As paziurejes anime kokia pora h dar taip sakant gyvenu juo pvz paziurejes hellsing pora h niekaip nenurimau ir vis norejau paziuret dar ep kaip bus toliau bet kad nebebuvo vis apie seras Victoria galvojau ir pns
Ką darote kai baigiat žiūrėti anime?
Collapse
X
-
-
-
shhhhh niekam nesakykit bet kaikuriu anime pabaigose as net apsiverkiu (tik niekam nesakykit!)Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpic👍 1Comment
-
Spoileris:kai baigiau ziuret Fullmetal alchemist... nu tokia atrodo liudna pasidare. nes pabaiga tokia liudna atrode ed'as mire..ka zinau,i kita pasauli iskeliavo..zodziu ilgai dar liudna buvo..paziurejau fma movie,linksma pasidare nes su alphonse dabar kartu ^_^ the endPaskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-06-18, 20:14.👍 1Comment
-
Dažniausiai nueinu į kokį youtube dar peržiūrėt susuktus vaizdus xD jai anime tikrai geras,įtraukė - tai aišku gaunasi svaigimas totalus kuriam laikui(nors jai anime belekoks,jis visada tavo atmintį išliks),su liūdesiu kad baigėsi. Bet juk visada galima peržvelgti vėl,nors tikrai nepasižymiu tuo kad žiūrėčiau viską iš naujo,matyt todėl ir naudojuosi tokiais tiklapiais kaip youtube,praverčia xD ;}}
Paskutinis pakeitimas nuo ColdOne; 2009-06-18, 23:38.Comment
-
Dažniausiai dažiūriu iki galo tik patinkančius anime, todėl tokio jausmo kaip "Na va pagaliau baigesi" nėbūna.
Na kaip ir visiems normaliems žmonėms kai kasnors patinkančio baigiasi pasidaro liūdna. Taip ir man. Žinoma kad liūdesį numalšint, šaunu į internetą ir bandau galutinai susižiurėt/persiskaityt visas simbolikas, neaiškius momentus arba nesuprastą siužeto liniją... O tada, pilnai suprates (na nevisada žinoma) ka autorius norėjo pasakyt tuo anime, ramia galva einu miegot (nes dažniausiai animai pas mane pasibaigia nakti). Na dar žinoma jai jau LABAI patiko anime, tai pradedu kitą dieną jį siūlyt visiems savo pažystamiems animešnikams, pasakodamas koks tas anime puikus ir kodėl jį vertėtu pažiūrėt. O jai jau visi matė tą anime, tada pradedu su jais diskutuot kol nenusibosta...Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...👍 1Comment
-
Dažniausiai dažiūriu iki galo tik patinkančius anime, todėl tokio jausmo kaip "Na va pagaliau baigesi" nėbūna.
Na kaip ir visiems normaliems žmonėms kai kasnors patinkančio baigiasi pasidaro liūdna. Taip ir man. Žinoma kad liūdesį numalšint, šaunu į internetą ir bandau galutinai susižiurėt/persiskaityt visas simbolikas, neaiškius momentus arba nesuprastą siužeto liniją... O tada, pilnai suprates (na nevisada žinoma) ka autorius norėjo pasakyt tuo anime, ramia galva einu miegot (nes dažniausiai animai pas mane pasibaigia nakti). Na dar žinoma jai jau LABAI patiko anime, tai pradedu kitą dieną jį siūlyt visiems savo pažystamiems animešnikams, pasakodamas koks tas anime puikus ir kodėl jį vertėtu pažiūrėt. O jai jau visi matė tą anime, tada pradedu su jais diskutuot kol nenusibosta...Comment
Comment