteliu sugeba uz save 10x kartu stipresni priesininka istaskyt tai butu visai geras anime nepatiko is "fate night" pagrindinis veikejes pasifistas nelaimingas👍 1Comment
-
Comment
Comment