Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Eisas Kuperis
    Simintis Sun

• 2006 01 25
    • 355

NIEKADOS.
    Suprantama kad peržiurint tokias mases anime, kokias matau jūsų parašuose, ko gero neišvengiamai atsiranda metamų. Tačiau pačiam neteko žiurėti anime kuris nebūtu vertas bent 4 (AZ skale) (nesįskaitant tų kuriuos man rodė kas nors kitas). Ir taip pat neteko nieko mesti. Anime renkuosi pagal nuojauta ir ji niekados dar nepavedė.
    Na kas arčiau temos, tai yra tokie anime, kuriems laukiu tinkamos progos. Pvz Eureka 7 saugomas tam momentui kai sirgsiu, gulėsiu lovoje ir tiesiog norėsiu gero anime atitraukiančio bent kiek toliau nuo blogos savijautos.
    Na o jei abejoju dėl kokio anime, bus numestas, ar ne... Toks į mano kompiuterį net nepakliuna. Neverti gaišaties. Panašiai toks kažkada buvo Black Lagoon. Bet... Anime kaip knyga, įtraukia ir nepaleidžia iki galo. Tad su ilgomis pertraukomis vis tiek susižiurėjo. Dėja tokių klaidų jau nekartoju. Anime turi būti pramoga, o ne kankynė.

Comment

• Alexiel

Na, meciau tik viena anime, nes kaip "kolega" Eisas as renkuosi anime pagal nuojauta, nors siaip dominuoja ar geras piesimas. Siuzetas man kartais net nera svarbus, nes jei ziuri tai ir suziuri viska, bet kaip minejau, meciau viena anime jau po pirmo epizodo. Tai buvo Elfen Lied. Paziurejau pirma epa (angliskai igarsinta) ir net nupurte. Piesimas man labai patiko (ypac patinka ryskios, nenublukusios anime spalvos) bet siuzetas, na ka as zinau. Pagrindine ilgaplauke (vardo net nepamenu) tokia absurdiskai kvaila, kad net pykina i ja beziurint. Siuzeta tolimesni lyg ir zinau, bet niekaip neprisiverciu ziuret toliau. Gal pavyks, nes zinau kad jei jau pradesiu ziuret tai uzkabins. bet visvien... is tiesu vienintelis nuo pirmo epo uzkabines anime tai buvo Soul Eater. Visus 24 epus paziurejau per viena diena nes atplest akiu negalejau. Dar yra vienas probleminis anime, cia jau minetas. Claymore. Paziurejau tik opening'a ( ) o po to is kart isjungiau nes pagalvojau kad neverta. Siuzeta zn, bet neatrodo itraukiantis
      Ka padarysi, pasitaiko kad anime neatitinka skonio ir yra droppinamas, bet gal tada verciau paskaityt aprasyma apie ka jis pries ziurint?

Comment

• FainaruFantaji
        Cyber Snake

• 2007 04 28
        • 579

Gundam Wing. Apskritai mecha megstu, bet tas Wing buvo kazkoks pajuokavimas. Paziurejau 12 seriju ir meciau. Juokas mane imdavo beziurint ji kas karta del tu "emo" veikeju. Planuoju sugrizt prie ziurejimo, nes sako pabaiga labai gera, bet velgi jeigu prasijuoksiu visas likusias serijas kazi ar kazka suprasiu apie pabaiga, Panasi priezastis del kurios nebaigiau ziuret Sousei no Aquarion. Tik tiek kad jis dar nuobodesnis.
        Violinist of Hamelin uzsimojau ziuret, bet po penktos serijos nusprendziau, kad jis per vaikiskas. Siuzetas nebuvo toks blogas, bet istemptas veiksmas arba jo nebuvimas parode kokios butu buvusios likusios 35 serijos.
        Buvo dar keleta mestu po 1-2 seriju, bet ten grynai skonio reikalas. Neturejo jie ko as norejau ir tiek.

Working underground.

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius Alexiel
          Ka padarysi, pasitaiko kad anime neatitinka skonio ir yra droppinamas, bet gal tada verciau paskaityt aprasyma apie ka jis pries ziurint?
          Nea, aprašymus rašo irgi žmonės, o jų skonis per daug skiriasi. Ši tema tai įrodo.

Comment

• martuksss
            Naujokas
            • 2008 09 14
            • 15

vat taip ir man buvo su black lagoon , pasiskaites komentarus , siek tiek aprashymo ,paziurejes ivertinimus , kazko tokejau , bet istempiau vos ~5 serijas dar vis kazko tikedamasis , bet supratau kad tai ne mano skonio-zanro anime...

Comment

• Jogarasu
              Narys

• 2008 08 14
              • 90

darker than black ties 5 epu.... gal ir pasigailesiu..... o gal ir ne...man nuo sio anime nei silta nei salta. nei ideja ne piesimas nepatiko, na nerandu as kaifo tokiose anime. kazkodel primine X-menus ...<_< keli persai atrodo kaip tikri klonai.... o seip dar nebuvo nevieno kurio nebaigiau ziuret (neskaitant mases hentai, yaoi, yuri ir kito brudo, kur uzteko pirmu sekundziu, kad pakaktu X| (nesakau, jog nera isties geru dalyku)))))

Comment

• inkognito
                Qwerty

• 2007 11 16
                • 172

Praziurejas tikrai daug anime ir gan retas atvejis , kad anime mesciau , kad ir koksai jis blogas butu . Bet stai vieno anime niekaip neistveriau perziureti . Tai Bokura ga Ita jau su siuo anime kiek kankinausi tai nzn serijos neistverdavau net perziureti , vargais negalais perziurejau 13 seriju bet ant galo vistiek istryniau ... net buvo neidomu koksai galas sio anime

Comment

• Aivaras
                  ką tu?

