bleach ir tai senokai iki 100 ep kazkur perziurejau, tiesiog atsibodo isvis poto laiko nebeziuriu jokiu tokiu narutu, bleachu
Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?
Collapse
X
-
Comment
-
dar meciau_ Witch hunter robin .. . kazkoki apie piratus. . . panasus i naruto . .pawadinimo neprisimenu .. xxxHolic. . . labai patiko bet atsibodo .. . zinau kad tikrai daug meciau bet gi wel pamirsau aj dar meciau Gantz .. .Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
Na, Anime pradėjęs retai nebaigiu. Jaučiu prievolę pribaigti XD Kaip bebūtų, yra Anime kuriuos galima sakyti mečiau, tai:
Naruto Shippuuden - begalinis stall ir piešimas totaliai nusivažiavo (jei jau būtų visi ep. - peržiūrėčiau. Galiu ištverti nuobodumą, bet dar laukimas. Kaip bebūtų, skaitau manga)
Hellsing (TV)- too boring... manęs totaliai neįtraukė (Anime neįtraukiantis manęs pirmaisiais ep. visad susilaukia šiokių tokių mano patyčių, bet ne tai svarbiausia. Aš jį dalinai peržiūrėjau. Vienintelė priežastis dėl kurios nebaigiau, tai sugadinta laikmena, o VĖL siūstis neturiu motivacijos)
Shakugan no Shana Second - Jo nė nepradėjau... tiesiog pirmajį sez. valgiau lb neskaniai, o iš klaidų mokamasi XD
Dar šiuo metu mesti Bleach ir D.Gray-man... tiesiog tingiu laukti ep. Gal kai pabėgs nuo manęs vėl prisivysiu...
Daugiau visus prisivertęs peržiūrėti, bet tikrai pasitaiko tokių *cought* epinių (vistiek peržiūrėti)...
Naruto Shippuuden - manga man tarkim same as anime. Todėl galima sakyti, jog aš jį žiūriu kitu būdu.
D.Gray-man jau turiu - pribaigsiu.
Bleach veikiau on-hold.
+ Oh yeah, turiu daugiau nebaigtų Anime, bet jie matyti per TV (PC > TV Aš negalėdavau visad + negalėdavau pasirinkti ką noriu žiūrėti, tad dabar nesiruošiu jų baigti, dėl to, jog juos žiūrėjau gerdamas arbatą "šiaip sau") ^^Paskutinis pakeitimas nuo Firo; 2008-11-09, 01:39. Priežastis: Pagilinau priežastis... Kažkas bele kai kur, bet pom XD
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
chobits-to boring
fruit basket -maziams
cheeky angel-old schoolinis piesimas vemt verte
death note-paziejau kelius ep kuriuos drauge aTsiunte labai toliau ziuret norejau,bet nezinojau kur gaut .tai taip ir usimete
girls bravo-
naruto-nesamone:sick:nekabino manes nei kiek
utavarerumuno-nekabino tai kas kad cat girlu kalnas nieko gero
:dizzy: ir siaip labai dauk dropinus ,nemaciau nei vieno animo kuris mane itrauktu,nu gal tik myazakio pora bet ir tai....Comment
-
Na, aš visada stengiuosi pabaigti žiūrėti anime, kad ir koks jis neįdomus ir nepatikęs jis būtų. Bet vienintelis anime, kurį paleidau vėjais buvo Naruto Shippuuden. Nes nerealiai užkniso ir nepakenčiau to besikartojančio siužeto bei tempiamos gumos.Comment
-
tiesa sakant skonio reikalas viskas cia dalis kuriuos sakėt kad metėt as su malonumu peržiurėjau na bet ir aš keleta mečiau
mečiau X TV tiesiog negalėjau neįtraukė vos ne vos prisiverčiau pirmus kelis epus žiurėt
dbr ant ribos stovi touka getan piešimas labai gražus bet anime labai sunku suprast bet kolkas ant jo dar nepasiduodusigpicComment
-
Dar meciau Chobits. . . neidomu. . kazkoks kaimietis ten . . .o ir dar Devil May Cry. . .nezinau kodel . . bet nepatiko ..Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
Comment