Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Shary
    woof.

• 2009 02 26
    • 173

Uta kata - c'mon, kas tokią nesamonę yra sąžiningai peržiūrėjęs ._. hmmz, dar chobitz, kadanors (gal, turbūt, niekada...) baigsiu. Bleach - jeigu pasensiu ir dar vis bus krizė, tikrai baigsiu, promise.

Comment

• Aramis

School days

Na, jei kas dar šio anime kokio nors stebuklo dėka nežino, tai turime jo ir aprašymą, parašytą Killer Bee, todėl labai ir nesiplėsiu čia aiškindamas kodėl jis man nepatiko taip, kad net droppinau 10 serijoje.
      1. Savikritika yra gerai, bet šis anime peržengė visas ribas - pagrindinis veikėjas - mergišius sex maniakas, nesusigaudantis ne tik savo jausmuose, bet ir norintis turėti jas visas "dabar";
      2. Merginų kvailumas irgi nemažas, kad jau myli, tai amžinai, nesvarbu ką jų mylimasis padaro. Vienintelė, kurios man pagailo buvo Kotonoha, kadangi ji pati iniciatyvos nesiėmė, o buvo suviliota;
      3. Visada maniau, kad sugebėjimas vienu metu susitikinėti su nemažai merginų, visai nieko reikalas. Šis anime parodė kaip klydau. O žmonės savo klaidų nemėgsta, dar viena priežastis droppinti;
      4. Dramos/school life man labiau patinka Fairy tale tipo, o šis... Nebūčiau ištvėręs, jei tas mulkis pagrindinis veikėjas būtų sulaukęs laimingos pabaigos.

Na o šiaip jei kas labiau domėsis šiuo anime, tai gana inovatyvus anime, ką pasako ir KillerBee aprašyme, bet už tokį vaikino/merginos santykių inovatyvumą autorių reikėtų pastatyti prie kankinimų stulpo. Arba jo sukurtą vaikinų "tipažą".

Aišku, tai tik mano nuomonė, kurią kažkur norėjosi išsakyti. Niekas neįsižeiskit, Jums gal šis anime patiko, man tik antipatiją sukėlė. Kadangi droppinau jį, tai aprašyme nerašysi.

Comment

• AntisLT
        So...What's up ?

• 2009 12 12
        • 12

Nebaigiau ziureti Kiddy Girl-And kazkoks lame anime pasirode.. Sustojau ant 9ep. Balsai labai tupai skambejo ir istorija nekokia pasirode, vienu zodziu nieko gero.. 5/10

Comment

• Zakura
          Naujokas
          • 2010 02 22
          • 6

Azumanga Daioh. Pirmo ep pradzioj dar dar o veliau jo viso nebaigus bloga pasidare. Shugo Chara isvis be kalbu. Inuyashos taip ir nebaigus per daug epu kaip kazkas jau sake

Comment

• Miyu
            Naujokas
            • 2007 01 30
            • 14

as ir "Azumanga Daioh" paskyriau i skilti "on hold"
            istikruju nelabai sudomino. ir vaikiskas piesimas man nelabai prie sirdies.
            turbut daugelis abstulbs bet "Death Note"<-on hold taipogi. man sis anime is seriju kurias as maciau susiliejio i viena spalva todel nelikau suzaveta jo.
            "Loveless"- as tesiog nelabai megstu yaoi todel nesugebejau isziuret iki galo.
            "The Melancholy of Haruhi Suzumiya"-netgi nezinau kdl atmeciau si anime,turbut tesiog neislaike mano demesio. na bet istikrujiu manau kad kadanors pabaigsiu juos ziuret ir mano nuomone gal pasikeis apie juos.
            http://myanimelist.net/profile/misuzu-chan
            http://www.myspace.com/19911017doll

Comment

• torrneto
              Naujokas
              • 2009 12 01
              • 8

Eureka seven - dropinau po 2 ep., net nežinau, nesudomino ir tiek, pasirodė nuvalkiotas, o toliau žiūrėt kažkaip labai jau tingėjau...

Comment

• SecreT
                I'm in the HOUSE... :]*~
                • 2010 03 10
                • 21

Kol kas tik :
                -Murmaid melody (I hate it) mane tiesiogine prasme už***** jų dainos ir magic pagic.
                -Shugo chara tas pats per tapatį ir dar tie patys magic pagic... : DD

Comment

• Boozy
                  Naujokas
                  • 2009 03 09
                  • 12

nafik;DD susinervinau.. bleach vien fileriai db laukiu kada gryš prie tikrosiso istorijos
                  Mano ziureti anime: Naruto, Naruto shippuden(iki ongoing), one piece (iki ongoing) , bleach, durarara, cowboy bebop, shinsekai yori, soul eater, Highschool of the dead, great teacher onizuka, shingeki no Kyojin, fairy tail.

Comment

• hadesgirl
                    I hate milk
                    • 2008 07 06
                    • 14

Naruto( o kas nors iš vis jį visą žiūrėjo?)
                    Bleach( per daug filiarių)
                    Caymore ( nekabino ir tiek)

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Sora no Woto. Antro feministinio serialo aš neišgyvenčiau....

Comment

• Absent
                        myspace.com/djulps
                        • 2009 06 11
                        • 10

HItman reborn priezastis pernelyg daug epu bei tie prakeikti epai kur tiesiog buvusio epo atzvalga

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• MadeinLithuania
                          Naujokas
                          • 2009 12 27
                          • 26

Blood+ - jau prie pabaigos buvau, bet kad jau vis žiūrėdavau kiek liko iki pabaigos ir vos nesmigdavau belaukdama jos
                          Kara no kyoukai - ištempiau tik vieną seriją. Tikriausiai, kad per anksti numečiau jį, beeet...vien nuo minties, kad tektų žiūrėt antrą ep. noris raukytis.
                          Dar yra du, bet manau jų nemesiu, tik ilgas pertraukas padarysiu.

Comment

• Skirmish
                            L.A.V Fairygodmother

• 2010 02 22
                            • 140

Memories Off.
                            Per daug saldu buvo, net nuobodu žiūrėti pasidarė...
                            There is no losing… You either win or you learn – Helio Gracie

Comment

• Satou
                              Naujokas
                              • 2010 04 05
                              • 8

Ngl baigt The Melancholy of Haruhi Suzumiya :o ... Nuobodus, tokiam kaip as.

Comment

• Xenon
                                Naujokas
                                • 2010 04 15
                                • 18

Ninja Scroll TV - tikriausiai labiau apšikti Kawajiri Yoshiaki masterpiece'ą buvo neįmanoma.
                                Azumanga Daioh - sugebėjau prasukt vieną epą. Tragiškas egzempliorius, kuriame nepagavau jo kampo. Jei tai komedija, kur ten visi juokai, džoukai? Ar jų nebuvimas turėjo juokint? Animas įrašytas į mano "juodąjį sarašą".
                                Scrapped Princess - peržiūrėjus pusė serijų supranti, kad siužetas bando atrodyt labiau protingas ir "užkočiotas" nei iš tikro yra.
                                Bleach - mečiau kažkur ties 80 serija. Tiesiog tapo neįdomu.
                                Black Cat - mangos išprievartavimas.

Egzempliorių yra ir daugiau, bet šitie labiausiai įsiminę.

Comment

Working...