Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • vrblitz
    ningen..

• 2008 10 01
    • 223

Highschool of the dead - papizmas ir kt. uzgoze istorija visa;
    D.Gray-man - girdejau kad geras anime, bet pirma serija neuzkabino visai

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius pixel.hime
      Nu tame ir esmė! Aš daugiau veiksmo norėjau o jos kaip nieko nedaro taip ir nedaro. Nieko ten nevyksta. Gal čia 'subtilumą' norėjo išlaužti.. Nežinau.
      Kokio čia tau veiksmo reikėjo? Čia ne kažkoks shounenas. Atsipalaiduoji ir grožėsi gražiomis mergaitėmis ir lezbietiška romantika.

Comment

• pixel.hime
        pesimistė
        • 2013 01 13
        • 16

Aš turėjau omenyje, kad norėjau daugiau kažkokių daugiau įvykių tarp merginų, norėjau didesnės įtampos. Žinoma, čia ne shounen, bet tikiuosi supranti, ką noriu pasakyti. Viskas ėjo gana flegmatišku tempu, net patys veikėjai atrodė kažkokie lėti. Jau kai tikiesi kažko nieko ir nebesulauki
        dA | Tumblr

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius pixel.hime
          Aš turėjau omenyje, kad norėjau daugiau kažkokių daugiau įvykių tarp merginų, norėjau didesnės įtampos. Žinoma, čia ne shounen, bet tikiuosi supranti, ką noriu pasakyti. Viskas ėjo gana flegmatišku tempu, net patys veikėjai atrodė kažkokie lėti. Jau kai tikiesi kažko nieko ir nebesulauki
          Aš aišku žiūrėjau jį prieš šimtą metų, bet kiek pamenu ir įvykių ir įtampos ten buvo pakankamai. Kaip šitam žanrui aišku. Tiesiog šis anime ne tau ir tiek.

Comment

• Draconica

Ef - tale of Melodies.
            Pirmasis susižiūrėjo gan neblogai ir daviau net neblogą įvertinimą, tačiau Melodies jau nuo pirmosios serijos supratau, kad ne mano tipo. Geltonplaukė mergelikė taip vedė iš proto savo spigiu balsu ir masiniu nusišnekėjimu, kad gadino net paslaptingo smuikininko vaidmenį. Kai sužinojau, kad ir toliau ji bus iki anime pabaigos supratau, kad neištversiu ir mečiau po dviejų epizodų.

Comment

• Draconica

Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
              Nors atsiliepimai buvo nekokie, bet vis dėl to, galvojau, kad man tiks. Deja, jau antrojo epizodo metu mergytė su akies raiščiu savo nesąmoningom fantazijom pradėjo vesti iš kantrybės. Jei ne ji, tikriausiai būčiau anime sužiūrėjusi iki galo. Deja.

Comment

• Shenn
                Forumo ligonis

• 2009 09 21
                • 539

Autorius Draconica
                Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
                Nors atsiliepimai buvo nekokie, bet vis dėl to, galvojau, kad man tiks. Deja, jau antrojo epizodo metu mergytė su akies raiščiu savo nesąmoningom fantazijom pradėjo vesti iš kantrybės. Jei ne ji, tikriausiai būčiau anime sužiūrėjusi iki galo. Deja.
                Laiku metei, nes visos tos fantazijos ir visa kas susije su jomis ir buvo pagrindinė vinis šio anime.

Comment

• Draconica

Autorius Shenn
                  Laiku metei, nes visos tos fantazijos ir visa kas susije su jomis ir buvo pagrindinė vinis šio anime.
                  Man netrukdė pačios fantazijos, bet tiesiog IMO buvo jau perlenkta lazda ir gerokai. Arba aš tiesiog nesupratau.

Comment

• Killerbee
                    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                    • 2910

Autorius Draconica
                    Man netrukdė pačios fantazijos, bet tiesiog IMO buvo jau perlenkta lazda ir gerokai. Arba aš tiesiog nesupratau.
                    Viską tu supratai teisingai, anime tikrai šiaip sau....

Comment

• Shenn
                      Forumo ligonis

• 2009 09 21
                      • 539

Autorius Killerbee
                      Viską tu supratai teisingai, anime tikrai šiaip sau....
                      Tai dauguma anime yra tik šiaip sau, for fun, be jokios gilesnės prasmės. Pavyzdžiui "Gundam Seed", "Macross Zero", "Air Gear" galėčiau vardinti ir vardinti

Comment

• Draconica

Autorius Shenn
                        Tai dauguma anime yra tik šiaip sau, for fun, be jokios gilesnės prasmės. Pavyzdžiui "Gundam Seed", "Macross Zero", "Air Gear" galėčiau vardinti ir vardinti
                        Air Gear turi prasmę, tik anime kūrėjai visiškai išsidirbo iš mangos ir pabaigė netinkamai

Comment

• galimybes
                          Narys
                          • 2012 06 18
                          • 42

Anime kuriu nebaigiau ziureti ( dropinau ) .
                          Pokemon tiesiog perdaug vaikiskas
                          Beelzebub labai kvailas humoras...
                          Naruto: Shippuuden labai geras anime, bet filerius, ir anime tempima, iskeiciau i manga

Comment

• varnass
                            Narys

• 2009 04 15
                            • 59

Autorius galimybes
                            Anime kuriu nebaigiau ziureti ( dropinau ) .
                            Beelzebub labai kvailas humoras...
                            Naruto: Shippuuden labai geras anime, bet filerius, ir anime tempima, iskeiciau i manga
                            Beelzebub- meciau del tos pacios priezasties, kvailas humoras
                            Brave 10- pasirode prasta naruto kopija

“This is your life and it's ending one minute at a time”
                            ― Chuck Palahniuk

Comment

• Zx-Shade
                              digital existence

• 2009 03 14
                              • 725

Naruto: Shippuuden, pamirsau kelinta serija baigiau ziureti, tingejau kazka kapstyti dar.

Comment

• Squalleh
                                .MØNSOON.

• 2009 01 12
                                • 1892

Kokie rimti suaugę žmonės visur.
                                Ef - tale of Melodies.
                                Na.. man ta arka nepatiko irgi. Bet Yu x Yuko verti viso serijalo. Rekomenduočiau pabaigti dėl jų.

Comment

Working...