Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
jis tiesiog nori ishsamesnes nuomoniaus, nesi paprastu postu, kep " man patinka tas" ir pan... ir tep pilna
Visvien negrazu taip kibti prie zmoniu,kurie yra tokie geranoriski kaip as,he he he ...
Beje dar Bleach anime geras (nors dar ne visa maciau ) !Man patiko pagrindinis herojus,primena Kyo-kun ir dar su kardu ...
nus ir kas tavo nuomone daro situos anime GERAIS anime :?
tiek kad juos matei :?
._____.
Mda beros VEJELIO tiesa darosi vaizdelis kas Kandida visai neseniai pradejo ziuret anime
Nors kai pagalvoju kai pradejau ziuret anime visos jos buvo geros
Vertas perziuret antra karta laikau sias animes arba bent paziuret Nevardiju GHIBLI filmu nes kas ju visu ner mates tikrai nesupras kas yr grazi gera ir tt anime
The Twelve Kingdoms (9.7 balo)
Great Teacher Onizuka
Cowboy Bebop
Full Metal Panic: Full Metal Panic? Fumoffu (komedija ir galvos neskauda)
NGE filma: RahXephon (TV serijas ziuret reikia pima filma po to)
Berserk, Gunslinger Girl (nes manau esu kraujo fetisas)
Genshiken (keista bet man patiko)
Trigun (pirma serija )
Gungrave (saudom gaudom)
Now and then, here and there (tikrai ne del moraliniu svaigciojimu)
Paranoia Agent (gera dimentia anime)
VanDread (abu sezonai) gera komedija
GITS (del sunkiai suvokiamu fraziu)
TEXHNOLYZE (del op ir siaip geras)
Macross Plus (OST tiesiog cool)
PATLABOR 3-4 filmus: Spriggan :Blue Gender: ( jei megsti truputi mecha ir nesi pasifistas)
Vampire Hunter D: bloodlust (nesumaisyk su Vampire Hunter D senu sudu )
nu manau pradziai gal uzteks...
O gal as tiesiog megstu mergaitiskus anime ir tiek ?Nemanot kad jusu ir mano skoniai gali nesutapti butent del lyciu skirtumo?Zinau,kad daugeliui vyriskos lyties atstovu nepatinka Furuba (or something like that) ,bet juk tai dar nereiskia,kad tai-NEGERAS anime .
Tavo nuomone verta 0 jei tu jos negali pagrysti. O jei jau jie geri nes tu mergaite ir tu taip pasakei, tai gal einam dar pastatysim smelio bapkiu ir pasilaistysime vandeniu? Tiesa niekas uz tavo nuomone taves nemusa, tiesiog man idomu, visgi kodel?
Na mano durna nuomone Geri anime:
FLCL, nes animacija prikolna, ir todel kad turbut vienintele mano matyta tokia gera, nepakartojamos anime parodija.
Di Gi Charat, nes jei jau kalbam apie ka nors Kawaii, Charat paneles yra kawaii etalonas, ir turbut del to kad is vieno maskoto buvo padaryta tokia nepakartojama serija ^^'
Last Exile, del ploto paprastumo ir jausmingumo, del nepakartojamo dizaino ir del to kad myliu Range Murata (-_-)/'~ I'm feelin im
http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png "While we�re living | The dreams we have as children | Fade away
Kaze nu jei pasakei kad FLCL tai parodija, gal pasakysi kokios animes nes as nezinau, maniau kad tai yr full dementia anime. oh nebent personazas nusvilptas is COWBOY BIBOP Di Gi Charat paziuresiu nes jei sakai kad tai etalonas (never again neziuresiu i anidb reitingus)
o kas liecia Last Exile kodel neparasiau kad noriu ja paziuret blyn stupid me neturiu isirases
Tavo nuomone verta 0 jei tu jos negali pagrysti. O jei jau jie geri nes tu mergaite ir tu taip pasakei, tai gal einam dar pastatysim smelio bapkiu ir pasilaistysime vandeniu? Tiesa niekas uz tavo nuomone taves nemusa, tiesiog man idomu, visgi kodel?
Na mano durna nuomone Geri anime:
FLCL, nes animacija prikolna, ir todel kad turbut vienintele mano matyta tokia gera, nepakartojamos anime parodija.
