Naruto ;DDD Nuo 100 serijos man labai kartojasi viskas ;D
Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?
Collapse
X
-
soul eater nes tyngejau laukt kol buvo ongoing ,naruto shipuden (nes uzknisa ziuret) ir Ghost hound bet as ji neseniai atsisiunciau ir ketinu debaigt ^^Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
asura cryin' nebeištvėriau. mačiau 7 epus ir vienintelis dalykas, kuris man kažkiek patiko, tai mechų dizainas ir tas buvo kažkoks nevykęs. veikėjai kažkokie keisti, ypač 7 ep atsiradusi mergina/vyras. pagr herojus kažkoks irgi nevyriškas. siužetas nesuprantamas, rodo vien1, paskui kitą, tada dar kažką ir galiausiai nebežinai ką žiūri.
sezono padžioje laabai daug buvo tikėtasi iš šito anime, kažkaip nuojauta mane šįkart ŽIAURIAI apgavo...Comment
-
Trinity blood - dropinau ties 12epu, nes mano manymu be lb malonaus akiai piesimo ten daugiau nieko gero ir nebuvo.
Shakugan no Shana - tiesiog nekabino, tiksliau pasakius nekabino viskas pradedant pagrindiniais veikejais baigiant actionu.
Minami-ke - ir durnumas turi savo ribas.Comment
-
xxholic. NE delto, kad butu neidomus ar pan, tiesiog nebuvo laiko, o poto pasimirso ir kita pradejau ziuret.
Visad stengiuosi pabaigti pradetus anime. Nepatnka man kai puse pasiziuri, o poto nauja pradedi, ir mintys laksto nuo nebaigto prie ziurimo.Comment
-
Koi Kaze. Dropped po 5 minučių žiūrėjimo. Priežastis - pedofilija ne man...Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
Ir šiaip tarp jų man rods skirtumas nedidelis.
Ir dar vienas dalykas. Čia gali gautis kaip šioks toks spoilas. Bet šiame anime romance apskritai beveik nėra...Nebent movie'je.Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
Comment