Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Badas
    Ennkos
    • 2008 06 27
    • 23

bleach ir tai senokai iki 100 ep kazkur perziurejau, tiesiog atsibodo isvis poto laiko nebeziuriu jokiu tokiu narutu, bleachu

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius Alexiel
      Na Witchblade man ta merga tokia fui fui kad nt nezadu ziuret (nors gal...kada nors...kai protas iseis atostogu )
      Va va, taip ir susidaroma klaidinga nuomonė. Kad nerašyt be reikalo gali tiesiog pasiskaityt čia - http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=2702

Comment

• InuyashaGirl
        Mielas Ruzavas padaras ^^

• 2008 04 18
        • 152

dar meciau_ Witch hunter robin .. . kazkoki apie piratus. . . panasus i naruto . .pawadinimo neprisimenu .. xxxHolic. . . labai patiko bet atsibodo .. . zinau kad tikrai daug meciau bet gi wel pamirsau aj dar meciau Gantz .. .
        Imagine there's no Heaven
        It's easy if you try
        No hell below us
        Above us only sky
        Imagine all the people
        Living for today

Comment

• 9inch
          ELO

• 2007 11 13
          • 159

Madlax... mhm, viena *itch issaudo armijas kareiviu... mhm...logikiskas anime... Tokius tik ir teziuriu... Gal ir siuzetas butu idomus, bet is kart mane atgrase pagrindine veikeja... Brr...

Comment

• Kaname
            Naujokas
            • 2008 01 27
            • 11

Niekaip nepabaigiau Da Capo, taip ir likau ties kazkur ketvirtu epu, ir taip pat Shuffle, i pabaiga taip atsibodo, kad siuo metu net paziuret i ji negaliu. :]

Comment

• Firo
              Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
              • 313

Na, Anime pradėjęs retai nebaigiu. Jaučiu prievolę pribaigti XD Kaip bebūtų, yra Anime kuriuos galima sakyti mečiau, tai:

Naruto Shippuuden - begalinis stall ir piešimas totaliai nusivažiavo (jei jau būtų visi ep. - peržiūrėčiau. Galiu ištverti nuobodumą, bet dar laukimas. Kaip bebūtų, skaitau manga)
              Hellsing (TV)- too boring... manęs totaliai neįtraukė (Anime neįtraukiantis manęs pirmaisiais ep. visad susilaukia šiokių tokių mano patyčių, bet ne tai svarbiausia. Aš jį dalinai peržiūrėjau. Vienintelė priežastis dėl kurios nebaigiau, tai sugadinta laikmena, o VĖL siūstis neturiu motivacijos)
              Shakugan no Shana Second - Jo nė nepradėjau... tiesiog pirmajį sez. valgiau lb neskaniai, o iš klaidų mokamasi XD
              Dar šiuo metu mesti Bleach ir D.Gray-man... tiesiog tingiu laukti ep. Gal kai pabėgs nuo manęs vėl prisivysiu...

Daugiau visus prisivertęs peržiūrėti, bet tikrai pasitaiko tokių *cought* epinių (vistiek peržiūrėti)...

Naruto Shippuuden - manga man tarkim same as anime. Todėl galima sakyti, jog aš jį žiūriu kitu būdu.
              D.Gray-man jau turiu - pribaigsiu.
              Bleach veikiau on-hold.

+ Oh yeah, turiu daugiau nebaigtų Anime, bet jie matyti per TV (PC > TV Aš negalėdavau visad + negalėdavau pasirinkti ką noriu žiūrėti, tad dabar nesiruošiu jų baigti, dėl to, jog juos žiūrėjau gerdamas arbatą "šiaip sau") ^^
              Paskutinis pakeitimas nuo Firo; 2008-11-09, 01:39. Priežastis: Pagilinau priežastis... Kažkas bele kai kur, bet pom XD

Comment

• Youka
                bishoujo

• 2006 01 30
                • 335

Autorius InuyashaGirl
                dar meciau_ Witch hunter robin .. . .
                jooo, ir aš, jis toks nuobodus, kad net pamiršau

Comment

• animegirl
                  Narys
                  • 2007 10 19
                  • 39

chobits-to boring
                  fruit basket -maziams
                  cheeky angel-old schoolinis piesimas vemt verte
                  death note-paziejau kelius ep kuriuos drauge aTsiunte labai toliau ziuret norejau,bet nezinojau kur gaut .tai taip ir usimete
                  girls bravo-
                  naruto-nesamone:sick:nekabino manes nei kiek
                  utavarerumuno-nekabino tai kas kad cat girlu kalnas nieko gero
                  :dizzy: ir siaip labai dauk dropinus ,nemaciau nei vieno animo kuris mane itrauktu,nu gal tik myazakio pora bet ir tai....

Comment

• Derogatory`
                    Loki'd

• 2007 10 06
                    • 350

Na, aš visada stengiuosi pabaigti žiūrėti anime, kad ir koks jis neįdomus ir nepatikęs jis būtų. Bet vienintelis anime, kurį paleidau vėjais buvo Naruto Shippuuden. Nes nerealiai užkniso ir nepakenčiau to besikartojančio siužeto bei tempiamos gumos.

Comment

• enjutsu
                      Rimtas forumo narys

• 2008 08 19
                      • 131

tiesa sakant skonio reikalas viskas cia dalis kuriuos sakėt kad metėt as su malonumu peržiurėjau na bet ir aš keleta mečiau
                      mečiau X TV tiesiog negalėjau neįtraukė vos ne vos prisiverčiau pirmus kelis epus žiurėt
                      dbr ant ribos stovi touka getan piešimas labai gražus bet anime labai sunku suprast bet kolkas ant jo dar nepasiduodu
                      sigpic

Comment

• playgirl
                        dilly dally-shilly shally
                        • 2008 08 26
                        • 20

devil may dry...... Lb grazus man jo pavadinimas, piesimas ir patinka, Dantes budas prie sirdies... Bt anime..... Jokios minties, prastas siuzetas, lb nepatiko....

Comment

• InuyashaGirl
                          Mielas Ruzavas padaras ^^

• 2008 04 18
                          • 152

Dar meciau Chobits. . . neidomu. . kazkoks kaimietis ten . . .o ir dar Devil May Cry. . .nezinau kodel . . bet nepatiko ..
                          Imagine there's no Heaven
                          It's easy if you try
                          No hell below us
                          Above us only sky
                          Imagine all the people
                          Living for today

Comment

• Botaro
                            Akuma

• 2005 11 17
                            • 196

Whitch hunter robin. Wisi ten tokie kieti ir mandrus,kad lenda per gerkle,nuobodus.
                            Ergo Proxy. Perdaug rimtas,kad net juokinga daresi. nuobodus
                            I have the Holy Lance

Comment

• Dekko13
                              O.o ....

• 2007 12 15
                              • 100

Na is mano puses... Taip buna kad kazkas isgiria anime o dmesio nevertas cia kiekvienam rinktis pagal save reikia. Nusivyliau isgirtaja NANA ( paziurejau 4 serijas) ir Chobits. Apie Hellsing tik patylesiu...

Comment

• Light
                                Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
                                • 161

Na nepatraukiau Chrone crusade. Nezinau kodėl.Tiesiog tas humoras ir visa kita kazkaip nesudomino.Įdomu velai gan pasidaro.Guli diske gal pribaigsiu kada.
                                To tam kas hellsing metė.Tu serijas ar ovas metei? Gal sadisto gaidelės tau truksta?

Comment

Working...