Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?
Collapse
X
-
Arba eik žiūrėt Naruto...nes tokie anime kaip Air, ne tau...Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.👍 2Comment
-
Prisipazinsiu air ne man, bet naruto cia is vis ne prie ko cia kaip koks grybas prikisai ta fraze nezinodamas ka sakyt jai nori ka nors sunervint tai bent jau pritacia zinute nusiusk o ne foruma tersk...👍 1Comment
-
anime maciau tikrai nemazai ir labai nemegstu dropint to ka pradejau.. bet vis tik du anime dropinau. vienas is ju naruto su visais tesiniais movies etc. paziurejau gal 20 or so epizodu.. atsibodo. dragon ball su visais tesiniais paziurejau kelias pirmas istorijos arkas kol pradejo kartotis ir taipogi atsibodo.
siaip zinoma klausimas ar laikysim dropinima sample (pvz vienio epo) paziurejimas kad susidaryt nuomone apie anime.. vis delto laiko ne kalnai o aklai saudyt ne visad noris o ir nuomones kitu kartais nesutampa.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
As taip ir nepabaigiau daug anime... hmmm... naruto taip ir neprisiverciu toliau ziuret, bleach, school rumble.Comment
-
Comment
-
Comment
-
as ir labai nemegstu nepabaigt ziuret anime, taciau visgi taip atsitinka. tai pvz Tokyo underground ir Rave master, nes man jie pasirode per vaikiski. norisi rimtesntiu. Berserkas man slykstokas, o Claymore nepatiko piesimas, bent jau pirmas ispudis toks. gal kada ir paziuresiu.Paskutinis pakeitimas nuo Akina; 2009-06-14, 13:42.Comment
-
Elfen Lied.... nors ir koks jis būtu populiarus, jis manęs neužkabino. Per daug tų skerdynių....beto asmenybės susidvejinimas (Lucy/Nyu) varo mane į neviltį....Gal kada užsikabinsiu,bet kolkas tenkinsiuos lengvesniais ir optimistiškesniais anime (pvz: Melancholy of Haruhi Suzumiya)Psh,sanity? Who needs it? ~The Marionette Coryphee
"Furbleburb biznotches!"
"Caramel Dansen"👍 1Comment
-
Bleach.. na zinau, kad shounen, bet ir vaikinams nemanau, kad labai idomu. eilini karta veikejas gauna i kaulus, bet galiausiai pasisneka pats su savimi ir igauna tokios galios, nuo kurios jau priesas gauna i kaulus, veliau priesas pasisneka su savimi ir t.t.... o dar tiek seriju prileista ir dar filmai yra.. verta ziuret gal tik del idomesniu charakteriu (soulreapers), o seip tai..
dar kitas, tai Black Jack. del to, kad negraziai nupiestas rankos kaip malkos, o tai kuriu nosys is vis..Comment
Comment