Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣

• 2007 04 25
    • 1384

Autorius Killerbee
    Tales of the Abyss. Dar viena japoniška fantasy, tiksliau rpg parodija. Vien dėl kawainos mergos daugiau 4 ep neiškenčiau.
    lenkiuosi tau, už ištvermę. Aš gal kokias 5-10 minučių ištvėriau.

Comment

• Neverman
      Naujokas
      • 2009 03 31
      • 18

Hmm.sakyčiau bleach buvo viena iš išimčių ,nes man tiesiog buvo per daug ep. ,kad pabaigčiau iki galo,o jau nekalbant,kad jis ongoing...jau ir taip ant naruto užtaikiau ,tai ten dar įmanoma.

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Autorius amidau
        lenkiuosi tau, už ištvermę. Aš gal kokias 5-10 minučių ištvėriau.
        Labai jau merga patiko. Aš ją dar iš kelių amw buvau įsidėmėjęs.

Comment

• Olasas
          back forever

• 2009 02 27
          • 273

hellsing....nes manga buvo idomiau XD

Spoileris:

Comment

• Original_Prankster
            Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
            • 200

Queens Blade - droppinau po pirmo epo. Krč, "papašaudis"? O dar epo gale ten "papus" ištaškė vienai. Apskritai tiesiog nesinori gaišt laiko ir žiūrėt tokį anime. Jau net geriau kokį hentai pažiūrėt, bent įdomu būtų.
            Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
            There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Autorius Original_Prankster
              O dar epo gale ten "papus" ištaškė vienai.
              Už tokį nusikaltimą sodint reikia.

Comment

• destiny
                Rašytojas

• 2008 06 20
                • 242

"TENJHO TENGE" po keliu ep. Patiko vienas AMV taj ir nusprendziau anime perziuret, bet greitai teko nusivylt. dar meciau "Elfen lied" dauk kas ji isgyre, bet man taj jis pasirode nieko vertas.
                Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
                ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                sigpic

Comment

• Petras
                  Senjougahara Fascination
                  • 2008 04 12
                  • 38

Dažniausiai kad ir koks baisus anime, man vis tiek norisi pamatyti visą istoriją. Bet kartais vis tiek pritrūksta kantrybės

Nebaigiau žiūrėti:

Persona ~trinity soul~: mačiau tik pirmus 3 epizodus, labai nuobodus pasirodė.
                  Shikabane Hime: kažkoks šlamštas + nekrofilija.
                  Negima: nežinau, kam tai gali būti įdomu
                  Higurashi: pažiūrėjau kažkur iki pusės, anime vis dar turiu HDD, bet kažkaip visiškai neįdomu. Tik pirmieji epizodai nustebino ir šokiravo, o po to... :rolleyes: Na, gal kada prisėsiu ir pažiūrėsiu, kuo viskas ten baigėsi, bet aš ne toks žmogus kuriam anime gali būti "geras" vien dėl smurto ir kraujo.
                  Gundam 00: netyčia pradanginau anime formatuodamas HDD, o iš naujo siųstis kažkaip visiškai netraukia. Tik dar kartą supratau, kad mecha ne man. Kita vertus, Gundam 00 kiek mačiau yra ir politikos, įdomus pasaulio susiskirstymas (Amerika vs Europa vs Azija), tai gal kada nors reikės užbaigti.

Na, o šiuos anime reikėjo mesti, bet deja žiūrėjau iki galo :rolleyes: :

KIBA: super prastos kokybės animacija, žiūrėjau tikėdamasis įdomios istorijos, bet deja...
                  Ikkitousen (ar Ikki Tousen?): pasišlykštėtinas anime, kažkas panašaus į DBZ su super-powered schoolgirls ir daug kraujo. Idiotiškas scenarijus (karas tarp Japonijos mokyklų). Ir kam aš šitą šlamštą žiūrėjau? :rolleyes:
                  Rosario + Vampire: pantsu!
                  Paskutinis pakeitimas nuo Petras; 2009-04-04, 20:23.

Comment

• Original_Prankster
                    Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                    • 200

Natsu no Arashi - dropped po pirmo epo. Nerasta storyline. Kažkokias nesamones visą epą darė. Ir čia vadinas piramas epas, kuris turėtu sudomint žiūrovą? Fail.
                    Basquash! - nors aplinka ir piešimas man patiko, bet mecha basketball tikrai ne man...
                    Paskutinis pakeitimas nuo Original_Prankster; 2009-04-08, 12:53.
                    Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                    There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Kurogane no Linebarrels 1 ep iškenčiau ir tai tik todėl, kad esu užkietėjęs mechų fanas. Čia blogai absoliučiai viskas - piešimas, garsas, vaidyba, režisūra..... Prastesnio anime dar reikia gerai paieškot.

Comment

• Gituliukas1
                        Naujokas
                        • 2009 01 28
                        • 4

Mermaid melody nera zodziu
                        Paskutinis pakeitimas nuo Gituliukas1; 2009-04-14, 18:17.
                        Without anime I With anime I

Comment

• Renata
                          Meanie

• 2008 05 25
                          • 715

Trinity Blood - nes pasidarė nuobodu .
                          AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Piano4rest
                            ...
                            • 2009 04 14
                            • 65

Bleach. Man jis toks visai nieko, na bet jau labai ilgas. Neturiu kantrybes. Dar shugo shara nesugebejau pabaigt, po 10 seriju igriso iki gyvo kaulo ir galu gale Night head genesis, Kazkaip neuzkabino.
                            Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.

Comment

• silveris
                              Burma-Shave

• 2008 04 20
                              • 20

RideBack pameciau. Net nezinau kodel, 3 epus prazvelgiau, visishkai neuzkabino :/
                              and when they pulled her from the wreck you know she
                              still had on her shades
                              they say that dreams are growing wild just this side of
                              burma shave

Comment

• Smart
                                Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
                                • 118

Basquash!...pamaciau vienos veikejos nesveika potrauki kojom ir iskart isjungiau... Nu wtf?Nu Wtf?!!!cia viena is tokiu kur isijungi ir tau geda ,kad ziuri... -____-

Comment

Working...