As taip pasiziejau kokiae man patink, i pasidare gan idomu, man patink anime kurie buva sukurti mazdaug tarp 1996-2002 m. tai va giliausia ispudi palika "Trigun"
Pasakykit tiesa kokie yra GERI anime ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu ... Mano megstamiausi tai "Cat soup", "Samurai champloo", "VHD:bloodlust", "Wolves rain", "FLCL".
"Cat soup" - gana keistas ir idomus, panasus i pasaka.
"Samurai champloo" - juokingas ir stilingas.
"VHD:bloodlust" - grazi animacija, itraukianti vampyriska atmosfera.
"Wolves rain" - idomus ir itraukiantis siuzetas.
"FLCL" - gera juoko doze.Comment
-
Geru anime siaip yra labai daug,tik esme tame kad vienam koks nors anime gali atrodyti shedevras,o kitam s... Taip yra todel kad vienas gali buti mates simtus anime ir buti patyres sioj srity,o kitas mates ju gal desimt, ir bet koks geresnis anime jam atrodys kaip sedevras.O dar ir nuo skonio daug kas priklauso.Nes pvz Tenjou tenge vienoj temoj("koky anime rekomenduotumet",ar kazkas panasaus)buvo vertintas priestaringai vien todel kad vieniem patiko "martial atr" zanras kitiem ne.Vopsim nuo skonio daug kas priklauso.
A man tai tikrai geri pasirode Tenjou tenge, Rurouni kenshin(ypac OVA`s),Chrno Crusade, Elfen lied, nu ir Hellsing visai nieko bent man.Comment
-
Visiskai pritariu, Elfen Lied yra nuostabus anime su puikia Opening Theme daina. Is naujesniu anime siulyciau paziureti Ergo Proxy- protingas anime, ne kvailiams. Martial Arts zanrui siulyciau Samurai Deeper Kyo, jo blogasis charakteris privers jus ziureti sy idomu anime.Comment
-
tai be geros istorijas neidomu ziuretSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Skaityk, nes kitur tokios informacijos negausi...
Taip... nezinau koki zanra megsti, tad pavardinsiu kelis...
Tavo nick'as noir, tai tu turbut matei noir tai butu: veiksmas, nuotykis ir drama... Beje kiekvienas anime yra geras, bet priklauso nuo zmogaus ir jo poziurio, supratimo ir visokio kitokio slamsto...
Taigi, veiksmo as nelabai ziuriu, bet anime dazniausiai susidaro ne is vieno zanro (Pvz: noir), tai sakykim veiksmo esu taip pat macius pvz: Agent Aika (nepasakyciau, kad seiles varvejo ziurint, bet siaip nieko) Ayashi no Ceres (truputi nuobodu ir siaip sunku rasti tarp skleideju) ir t.t. manau, kad geriausi is veiksmo yra: Bleach, Big O, Blood+, taciau ju nemaciau, todel negaliu garantuoti, visa informacija skleidzia fanai, bet visko aprepti tiesiog neimanoma... Taip pat garsusis Cowboy Bebop, X/1999 TV, Movie, OVA.
Geriau pateiksiu svetaine kurioje gali pasiskaityti anime apra6ymus ir pasirinkti ivairausius zanrus www.animenfo.com
Kas mane suzavejo tai Ouran High School Host Club (Komedija), Elfen Lied (Siaubas), Jigoku Shoujo (Siaubas) beje prasidejo ir naujas sezonas... Chrno Crusade (grynas Veiksmas)... Papa To Kiss In The Dark (yaoi), X (veiksmas) ir t.t.
Kadangi as jau metuose tad ziuriu labiau priartejusius prie realybes anime Pvz: Nana, Paradise Kiss (Romantinis), Honey & Clover, bet megstu ir fantastinius ir mistinius... xxxHOLIC... Jo ir dar dau daug kitu, net neprisimenu...sigpic
Celebrate for ANIMEComment
-
Mmm, siaip, jei grizt prie temos, tai galima butu paminet tokius neseniai perziuretus animus kaip TOKKO: Devils Awaken - gerai tiktu Elfen Lied ir kovu su monstrais fanam manyciau, nors piesimas nera stipri puse. Cia one-off fan minejo ta xxxHolic anima, tai pritariu, kad vienas is geriausiu savo zanruose animas (nebloga mistika/komedija + japoniskos kulturos poziuriu galima si bei ta suzinot idomaus). Na ir tas pats Death Note - cia jau i aprasymus lyskit ziurekit kuom ypatingas ^^Comment
Comment