Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
kurie išaiko įdomumą iki pat galo,pritraukia(žinoma pagal tavo skoni) jei per prievarta pasižiūrėsi tuos pirmus epus, nemanau, kad po to savanoriškai baigsi juos žiūrėt O šeip taš renkuosi kur įdomesnis, orginalesnis siužetas, įdomus veiksmas and so on..
Tik šie . Hm... Veiksmas, fantastika, truputis erotikos ir gniaudziancios kvapa kovos = Dragon Ball
negasdink ir kur tu dbz erotika radai? saip man tai DBZ=bukos kovos be jokio siuzeto
Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!
negasdink ir kur tu dbz erotika radai? saip man tai DBZ=bukos kovos be jokio siuzeto
Ponas Antonas, kurį aš citavau, siužeto ir neminėjo . O Dragonbole yra veiksmas,yra fantastika, yra truputis erotikos (Bulma, vėžlys, ulongas ir t.t.) ir gniaudziancios kvapa kovos . Nors tas mano postas buvo daugiau ant bajrio
Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!
sedi ir zinai tas ta padarys, tas ana, daba taip bus, nu ce mazdaug 1 minutes siuzets, po to jie apie 17 min pabazarint, ne i tema, nu tada kuris nors praded pult i uzsibaig serija
Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.
Meine Liebe, Meine Liebe Wieder, Madlax, El Cazador de la Bruja, Devil May Cry, Black Lagoon, Hanbun no tsuki ga noboru Sora, Wellber no Monogatari.
Is Meine Liebe & Meine Liebe Wieder paemus draugyste tarp male ir pati laikotarpi kuriame viskas vyko, pridejus Madlax mistiskuma ir draugyste tarp moteru, dar i visa ta kose imetus El Cazador humoro, pridejus Devil May Cry veiksma, Black Lagoon stiprius veikeju charakterius, Hanbun no tsuki ga noboru Sora nekalta meile ir galiausiai Wellber no Monogatari garbes jausmo israiska gautusi vienas neapsakomas anime... As bent jau taip manau xDD
O seip geri yra visi isvardinti + OVA Last Order: Final Fantasy VII
Sveiki nu aš peržiurėjas esu nemažai anime bet labiausiai patiko
Bleach
Naruto
Trigun
Samurai Champloo
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Full Metal Panic TSR
Full Metal Panic Fumofu
Cowboy Bebop
Samurai X
Great Teacher Onizuka(Žiauriai patiko fun )
Detroit metal city
One Piece
Samurai 7
na va čia tik dalelyte ką aš žiurėjau bet šitie man labiausiai patiko bent jau kolkas beje aš anime žiūriu per http://animefreak.tv/ labais geros kokybes anime internete tai tie
Comment