Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Karoliukas.*

Naruto ;DDD Nuo 100 serijos man labai kartojasi viskas ;D

Comment

• DreamT
      Narys
      • 2009 02 27
      • 57

Bleach ir Naruto Shippuuden nes filleriai prasidejo ir tingejau laukti kol baigsis.

Comment

• fasian
        Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
        • 586

love hina nes užkniso to berno nuolatinis mušimas ir besikartojantis veiksmas.
        Ech tie seni laikai ..

Comment

• karolisvis
          I..Hate..All..off..you.

• 2008 05 25
          • 229

soul eater nes tyngejau laukt kol buvo ongoing ,naruto shipuden (nes uzknisa ziuret) ir Ghost hound bet as ji neseniai atsisiunciau ir ketinu debaigt ^^
          Run, live to fly, fly to live, do or die.
          Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!

sigpic

Comment

• Zixx100
            Naujokas
            • 2009 05 22
            • 5

Anksciau buvau naruto fanas bet kai as uzsimerkiau tai nebeziuriu jo

Comment

• angellus
              tinginys

• 2007 01 17
              • 228

asura cryin' nebeištvėriau. mačiau 7 epus ir vienintelis dalykas, kuris man kažkiek patiko, tai mechų dizainas ir tas buvo kažkoks nevykęs. veikėjai kažkokie keisti, ypač 7 ep atsiradusi mergina/vyras. pagr herojus kažkoks irgi nevyriškas. siužetas nesuprantamas, rodo vien1, paskui kitą, tada dar kažką ir galiausiai nebežinai ką žiūri.
              sezono padžioje laabai daug buvo tikėtasi iš šito anime, kažkaip nuojauta mane šįkart ŽIAURIAI apgavo...

Comment

• BaudejasX
                zmogus be ateities...
                • 2008 02 21
                • 23

Trinity blood - dropinau ties 12epu, nes mano manymu be lb malonaus akiai piesimo ten daugiau nieko gero ir nebuvo.
                Shakugan no Shana - tiesiog nekabino, tiksliau pasakius nekabino viskas pradedant pagrindiniais veikejais baigiant actionu.
                Minami-ke - ir durnumas turi savo ribas.

Comment

• Winry
                  Narys
                  • 2009 03 17
                  • 78

Trinity Blood - gal kad mažokai veiksmo buvo...

Comment

• tamsa
                    Kiriya

• 2007 08 13
                    • 192

Akikan, nes nesugebėjau peržiūrėt 7 serijos, rosario + vampire, nes iš geros mangos padarė š, ir vandread - nežinau kodėl, bet buvo per daug nuobodus.
                    sigpic

Comment

• AnimeFreak
                      Stalker >.>
                      • 2009 04 18
                      • 92

xxholic. NE delto, kad butu neidomus ar pan, tiesiog nebuvo laiko, o poto pasimirso ir kita pradejau ziuret.
                      Visad stengiuosi pabaigti pradetus anime. Nepatnka man kai puse pasiziuri, o poto nauja pradedi, ir mintys laksto nuo nebaigto prie ziurimo.

Comment

• aKi
                        Ruduo.

• 2007 10 24
                        • 289

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2 sezonas. Na tiesiog užkniso anime bukumas. Pora pirmų serijų dar buvo juokinga, bet vėliau tas pats per tą patį - ačiū ne.

Comment

• Original_Prankster
                          Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                          • 200

Koi Kaze. Dropped po 5 minučių žiūrėjimo. Priežastis - pedofilija ne man...
                          Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                          There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• Ru.
                            Narys

• 2008 02 24
                            • 67

kannazuki no miko mečiau po 6 seriju nes užkniso ta lesbietiška "i'll protect you forever" meile ir lolitiški mergaičiu balsai... vargšas ten tas berniukas...
                            legend of duo net neprisimenu dėl ko mečiau...
                            rizelmine same as legend of duo

Comment

• Zx-Shade
                              digital existence

• 2009 03 14
                              • 725

air po 10 minuciu - megstu romance, bet ne tokia, mergaite su suaugusiu vaikinu...WTF!?

Comment

• Original_Prankster
                                Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                                • 200

Autorius alchemy boy
                                air po 10 minuciu - megstu romance, bet ne tokia, mergaite su suaugusiu vaikinu...WTF!?
                                O tu matei bent per tas 10 minučių romance tarp jų? Gal net nieko nebus....
                                Ir šiaip tarp jų man rods skirtumas nedidelis.
                                Ir dar vienas dalykas. Čia gali gautis kaip šioks toks spoilas. Bet šiame anime romance apskritai beveik nėra...Nebent movie'je.
                                Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                                There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

Working...