Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • mattusha
    Rimtas forumo narys

    • 2012 01 18
    • 187

    Dropinau Naruto: Shippuuden po 266 ep , nežinau iš kur man tiek kantrybės žiūrėt šitą anime ,gal kad Naruto buvo mano pirmas anime matytas per pc ?! Bet kai išgirdau ,kad Itachis sustabdė edo tensei , pasidarė raišku manga eina į pabaiga ,o anime dar ilgai tesis norėdamas sužinot kas vyks toliau ,persimečiau ant mangos. Iš pradžių buvo keistai skaityt manga ,bet pripratau prie jos greitai ir vos per kelias dienas prisivijau naujausius skyrius. Turbut sugryšiu prie to anime kai tik baigsis....

    Comment

    • Bertha San
      Naujokas
      • 2012 07 17
      • 7

      Dropinau 07 Ghost po 7ep, per daug į gay pusę jis man nešė, tik po to dar kartą patikrinusi kokiem žanram šis anime priskiriamas supratau, kad taip ten ir turi būti. Ne man tokie anime, ne man. Mikage... Teito... Teito... Mikage...

      Comment

      • dfsafsaf
        Beautiful Lies

        • 2010 05 13
        • 261

        Accel World - visi pagrindiniai veikėjai taip užkniso, kad nebegaliu žiūrėt. Ir tai dar kažkaip 12 serijų pratempiau.
        Binbougami ga! - šitam anime kaip ir viskas nebloga, humoras visai nieko, bet vėlgi, nepatinka pagrindiniai personažai ir dėl to tiesiog nesižiūri.
        Kono Naka ni Hitori, Imouto ga Iru! - kaip savo žanrui, pernelyg jau vidutiniškas, absoliučiai nieko gero šitam anime nepamačiau.
        Sword Art Online - pradėjau žiūrėt 4 seriją ir visgi nusprendžiau, kad ne, nieko gero iš šito nebus. Bent man čia eilinis shounen anime.

        Comment

        • Miesto_Druidas
          the journeyman



          • 2010 08 17
          • 1515

          Autorius dfsafsaf
          Sword Art Online - pradėjau žiūrėt 4 seriją ir visgi nusprendžiau, kad ne, nieko gero iš šito nebus. Bent man čia eilinis shounen anime.
          Galbūt būtų išėję iškęsti iki main story, ir tada žiūrėti ar verta drop'inti? Man irgi kol kas nieko gero šiame anime nėra be gražios animacijos, bet kai sako kad dar du epizodai ir tada pagrindinė istorija prasidės, kuri yra labai verta dėmesio, tai dar kenčiu, bet tos side istorijos tikrai nėra įdomios kol kas. Serialo pradžia nuteikė teigiamai, dabar lūkesčiai stipriai nukrito, bet bus matyti.

          Comment

          • Lota :D
            Love and Peace~!

            • 2010 02 17
            • 239

            Lengva suprast, kodėl lūkesčiai nukrito. Pirma serija buvo "rimtosios dalies" pradžia, o visos po jos — trumpos istorijos. Be to, jei atkreipėt dėmesį į datas rodytas anime, tai tarp šių istorijų kelių mėnesių tarpai, todėl istorija atrodo tokia laužyta. Bet tai geriau nei alternatyva, nes SAO novelės nėra chronologiškos. Bet kuriuo atveju, rimtos dalies geresnis ritmas, ten veiksmas nešokinėja ir iš tiesų vyksta gan greitai. Ir istorija, mano nuomone, tikrai verta dėmesio. Žinoma, jei kūrėjai visko nesugadins... Na, nežinau, viskas realiai turėtų prasidėti už 1-2 serijų, bet gal net ir tada ne visiems įtiks. Bet jei kas dar droppino dėl tokios lėtos pradžios manau turėtų nepamiršt apie SAO ir dar kada užmesti akį, gal dar pasitaisys į teigiamą pusę

