nu ir as tada pasigirsiu meciau trinity blood po 14 episodu nes labai man primine lievesne hellsing kopija su tokiu neidomiu pagrindiniu veikeju pats nesuprantu kaipas ji dar ipuseti spejau
Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?
Collapse
X
-
-
Nu va, tiek tikrinau vis AZ tikėdamasis ,kad butent šiam sukurpsi viena iš smagesnių aprašymų...ir še tau bobų išsigando. Na jo feministinis iki kaulu smegenų, bet ten tiek daug visokios smagios velniavos dėjos , retai kur išvysiComment
-
Spoileris:(jau vien "išprievartavimas" koks buvo)Comment
-
Comment
-
Well, mečiau Sword Art Online antrą sezoną. Nuo 15 epo pradedant nieko kabinančio nepamačiau, tad po 16 epo nusprendžiau nebesikankint. Gun Gale arka nors ir turėjo minusų, bet buvo tvirtai pritraukus mano dėmesį, nes ji buvo kitokia, o jai pasibaigus dingo noras žiūrėt toliau.Comment
-
turbut vienintelis anime kurio nebaigiau ziureti , tai buvo naruto. Ziauriai uzknisa jog ten veiksmas ir kovos labai letos. o as kai neesu kantrus zmogus tai man.. tai taip ir gavosi kad praziurejau pirma sezona visa siaip ne taip , ir shippudino kazkur iki 100 seriju datempiau per puse metuComment
Comment