Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?
Collapse
X
-
Bleach..... idomi pradzia, o veliau tai tas pats kartojasi ir nieko naujo. Veikejai irgi seip sau (pvz didziapape Inoe, kuri nieko nesugeba ir tik lenda kur nereikia >.<....)I want cookie!!! o(≧∀≦)o👍 1Comment
-
Dabartiniam one piece piesimui nedaug anime prilygsta, net nekalbu apie daugiasezonius.
Galvok ka nori, bet paziurint i tavo anime list'a, as tau 100% galiu pasakyt kad prarandi labai daug neziurejes one piece.👍 1Comment
-
Manęs irgi, dargi anime žiauriai nuobodus. Nors vat sako kad manga vėliau tikrai tampa įdomi ir verta dėmesio (na juk Monogatari novelių autorius rašo jai istoriją), bet čia viso labo bus 13 epizodų ar panašiai, tai abejoju ar anime bent jau nueis iki tų tariamai įdomesnių vietų. Kol kas on-hold. Taip pat kantrybė trūko ties Kore Wa Zombie Desu Ka tęsiniu, bei drop'inau Sankarea, ties šiuo gal paskubėjau, tad irgi pastatau į on-hold, reiks grįžti jei atsiliepimai bus geri.Comment
-
Mano pagrindiniai pamesti/on-hold:
Arakawa Under the Bridge x Bridge - pasiėmiau tikėdamasis rimtos istorijos. Pirmą sezoną šiaip ne taip ištempiau susitaikęs su tuo, kad jos čia nebus, antro - nebe.
Ben-To - ėmiau iš durnumo, vėliau atsirado ką rimtesnio žiūrėti
Danshi Koukousei no Nichijou - visi liaupsina, bet mane per retai pramušdavo. Gal kada dar pratęsiu.
Fight Ippatsu! Juuden-Chan!! - šlapimo fetišui jau turiu KissXsis...
Gantz - atrodė rimtas, teištvėriau 4 epizodus - beprasmis gore, istorija kol kas ėjo ~niekur, kvailesnių ir tipiškesnių ateivių padaryti ir negalėjo.
Kamisama no Memochou - pirma serija labai patiko, jei būtų taip ir toliau, būtų gerai, tačiau vėliau teliko tipinis moe-tsundere-etc. stuff.
Kämpfer - Nežinau, ko išvis iš jo tikėjausi...
Maji de Watashi ni Koi Shinasai! - žr. Ben-To
Maria†Holic - pabodo. Aš su shaft'u turiu „love-hate relationship“.
Natsu no Arashi! Akinaichuu - vėlgi, antrame sezone visiškai pametė bet kokią istoriją ir pasidarė per daug random.
R-15 - žr. Kampfer.Comment
-
Mano pagrindiniai pamesti/on-hold:
Arakawa Under the Bridge x Bridge - pasiėmiau tikėdamasis rimtos istorijos. Pirmą sezoną šiaip ne taip ištempiau susitaikęs su tuo, kad jos čia nebus, antro - nebe.
Ben-To - ėmiau iš durnumo, vėliau atsirado ką rimtesnio žiūrėti
Danshi Koukousei no Nichijou - visi liaupsina, bet mane per retai pramušdavo. Gal kada dar pratęsiu.
Fight Ippatsu! Juuden-Chan!! - šlapimo fetišui jau turiu KissXsis...
Gantz - atrodė rimtas, teištvėriau 4 epizodus - beprasmis gore, istorija kol kas ėjo ~niekur, kvailesnių ir tipiškesnių ateivių padaryti ir negalėjo.
Kamisama no Memochou - pirma serija labai patiko, jei būtų taip ir toliau, būtų gerai, tačiau vėliau teliko tipinis moe-tsundere-etc. stuff.
Kämpfer - Nežinau, ko išvis iš jo tikėjausi...
Maji de Watashi ni Koi Shinasai! - žr. Ben-To
Maria†Holic - pabodo. Aš su shaft'u turiu „love-hate relationship“.
Natsu no Arashi! Akinaichuu - vėlgi, antrame sezone visiškai pametė bet kokią istoriją ir pasidarė per daug random.
R-15 - žr. Kampfer.
Spoileris:
Čia Gantz ateivis:
Spoileris:
Turbūt kai žmonės kalba apie ateivius tai jiems pirma į galvą šovusi mintis - svogūnagalvis?👍 3Comment
-
Comment
-
Ir as neseniai dropinau viena anime tai Fairy Tail istveriau 6 serijas(ir jas prasukinedamas) jeigu butu trumpesnis gal nebuciau dropines o dabar virs 100 seriju tai neapsimok vargt👍 1Comment
Comment