            Comment

            • Draconica

              07-Ghost - taip ir pakliuvau rinkdamasi anime daugiau juo nepasidomėjusi. Pažiūrėjusi 8 epus supratau, kad tai shounen-ai. Mečiau akimirksniu.
              Boogiepop Phantom - tikėjausi kažko gero, o gavau kažką ko net nesupratau. Nesupratau tame anime yra ką suprasti ar jis toks kvailas ir buvo padarytas.
              Ergo Proxy - girdėjau, kad tikrai neblogas anime, net pagrindinę veikėją (o gal ji antraeilė) teko cosplay'int, bet niekaip negaliu apsimesti, kad mėgstu sci-fi.
              Ghost Hound - pažiūrėjau pirmą epizodą ir supratau kad viso anime tikrai nepažiūrėsiu.
              Gintama - tiesiog jis toks neįtikėtinai kvailas, kad net nejuokinga.
              He is My Master - tiesiog kvaila ir šlykštu.
              Kateikyoushi Hitman Reborn! - labai norėjau pažiūrėti ir vis dar noriu, bet nesugebėjau iškęst pradžios, kur serijos mažvaikiškos ir nuobodžios.
              Kaze no Stigma - tiesiog mergina kuri paskui sekiojo pagrindinį veikėją taip iš kantrybės vedė. Neapkenčiu jos taip ir Senjougaharos.
              Marie & Gali - nesupratau ir neketinau gilintis.
              Monster - po 7 epų supratau, kad iš to anime nebus išsspausta kažkas gero. Tiesiog nuobodybė kvadratu.
              Naruto Shippuden - net aiškint nereikia kodėl.
              One Piece - žiūrėjau tik todėl, kad rodė per vokišką televiziją, o kompiuterio neturėjau, nors anime jau dievinau. Vos tik įsigijau kompiuterį iš kart radau ką geriau žiūrėti.
              Welcome to the NHK! - stebėtinai kvailas anime. Nebuvo įmanoma tverti perdėtų pagrindinio veikėjo emocijų ir nusikalbėjimų.
              Wolf's Rain - tikėjausi kažko kito. Ne mano stilius.

              Comment

              • Squalleh
                .MØNSOON.



                • 2009 01 12
                • 1892

                Monster - po 7 epų supratau, kad iš to anime nebus išsspausta kažkas gero. Tiesiog nuobodybė kvadratu.
                O kas tau asmeniškai yra 'gera'?

                Comment

                • Draconica

                  Įtraukiantis siužetas, bet kas liečia Monster tikrai turėjau tam anime didelių lūkesčių, deja jis mane labai nuvylė, nes anime plot tiesiog nepatenkino mano poreikio. Man jis pasirodė lėkštas, per daug slow-paced, o tokio tipo anime aš nemėgstu. Turiu labai griežtus kriterijus pagal ką renkuosi anime, todėl tik 14 anime ir esu metusi iš to, ką esu žiūrėjusi.

                  Comment

                  • Squalleh
                    .MØNSOON.



                    • 2009 01 12
                    • 1892

                    deja jis mane labai nuvylė
                    Um..
                    po 7 epų supratau, kad iš to anime nebus išsspausta kažkas gero.
                    po 7
                    Ne tas anime, apie kuri galima sudaryti nuomonę po 7-ių serijų. Ypač turint omeny, kad jų ten 74.
                    Labai nustebau kad tu, kaip mėgstanti skaityti knygas, labai greitai metei šita šedevrą. Tas pats liečia ir Ergo Proxy, nors jei sci-fi nemėgsti, jau nieko nepadarysi. Tiek to, jei bus laiko ir noro, duok Monster dar vieną šansą. Tikrai nepasigailėsi.

                    Comment

                    • Draconica

                      Aš mėgstu knygas, bet irgi tam tikrą jų tipą. Viso pasaulio laiko neturiu, todėl tikrai atidžiai atsirenku ką skaitau ir ką žiūriu, kam skiriu laiką. Ir prie Monster gal kada ir grįšiu, kadangi turi tokią gerą apie jį nuomonę, bet kiekvieno skonis skirtingas. Tiesiog kas liečia šį anime tai mano galva, jei pirmuose epuose ir turėjo "cinkelį" tai tiesiog ties 7 jis dingo (gal tik laikinai?), todėl iš kart ir pagalvojau, nešvaistyti laiko anime kuris turi tiek daug serijų jei jis manęs nebedomina ir nieko man nepasiūlo, kas įtrauktų.

                      Comment

                      • mattusha
                        Rimtas forumo narys

                        • 2012 01 18
                        • 187

                        Lucky ☆ Star kaip čia pasakius pirmas ep buvo toks nuobodus galvojau dropinsiu ,pažiūrėjau antra ep patiko labiau gan nustebino ,bet pamatęs trečia kažkaip supykau ir ištryniau ,kažkaip per daug man moe moe nepatiko piešimas per daug ilgai užsitempę tie nuobodus pokalbiau. Šeip tai patinka SoL žanras ,bet šitas anime ne man turbūt ,jeigu butu story line normalus gal bučiau kažkaip pabaigęs :/

                        Comment

                        • Miyata
                          Find your own sins, kid.



