Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Paskutiniu metu jokios reakcijos nebūna. Netgi ir pabaigęs perliukus, vienintelis dalykas kurį daugmaž apmąstau, tai originaliasias anime vietas, idėją ir visus svarbiuosius elementus. Pabaigęs mokyklinius ir pan. be jokios abejonės iškart pamirštu. Kaip neprisiverčiu daug serijų žiūrėti dabar, tai pabaigęs vieną anime, pradedu krapštytis su on-goingais. Savaitę laiko atsikvėpęs pradedu vėl derinti naujo anime tempą su on-goingais. Ankščiau labiau pasinešęs buvau, tikrai likdavo tų emocijų. Dabar žymiai ramiau reaguoju pabaigęs ką nors. Nu tai kurgi ne, kai tik pradėjau žiūrėti, mėtėsi visokiausi CG, DN, Claymore, Black Lagoon, Darker Than Black, Gurren Lagann.. Ne juokais veikdavo jie mane. Kaip norėčiau, kad tas emocianalumas sugrįžtų. Daugiau pointo būtų anime kramtyt. Yra didelė grėsmė to, kad jis man tikrai gali pabosti. Fanboy'izmas pasibaigė ir viso gero! Stengsiuos palaikyt balansą . Galų gale egzistuoja pertraukos. Tik po jų būna sunkiai atsigauti.
jei geras , patikes anime buvo , tai amv perziuriu, wallpaperiu prisirenku. ansciau budavo kad ilgam prisiklijuodavau prie vieno anime, o dabar iskart stengiuos nauja imt ziuret
Aš peržiūrėjas pasidžiaugiu, prisimenu visas serijas.Prisimenu analogiškus įvykius kas galėjo būt man panašaus iš anime siužeto kokios iškarpos arba šiaip maloniausias vietas kurias mačiau ;].Kartais kažko pasimokau iš jų. Ir einu gyvent/ieškot savo gyvenimo ;D Po kurio laiko pasilgstu anime naršau iškodamas ko nors naujo arba panašaus anime duomenų bazese panašiose kaip čia;]
Žiūrint kokį. Gera įtraukianti Anime baigęs žiūrėti jaučiuosi kažkaip be vietos ir nežinau ką toliau veikti (dažnai pradedu kurti fan fic'us), o jai anime žiūriu tik dėl to, kad neturiu ką veikt, tai nieko, pereinu prie kito ar einu ką kitka veikti
Pabaigus GERA anime sedziu ant kedes prie pc ir ziuriu y ekrana kokes 20 minuciu, po to atsipeikeju ir tik po keliu savaiciu prisiverciu ziureti kita gera anime
O blogu anime tiesiog nepabaigiu
Na, man po paskutinio EP'o visada atsiranda kažkokia tuštuma...
"Ką jau?" "Ką dabar daryt.." tokios ir panašios mintys sukasi galvoje.
Jeigu pabaiga būna liūdna ar sukrečianti, tai dieną,dvi būnu kaip nesavas...
Galų gale viskas prašvinta pasitrynus su draugais.
Comment