varai ant sm? :evil: baka
Pasakykit tiesa kokie yra GERI anime ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
SM visai nieko. Daugybe labai rimtu ir zinomu anime pasaulio autoritetu ilgiausia laika buvo ant to uzsikabine. Nesakau, kad man patinka SM ziureti, bet vienintelis anime, apie kuri galiu rasyti fanficus. (Dar apie Rayearth, bet Rayearth as visai nemegstu, taigi...)
Nuuu... faina ziureti Shin-chan. Angel Sanctuary visai nieko, bet maciau tik viena serija, ir nelabai isigilinau. Nesu as daug maciusi anime. Dar... Trigun viena serija. Downloadinau, o tada Noated.Com eme remontuotis, ir as neberandu to tinklalapio... Apskritai tai man labiau patinka manga. Beveik visu rusiu, didesnis pasirinkimas, simta kartu lengviau rasti, patogiau, daznai idomiau...
Slayers ziurejau, ziurejau, ir i pirmos dalies pabaiga be galo uzkniso. Antra palyginti visai nieko, tik sudas, kai jau viskas surimtejo. Trecios visai nesupratau ir nepatiko, ir neziurejau. Taigi... tikriausiai nera daug anime, kurie man patiktu...
O! Nera otaku, kuris nemegtu Princeses Mononokes! Cia tai jau aiskus reikalas! Fainas. Bet tik trecia diena nuo paziurejimo supratau, koks geras filmas, ziurint tai atrode nuobodokas.
Dar ta.... Chihiro... ilgas pavadinimas... Spirited Away be galo patiko. Mazai fainesniu filmu esu maciusi, vienas is mano visu laiku megstamiausiu.Girls don't like boys, girls like cars and money...
Boys will laugh at girls when they're not funny...Comment
-
em...na va vienas yra labai neblogas fan ficas sukurtas by ra...:rolleyes: (sailor moon)
http://anime.plius.isterrible.tv/anime.html
geri yra tie kurie sujaudina kaip zmogu
Grave of Fireflies
Mononoke
Video girl ai
Saikano!
Kiki's Delivery Service
Nausicaa of the Valley of the Wind
and much much more...:rolleyes:Season of Sakura is over...Comment
-
Kino's Journey - The beautiful worldComment
-
kinos whatever tokis absurdiskas kisimas to paciu kur papuola prisivesis iki bendro mastymo, kad esi mulkis kuris mate tik db ir kino's jurneyhttp://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
"While we�re living | The dreams we have as children | Fade awayComment
-
Kino's Journey spirited away animatrica DN angel ...geriausi anime visatoje :sick:Comment
-
Autorius KazEnus ir kas tavo nuomone daro situos anime GERAIS anime :?
tiek kad juos matei :?
._____.Comment
Comment