• 2008 09 10
                  • 358

School days, nzn papasakojo draugas apie pabaiga, tai tik paskutine serija paziurejau kai ten issipjauste, ir nesinorejo net ziuret daugiau ;D

Comment

• InuyashaGirl
                    Mielas Ruzavas padaras ^^

• 2008 04 18
                    • 152

Omg. . . as daug meciau anime. . pradedu: Full metal alchemist. . labai patiko. . geras anime. . tik jau kelis sykius ziurejau ir iki galo neperziurejau . .hell girl .. nezinau kodel . .Samurai Champloo .. atsibodo . .Red eyes Kio. . nepatiko .. Zinau kad daug anime meciau. . dabar daugiau neatsimenu. . Ai . .Dar Air gear .. nepatiko . . Orpxen ar kaip ten rasos. . nepatiko
                    Imagine there's no Heaven
                    It's easy if you try
                    No hell below us
                    Above us only sky
                    Imagine all the people
                    Living for today

Comment

• chibi_nemiga
                      Rimtas forumo narys

• 2008 08 01
                      • 117

Nežiūriu pirmo pasitaikiusio po ranka, taigi mečiau tik vieną kartą.
                      Norėjos kažko panašaus į PriPri, taigi įsijungiau Sukisho. ir tai buvo vienintelis kartas, kai sunkiai ištvėriau vieną ep. {o gal ir nežiūrėjau iki galo. išjungiau.}
                      na ir vos nemečiau Yamato Nadeshiko Shichi Henge, nes labai ištemptas atrodė, bet šiaip ne taip sužiūrėjau, nes esu nusistačius: jei jau pradedi žiūrėti/skaityti tai ir pabaik.

Comment

• nARKOMANe
                        kid

• 2008 09 15
                        • 40

Shakugan no Shana-labiausiai pagirtina buvo LT animeparty subbai,del kuriu gaila buvo trint shita animeXD gal jis ir nebuvo tox shudinas kaip ash apie ji manau, bet turint galvoje kaip jis ishgirtas ASH turbut per daug tikejausi~ nepatiko lame story ir ta pagrindine pana kazhkokia lepshe~

Comment

• Alexiel

Autorius Killerbee
                          Nea, aprašymus rašo irgi žmonės, o jų skonis per daug skiriasi. Ši tema tai įrodo.
                          Na taip, del to sutinku, bet aprasymuose gi yra tai, kas tose serijose, koks veiksmas tame anime. vien to uztektu paziuret ar anime atitinka kriterijus. Bet to, galima kad ir per visagali google paziuret pora pic kad vaizdas iaskesnis pasidarytu. O tada jau sprendi ziuret ar ne.patinka piesimas ar ne, spalvos, siuzetas, veikejai, aplinka ir visa kita. as neziuriu anime vien del to kad jis populiarus ir kad visi ziuri, o tie kurie taip daro veliau pajunta kad vienas ar kitas anime jiems nepatinka ir verste vercias ziuret toliau.pazystu tokiu zmoniu.matau kad toks anime ziurejimas tik laiko svaistymas.

Comment

• Killerbee
                            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                            • 2910

Autorius Alexiel
                            Na taip, del to sutinku, bet aprasymuose gi yra tai, kas tose serijose, koks veiksmas tame anime. vien to uztektu paziuret ar anime atitinka kriterijus. Bet to, galima kad ir per visagali google paziuret pora pic kad vaizdas iaskesnis pasidarytu. O tada jau sprendi ziuret ar ne.patinka piesimas ar ne, spalvos, siuzetas, veikejai, aplinka ir visa kita. as neziuriu anime vien del to kad jis populiarus ir kad visi ziuri, o tie kurie taip daro veliau pajunta kad vienas ar kitas anime jiems nepatinka ir verste vercias ziuret toliau.pazystu tokiu zmoniu.matau kad toks anime ziurejimas tik laiko svaistymas.
                            Aš vadovaujuosi taisykle geriau viena kart pamatyt nei šimta kartų išgirst. Ypač kai gauti anime taip paprasta ir neužima laiko. Aš esu visaėdis. Žanras, piešimas ir istorija man mažai ką reiškia. Todėl visko būna. Pvz. jaučiau, kad Kaiba nepatiks, bet pabandžiau pažiūrėt ir tikrai nepatiko. O su Witchblade gavosi atvirkščiai. O žiūrėti iš principo nesugebu. Dažniausiai užtenka poros ep, kad nuspręsčiau.

Comment

• Alexiel

Na Witchblade man ta merga tokia fui fui kad nt nezadu ziuret (nors gal...kada nors...kai protas iseis atostogu ) bet yra kurie is principo ziuri.paskaityk postus cia. Matyti kad zmones vercias 10-20 seriju paziuret, kai tuo metu gali paziuret tikrai puiku anime ir jaustis pakyletam

Comment

• Izanagi
                                Narys
                                • 2007 09 24
                                • 41

Naruto shippuuden meciau- meciau po 36 serijos, atsibodo ir siaip pirmieji naruto sezonai man labiau patiko.
                                Genshiken- meciau kai buvo likusios trys serijos iki pabaigos, kazkodel nebetrauke ziuret kaip ankstesnes serijas, 1 sezonas man idomesnis buvo.

Comment

Working...