Jeigu man patiko tas anime tai as siek tiek paliudziu kad nera tokiu daugiau anime seriju... ir po kiek laiko as einu ieskoti kito anime
Ką darote kai baigiat žiūrėti anime?
Collapse
X
-
Comment
-
kaip perziurejau paskutini Death note episoda pirmos mintys buvo tokios:
- Dam....
poto mintis buvo
- gaila kad tiek mazai epu
o poto visa diena ir dar poto koke visa savaite galvojau apie paskutine serija
seip daba skaitau naruto manga tai po kiekvieno chapterio vis labiau ir labiau lauki kitos savaites, dabar tirkai idomiai viskas klostosi( apie aniem nekalbu nes fillerei uzpuole juodai)Comment
-
Kai baigiu ziureti anime as ji idedu i Completed anime list'a...
Apimtas depresijos del to ,kad mano matytas anime baigesi per greitai arba jo pabaiga buvo visiskai sushikta visa savaite neziuriu jokiu anime ( turiu iproti ziureti prasta anime ir tiketis jog jo pabaiga bus gera(lol)) . Na ,o jeigu kada pasitaiko gera pabaiga tai atsidustu ir pavarges einu miegoti ,nes ziuriu anime naktimisComment
-
Kai pasibaigia geras anime, susigadina nuotaika.. ;D Galvoju, kad niekuomet nebebus tokio gero anime (taip pagalvoju po visų man patikusių)... Kaip pavyzdžiui kažkada po Elfen Lied'o.. Taip liūdna pasidarė, kad baigėsi... Tikrai pagalvojau, kad tokio gero nebebus...Bet buvo....... ;DComment
-
Comment
-
Na, kai baigiau ziuret Code Geass tai mano reakcija buvo mazdaug tokia :OOOOOO ir 5 minas sedejau prie kompo issiziojus... paskui ejau i google ziureti, gal yra kalbu apie trecia sezona ar siaip kokiu Ovu nes anime pasirode toks geras, kad norejosi daugiau..
Ir taip dazniausiai buna kai paziuriu koki gera anime, o kai anime nesuzavejo, kartais tiesiog einu rinktis, ieskoti ka toliau paziureti geresnioComment
-
Hmm... Permastau visa anime eiga nuo pirmos serijos iki paskutines, tada i animezona ir skaitau koki gi ispudi paliko kitiems tas animas. Jei anime buna tikrai superinis paskutine serija ateina taip netiketai ir nesitiki, kad jau viskas, pabaiga, tai tada lekiu ziuret ar kartais nebus kito sezonoŠirdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
Dazniausiai liudna pasidaro jog taip greit pasibaige, mazai episodu buvo. IR kai buna tikrai geras anime, labai patikes, atrodo ,kad tokio gero daugiau nepamatysi. O seip geras jausmas, kad dar viena nuostabu anime paziurejai.:}Comment
Comment