Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Aš turėjau omenyje, kad norėjau daugiau kažkokių daugiau įvykių tarp merginų, norėjau didesnės įtampos. Žinoma, čia ne shounen, bet tikiuosi supranti, ką noriu pasakyti. Viskas ėjo gana flegmatišku tempu, net patys veikėjai atrodė kažkokie lėti. Jau kai tikiesi kažko nieko ir nebesulauki
Aš turėjau omenyje, kad norėjau daugiau kažkokių daugiau įvykių tarp merginų, norėjau didesnės įtampos. Žinoma, čia ne shounen, bet tikiuosi supranti, ką noriu pasakyti. Viskas ėjo gana flegmatišku tempu, net patys veikėjai atrodė kažkokie lėti. Jau kai tikiesi kažko nieko ir nebesulauki
Aš aišku žiūrėjau jį prieš šimtą metų, bet kiek pamenu ir įvykių ir įtampos ten buvo pakankamai. Kaip šitam žanrui aišku. Tiesiog šis anime ne tau ir tiek.
Ef - tale of Melodies.
Pirmasis susižiūrėjo gan neblogai ir daviau net neblogą įvertinimą, tačiau Melodies jau nuo pirmosios serijos supratau, kad ne mano tipo. Geltonplaukė mergelikė taip vedė iš proto savo spigiu balsu ir masiniu nusišnekėjimu, kad gadino net paslaptingo smuikininko vaidmenį. Kai sužinojau, kad ir toliau ji bus iki anime pabaigos supratau, kad neištversiu ir mečiau po dviejų epizodų.
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Nors atsiliepimai buvo nekokie, bet vis dėl to, galvojau, kad man tiks. Deja, jau antrojo epizodo metu mergytė su akies raiščiu savo nesąmoningom fantazijom pradėjo vesti iš kantrybės. Jei ne ji, tikriausiai būčiau anime sužiūrėjusi iki galo. Deja.
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Nors atsiliepimai buvo nekokie, bet vis dėl to, galvojau, kad man tiks. Deja, jau antrojo epizodo metu mergytė su akies raiščiu savo nesąmoningom fantazijom pradėjo vesti iš kantrybės. Jei ne ji, tikriausiai būčiau anime sužiūrėjusi iki galo. Deja.
Laiku metei, nes visos tos fantazijos ir visa kas susije su jomis ir buvo pagrindinė vinis šio anime.
Viską tu supratai teisingai, anime tikrai šiaip sau....
Tai dauguma anime yra tik šiaip sau, for fun, be jokios gilesnės prasmės. Pavyzdžiui "Gundam Seed", "Macross Zero", "Air Gear" galėčiau vardinti ir vardinti
Tai dauguma anime yra tik šiaip sau, for fun, be jokios gilesnės prasmės. Pavyzdžiui "Gundam Seed", "Macross Zero", "Air Gear" galėčiau vardinti ir vardinti
Air Gear turi prasmę, tik anime kūrėjai visiškai išsidirbo iš mangos ir pabaigė netinkamai
Anime kuriu nebaigiau ziureti ( dropinau ) . Pokemon tiesiog perdaug vaikiskas Beelzebub labai kvailas humoras... Naruto: Shippuuden labai geras anime, bet filerius, ir anime tempima, iskeiciau i manga
Anime kuriu nebaigiau ziureti ( dropinau ) . Pokemon tiesiog perdaug vaikiskas Beelzebub labai kvailas humoras... Naruto: Shippuuden labai geras anime, bet filerius, ir anime tempima, iskeiciau i manga
Beelzebub- meciau del tos pacios priezasties, kvailas humoras
Brave 10- pasirode prasta naruto kopija
“This is your life and it's ending one minute at a time”
― Chuck Palahniuk
Comment