                          • 2008 01 09
                          • 452

                          Kazkas nesupranta kad ju main zanras yra mainstream crap, ir bando kazka gera paziuret, o poto peikia kad nepatiko. Nesuprantu, jai tokie anime nepatinka, kad imtis ir ziuret, jai zinai kad purvais poto apdrabstysi. Ne maziau kaip puse isvardintu anime yra tiesiog superiniai, ir gali neiteikt kazkam tik jai tai visai ne tavo zanras ir tokiu nekenti, bet velgi, kam tuomet ziuret jai zinai kad tokie tau nesueina?

                          Comment

                          • Miesto_Druidas
                            the journeyman



                            • 2010 08 17
                            • 1515

                            Galbūt verta pradėti rinktis kitaip anime, paėmus mėgstamiausius ar savo top'ą ir ieškoti kažko panašaus ar tinkančio, pagal kitų patarimą, o ne eiti tiesiog random per gerus įvertinimus gavusius darbus ir tikėtis kad vat pasitaikys kas tiks ir patiks, nors gal ten visai ne tau skirtas kąsnelis (kol kas). Kaži ar užtenka vien užmesti akį į siužeto aprašymą ir cover'į, nes kitaip drop'intų anime'ų sąrašas labai išsiplės, o daugiau nei pusė ten bus rimtų ir gerų serialų, kurių sakyčiau tikrai dar nereiktų nurašyti, kaip jau niekada nebežiūrimų. Gal verta tiesiog užvesti sąrašiuką, kuriame būtų rimtesni, sunkesni, reikalaujantys platesnio akiračio žiūrovo anime'ai ir kai jau pabos tai kas dabar patinka, ar norėsis kažko brandesnio, tada juos (vėl) pamėginti. Greičiausiai į tokius galėtų patekti ir Wolf's Rain, Ghost Hound, Monster ir tas pats Ergo Proxy. Po kurio laiko gal kaip tik kažko tokio užsinorės.

                            Comment

                            • Draconica

                              Vieni ieško kažko gilaus, kiti ieško to, kas sudomintų ir padėtų atsipalaiduoti. Kitiems tinka ecchi, kitiems sci-fi, kitiems dar kažkas. kiekvieno kriterijai skirtingi, bet kritikuoti dėl skonio? Kažkaip jau vaikiška. Kritikuoti dėl nepatikusių anime? Taip pat vaikiška. Kodėl? Todėl, kad galbūt kažkam kažkieno kito anime kriterijai ir sąrašai yra totali nesąmonė.
                              Miesto_Druidas - visą laiką anime rinkausi pagal coverį, žanrus, piešimą ir leidimo metus, kartais paskaitau aprašymą jei dvejoju, bet tiesiog nematau prasmės klausyti kitų nuomonės, jei pati labai gerai žinau ko noriu iš anime. Kas liečia brandesnį ieškojimą tai aš verčiau į rankas knygą pasiimsiu, nes žiūrėti krūvą epizodų iki kol galiausiai atsiras tai, kad mano skonį patenkina (ir tai dėl to, kad kažkas pasakė) mano suvokimu yra laiko švaistymas. Kas nori - lai žiūri, bet man netinka, todėl ir nežiūrėsiu. gal kada nors, bet anime yra tiek daug, kad visų tikrai nesužiūrėsi, o vadinamųjų "klasikų" aš ir šiaip nemėgstu (kaip ir to pačio Dragon Ball nors esu mačiusi). pasikartosiu sakydama, kad nematau prasmės žiūrėti anime, jei esu 99% garantuota, kad man vistiek nepatiks?
                              ir dar, kas liečia "kritikus". smerkti žmogaus pasirinkime žiūrint anime yra labai jau naivu, nebent kažkas kažkuom nori pasirodyti. anime žiūriu ne dėl to, kad pamatyčiau "geriausius darbus". anime žiūriu dėl to, kad rasčiau kas patinka. nevadinu savęs otaku ir nesiekiu rimčiausios anime žiūrėtojos vardo. tiesiog žiūriu kas patinka. o kritikuoti galime visi ir visus, bet tolerantiškiems pabūti nuomonės atžvilgiu sunkoka ar ne?

                              Comment

                              • Miesto_Druidas
                                the journeyman



                                • 2010 08 17
                                • 1515

                                Gerai, niekas tavęs ir neverčia žiūrėti vieną ar kitą. Nuomonės ir tiek. Tiesiog kai žinutėje tokia tema parašai nemažai pavadinimų, kuriuos mėgsta ir vertina daugelis, nori nenori tikėkis feedback'o, kuris gal tau ir visai nepatiks (kone visi gi turi kąnors mėgstamo/nemėgstamo, į kurio atvirkščias nuomones reaguoja aštriau). Bet tai suprantama, kai turi savo nuomonę, gali ir dėmesio nekreipti. Jei jau randi ko ieškai ir kas tau patinka, tai puiku.

                                Comment

                                Working...