Di Gi Charat, nes jei jau kalbam apie ka nors Kawaii, Charat paneles yra kawaii etalonas, ir turbut del to kad is vieno maskoto buvo padaryta tokia nepakartojama serija ^^'
Last Exile, del ploto paprastumo ir jausmingumo, del nepakartojamo dizaino ir del to kad myliu Range Murata (-_-)/'~ I'm feelin im
Jus klausiate kodel man tie anime geriausi?Galiu atsakyti!Tik nemuskit !Ai,beje, o kas tos bapkes?Bandeles?Jei taip,tai tikrai butu linksma ju "prisikepti",o poto dar ir pasilaistyti vandeniu!Juk vaiku pabuni labai neilgai ir tik karta (nukrypau nuo temos,nemuskit)
Ai yori Aoshi - del to,kad megstu romantika ir patiko herojai,jie man pasirode tokie artimi mano sirdelei,bei tokie grazus ir mieli...juk tai grazi meiles istorija!Nors to kvailo ecchi galejo ir nebut . Fruits Basket - uz tai,kad nebuvo nesvankybiu (beveik) ir herojai (visi) man patiko ir buvo labai isimintini ir grazus,idomus,apie visus gana daug ir issamiai papasakota...Ir dar ta svelni romantika...Ir keista pabaiga...Ir dar gyvuliukai ir berniukai !Isvis man labai patiko siuzetas ir piesimas heroju.Man-idealus (beveik) anime.Verkiau,verkiau,verkiau. Trigun - Man patiko,nes veiksmas suderintas su komedija...Idomi ateities vizija.Ir pagrindinis herojus labai patiko! Elfen Lied - o kuo sitas man patiko?Hm...Na man labai patiko Nana.Idomu buvo ji man ziuret ir tiek (antgamtines jegos ir pan.).Ir meiles istorija siokia tokia tarp dyclonius (ar kaip ten?) ir zmogaus.Nors kam reikejo kvailo ecchi?Nu sitas gal nera megstamiausias... Mononoke Hime - uz tai,kad labai patiko piesimas .Vilkai,meile gamtai.Ir nukasta ranka,dievai...Ar tik siam anime itakos neturejo sintoizmas? Rurouni Kenshin Seisouhen - Man patiko,nes pasakojama apie senove,nebuvo nesvankybiu,anime buvo tikrai rimtas.Patiko meiles istorija.Ir piesimas labai tinkantis ir geras.Ir dar man patiko,nes buvo kardu! Serial Experiments Lain- patiko,nes drama graziai suderinta su sci-fi.Ir pagrindiniai herojai isimine. Grave of fireflies-jei anime virkdo,sujaudina - tai yra geras anime (man).As turiu vyresni broli...Ir pagalvojau,kad jis tikras turtas (na as visada taip ir galvojau,musu per didelis amziaus skirtumas,kad bartumes).Zodziu ta broliuko ir sesytes tema buvo labai jau artima mano sirdziai.Ir dar priverte susimastyti...Visgi koks blogis yra tas karas ir kokia laime tureti seima,namus.Labai labai jaudinantis sitas anime. (Kai brolis pamate mane apsibliovusia,pamane,kad nuo kosulio ir temperaturos,pabuvo su manim )
[I]Atsiprasau uz nusisnekejimus,atvira kvailumo demonstravima,neisprusima anime srityje...Tikiosi neikyrejau,nes man labai patinka sitas forumas ir jus manes neengsit del neisprusimo . Love and Peace!
wow KANDIDA dar biski ir galesi recenzijas rasyt Bet niekaip nesuprantu to bandos sindromo Serial Experiments Lain tikrai nieko special. O kas liecia KaZe nebandyk su siuo personazu gincytis, kaip sako liaudis "Nemizk pries veja" ne vienas bande.....
P.S siaip del FRUITS BASKET sportinio intereso klausiu kas tokia busi pagal kitaiska horoskopa?
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2005-04-22, 12:59.
wow KANDIDA dar biski ir galesi recenzijas rasyt Bet niekaip nesuprantu to bandos sindromo Serial Experiments Lain tikrai nieko special. O kas liecia KaZe nebandyk su siuo personazu gincytis, kaip sako liaudis "Nemizk pries veja" ne vienas bande.....
P.S siaip del FRUITS BASKET sportinio intereso klausiu kas tokia busi pagal kitaiska horoskopa?
I'm very very happy .As tai gyvate-Ayame (bet nemanau,kad esu tokia emocinga kaip jis ).O tu kas?
P.S Nemegstu pilstymo is tuscio i kiaura,tad pasistengsiu pries veja nesisiot!O SEL galbut ir nera koks sedevras,bet as jis buvo praktiskai pirmas normalus anime,kuri as maciau,galbut ir del to jis man isimine kaip geras . Love and Peace!
eh kaip nezinai kieno parodija o_O Evos jugis as net anidb rasiau review, pasiskaitykis ^^ kadanors.
O lain yra geris, nes plotas taip afigenai susuktas, kad dar iki siol niekaip galu neatsirenku. Ir piesimas jegele, neveltui ABe kuryba, ir OST zjb neveltui Tatsunoko pro prodiusavo ^^'
kas liecia Ghibli tai visi filmai yra gerai ^^
btw
http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png "While we�re living | The dreams we have as children | Fade away
eh kaip nezinai kieno parodija o_O Evos jugis as net anidb rasiau review, pasiskaitykis ^^ kadanors.
O lain yra geris, nes plotas taip afigenai susuktas, kad dar iki siol niekaip galu neatsirenku. Ir piesimas jegele, neveltui ABe kuryba, ir OST zjb neveltui Tatsunoko pro prodiusavo ^^'
kas liecia Ghibli tai visi filmai yra gerai ^^
btw
jup kai dabar pasakei FLCL tikrai turi daug simbolizmo su EVA bet savo review"e paminejai OMG (ar tai ka as galvoju ar vel kazko nezinau (Oh My Goddess! ?? klausiu nedrasiai ir negarsiai ))
kas liecia LAIN Studio_4
Kas liecia Lain tai studio 4c net pirsto ten neprikise .__.
kas liecia mane ir mano anime db, tai gekui uz pagyras, tik ten sudeta gal koks 1/2 visko ka turiu, truksta laiko ir noro viska graziai .___.
O del FLCL tai taip ten ne tik EVA parodijuoja
Comment