Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?
Collapse
X
-
Queens Blade - droppinau po pirmo epo. Krč, "papašaudis"? O dar epo gale ten "papus" ištaškė vienai. Apskritai tiesiog nesinori gaišt laiko ir žiūrėt tokį anime. Jau net geriau kokį hentai pažiūrėt, bent įdomu būtų.Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
"TENJHO TENGE" po keliu ep. Patiko vienas AMV taj ir nusprendziau anime perziuret, bet greitai teko nusivylt. dar meciau "Elfen lied" dauk kas ji isgyre, bet man taj jis pasirode nieko vertas.Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Dažniausiai kad ir koks baisus anime, man vis tiek norisi pamatyti visą istoriją. Bet kartais vis tiek pritrūksta kantrybės
Nebaigiau žiūrėti:
Persona ~trinity soul~: mačiau tik pirmus 3 epizodus, labai nuobodus pasirodė.
Shikabane Hime: kažkoks šlamštas + nekrofilija.
Negima: nežinau, kam tai gali būti įdomu
Higurashi: pažiūrėjau kažkur iki pusės, anime vis dar turiu HDD, bet kažkaip visiškai neįdomu. Tik pirmieji epizodai nustebino ir šokiravo, o po to... :rolleyes: Na, gal kada prisėsiu ir pažiūrėsiu, kuo viskas ten baigėsi, bet aš ne toks žmogus kuriam anime gali būti "geras" vien dėl smurto ir kraujo.
Gundam 00: netyčia pradanginau anime formatuodamas HDD, o iš naujo siųstis kažkaip visiškai netraukia. Tik dar kartą supratau, kad mecha ne man. Kita vertus, Gundam 00 kiek mačiau yra ir politikos, įdomus pasaulio susiskirstymas (Amerika vs Europa vs Azija), tai gal kada nors reikės užbaigti.
Na, o šiuos anime reikėjo mesti, bet deja žiūrėjau iki galo :rolleyes: :
KIBA: super prastos kokybės animacija, žiūrėjau tikėdamasis įdomios istorijos, bet deja...
Ikkitousen (ar Ikki Tousen?): pasišlykštėtinas anime, kažkas panašaus į DBZ su super-powered schoolgirls ir daug kraujo. Idiotiškas scenarijus (karas tarp Japonijos mokyklų). Ir kam aš šitą šlamštą žiūrėjau? :rolleyes:
Rosario + Vampire: pantsu!Paskutinis pakeitimas nuo Petras; 2009-04-04, 20:23.Comment
-
Natsu no Arashi - dropped po pirmo epo. Nerasta storyline. Kažkokias nesamones visą epą darė. Ir čia vadinas piramas epas, kuris turėtu sudomint žiūrovą? Fail.
Basquash! - nors aplinka ir piešimas man patiko, bet mecha basketball tikrai ne man...Paskutinis pakeitimas nuo Original_Prankster; 2009-04-08, 12:53.Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
Mermaid melody nera zodziuPaskutinis pakeitimas nuo Gituliukas1; 2009-04-14, 18:17.Without anime I With anime IComment
-
Bleach. Man jis toks visai nieko, na bet jau labai ilgas. Neturiu kantrybes. Dar shugo shara nesugebejau pabaigt, po 10 seriju igriso iki gyvo kaulo ir galu gale Night head genesis, Kazkaip neuzkabino.Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
Comment