Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
tiesiog toks jo skonis ir tiek tiesa sakant tai kad kažkam čia kas nepatiko nereiškia kad ir jum tai nepatiks
būkit kūribingi pasakykit mokytui eik šikt
anime kurio metimą geriausiai atsimenu tai Persona-Trinity Soul. pradžia daug žadėjo, gražu, geras piešimas, bet toliau sekęs nuobodus ir mistiškai supainiotas veikėjų vystymas tiesiog nerodė pažangos, kad galiusiai bus įdomu. taigi 15serijų ir drop....
Buvau pradejas ziureti berserk, man jis nepatiko nes buvo labai senamadiskai nupiestas ir siaip kazkaip neuzgriebe. =\
Paskuj speed grapher , pirma dalis prilibde prie ekrano , o antra tiesiog nuspyre, todel kazkaip paskuj jau tingejosi siustis nes nesitikejau kad kas ten gero bus =\
Ir cia dauk kas kalbejo apie devil may cry, as ji visa maciau, bet patiko tik 2 paskutines serijos
Tie, kurie dropina vieną ar kitą anime pažiurėję tik 2-3 serijas ir po to skelbia koks jis toks ir anoks, tai galiu pasakyt tik vieną, jūsų veiksmai kvaili. Pats asmeniškai, jei nusprendžiau ką nors pažiurėti, tai dažmiausiai renkuosi nuodugniai, kad po to nereikėtų gailėtis dėl vakare tam skirto laiko, nors kartais tai tiesiog neįmanoma išvengt.
Dropinęs esu ne daug ir tie nedaugelys: .hack/sign - Kentėjau gal iki 15'o epizodo kol galiausiai užkniso to nuobodaus pasaulio tempimas, nuo ko pasidarė jau visiškai nusispjaut į kai kurias neatskleistas paslaptis. Anime nėra senas, bet jo tematika buvo jau daug kartų matyta prieš tai.
Autorius Botaro
Whitch hunter robin. Wisi ten tokie kieti ir mandrus,kad lenda per gerkle,nuobodus.
Ergo Proxy. Perdaug rimtas,kad net juokinga daresi. nuobodus
nu as esu daziurejes tik yra 1 beda, shuffle anime jis yra nepratestas o pabaiga tikras sudas... iskarto persipjove venas krc isgyde ir jau raso kad primula eina ten y mokykla ir t.t. nesamone.. manau ten turetu but pratesimas... tj mananu nedabaigiau ziuret ;DDD o seiq tj jai ziuriu tai ir ziuriu toliau... (iki galo)
Gal kai kurie paziureja 1-3 dalis jau sugeba pamatyti ar jiem patinka veikejai, busimas siuzetas ir pan. beto siaip reikia plesti savo akiraty ir pasistenkti pamatyti bent po viena skirtingu rusiu anime.
shuffle! mano nuomone irgi neuzbaigtas, bet pastebejau kad visi anime turintys 15-25 dalis yra dazniausiai neuzbaigti.
Tie, kurie dropina vieną ar kitą anime pažiurėję tik 2-3 serijas ir po to skelbia koks jis toks ir anoks, tai galiu pasakyt tik vieną, jūsų veiksmai kvaili.
Aš neskelbiu pažiūrėjęs 2-3 serijas. Aš tiesiog nusprendžiu, patinka man šis anime ar ne. Jeigu jau per valandą nesugebėjo manęs sudominti tai kam vargti? Net nerašau apie tai komentarų aprašymų temose....dažniausiai. Nebent tikrai didelis šlamštas. Iš beveik 90 dropintų yra tik gal kokie 4 anime, kuriuos reikėtų vėl pabandyt žiūrėt. Tipo galėjo nepataikyt "ant nuotaikos".
Vat, kazkam uzsiminus prisiminiau Ergo Proxy. Anime idomus, mano stiliaus, gerai susuktas ir neturiu labai prie ko prikibt. Bet ziuredamas nuluzau....tris kartus...Aisku, ziurejimas ~3h nakties duoda savo, bet su jokiu kitu anime dar taip nera buve. Reikes kada vel bandyt ziuret...
Dar nepamenu ar minejau shigurui, ta irgi buvau dropines, nes tai buvo vienas is pirmuju anime, ir ji ziurejau po elfen lied, tai ziauriai nuobodus pasirode, dabar bandau daziuret.
Taigi taip gaunasi, kad dropines esu tik Claymore, ir tikrai nezadu kadanors jo daziuret...
As tai kiek prisimenu meciau ziureti... Gal tik pora tokiu pasitaike Kiba man nepatiko po 2 epu. dropinau ir loveless - ne nu cia tai nesamone gryna (ne man skirtas anime...) xD O seip tai kazkaip renkuosi pati pagal nuojauta, nes kai kas nors( kam patinka) pasiulo perziureti, tada manes neuzkabina tas anime....
Jubiliejus - tai tuomet, kai daug gėlių, o tu dar gyvas.
Katekyo Hitman Reborn (nes tikejaus kazko geresnio)
Lucky Star (atsibodo... bet kada nors baigsiu ziuret!)
Le portrait de petite cossette (greiciausiai mano dropintas anime)
Ayakashi (nes kuo toliau, tuo gilesnis 2mblas)
Devil May Cry (no comments)
jos didenybe Haruhi Suzimiya (nes ji liurbe)
Black Lagoon (tikrai geras dalykas, dropinau del netiketo neto praradimo, kai turesiu daugiau laiko, tikrai baigsiu ziuret)
Neo Angelique Abyss- tikrai tikejausi geresnio anime 1 sezono gale jau sie tie idomiau pasidare , taciau tik prasidejus 2 sezonui well tas pats #@%#. Personazai neidomus , niekuo neissisiriantis ,o jau pagrindine veikeja ......Ti del fono nupiesta ir tiek .
Bandziau ziureti sukandes dantis bet neiskenciau .Jau tokio kvailo ,tuscio anime, kuris taip nervintu kuri laika nesu mates
Is mano menkos anime patirties, kiek ju maciau, tai nepatiko ir drop'inau:
Love Hina, School Days- nezinau kazkaip sitie manes visiskai neuzkabino, neturejau as noro ziuret kaip ten ta vargsa berna is Love Hina talzo mergos ir piesimas neipatingas pasirode, o School Days- nepakenciu skystu bernu (nors ju tikriausiai kiekvienam Romance zanre pilna), kurie negali patys pakabint panos, o uz juos viska daro kiti... Tiesa sakant maciau pradzia (kokius 2-3 epus) ir pati gala, kuris mane kiek ir pritrenke, galbut vien tik del jo galima butu atkentet visas serijas. Net sunku kazka rasyt dabar apie situos anime, mat greitai issitrina is mano atminties vaizdai apie ka anime/filmai buvo jei jie neidomus
Dar ant metimo ribos buvo Ergo Proxy. Tik pora epu mane pritrauke. Man, zmogui, kuriam kartais uzsinori DAUG veiksmo, sitas pasirode per daug letas anime.
Comment