Cobra the Animation: The Psycho-Gun . Dropinau pirmam epui įpusėjus. Kažko neužkabliavo, gal žanras ne mano. Ir galbūt dėl to, kad nematęs TV serijų ir kitų OVų.
Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?
Collapse
X
-
Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967. -
net nzn kodel, bet kaskur nuo 25-26 ep meciau FMA. pradzioj buvo uzkabines jis mane bet po to kaskaip atsibodo ir pajutau kad ziuriu grynai tik is pareigos, tai nusprendziau mest lygiai taip pat nuo puse kaskur meciau ir afro samuraj(sitas tai net nebuvo uzkabines ), dar buvau metes ir elfen liad, bet visgi paskui prisiverciau perzet visus ep iki galo...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
O man dar tokio nebuvo bet manau sulauksiu, nežiūrių "beleko" Keista net, visad stengiuos, bet kokį anime išžiūrėti neprasukęs, nieko nepraleidęs, kad ir kaip kreizova būtų, paskum dar ką praleisi geroComment
-
O mane labiausiai uzknisa, tiesiog uzpisa, kai rodo koki anime kaip pvz.: "Naruto" ir per mazesne puse, kur idomiausia jis buna nutrauktas ir perkeltas i kita kanala, arba isviso panaikinamas! O tuomet imeta vietoj jo kazkoki suda! >Comment
-
Genshiken... Gal nesu to real-life ar kaip čia pavadinus tą žandrą mėgėja, bet visdėlto mečiau. Gal kada po daug daug metų, kai daug anime būsiu peržiūrėjus pabandysiu dar kart, bet dabar jo niekas nepriverstų žiūrėt. Tiesą pasakius ir piešimas nelabai patiko.Paskutinis pakeitimas nuo nysaka; 2009-01-08, 21:16.sigpicComment
Comment