Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?
Collapse
X
-
Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Comment
-
Honey and Clover - kažkoks nesuprasi, neįdomu žodžiu.
Hajime no ippo - pagrinde viens per ta pati. Koki nauja smugį išmoksta ar naujas priešininkas pasirodo tai ten jau Oho...
One piece - animacija nepatiko.
Bleach - atsibodo žiūrėti.
Naruto Shippuden - nežiūrėjau koki menėsį paskui tingėjau dasivyti naujas serijas.
Gantz - žiūrėjau iki 5 epo. Buvo įdomu, bet paskui nebe.
Ergo Proxy - iškart nepatiko, nebaigiau net 1 epo dažiūrėt.Comment
-
Fate/stay night - Vos istempiau kelis ep. Nei kiek netrauke ziureti toliau..
D.Gray man - Praziurejau 40ep vien is principo. Seip maniau kad gal kas nors atsitiks tokio kas uzkabins. Deja..
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu - Girdejau geru atsiliepimu apie si anime, bet ne man jis. Nemaciau ten nieko idomaus.
Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Banali istorija, bet ziurejosi gan neblogai. Tik nebeiskenciau del Sunako. Baisiai man jos charakteris nepatiko.
Zero no Tsukaima - Nebuvo nieko jame, kas uzkabintu ziureti toliau.
Aaaaaaa!Comment
-
Fate/stay night - Vos istempiau kelis ep. Nei kiek netrauke ziureti toliau..
D.Gray man - Praziurejau 40ep vien is principo. Seip maniau kad gal kas nors atsitiks tokio kas uzkabins. Deja..
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu - Girdejau geru atsiliepimu apie si anime, bet ne man jis. Nemaciau ten nieko idomaus.
Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Banali istorija, bet ziurejosi gan neblogai. Tik nebeiskenciau del Sunako. Baisiai man jos charakteris nepatiko.
Zero no Tsukaima - Nebuvo nieko jame, kas uzkabintu ziureti toliau.
o del tu ka pats esu metes tai
Dance in the Vampire Bund - kazkaip is pradziu lyg ir buvo idomus bet poto pabodo
Asobi ni Iku yo irgi tiesiog nusibodo ziuret
B Gata H Kei na komedija kaip komedija bet irgi kazkaip pabodo
Touka Gettan visiskai as jo nesupratau bandziau kaip nors istempt bet toliau dvieju epu nepavyko
siaip kai ka nors pradedu ziuret visad pabaigiu nors mano mestu anime skaicius labai mazas.
ps situos anime kuriuos paminejau gal kada prisiversiu paziuret isskyrus Touka Gettan jo tikrai neketinuPaskutinis pakeitimas nuo enjutsu; 2011-03-13, 22:48.sigpic👍 1Comment
-
nu ką, šiandien antrą kartą mečiau Mushishi. kai pirmą kartą žiūrėjau, tai pamenu, pažiūriu pusę epo, tada pradeda labai migdyt ir einu nusnaust. kitą dieną pabaigiu žiūrėt tą nebaigtą epą, pradedu kitą; kito epo vidury vėl pradeda žiauriai migdyt ir galiausiai einu nusnaust. taip pražiūrėjau 7 epus [aišku, vis dėlto ne kiekvieną kartą miegot eidavau]. prieš porą savaičių galvoju, reikia pabaigt, nes anime tikrai geras. na ką, šiandien pažiūrėjau 10tą epą ir galvoju, kad vis tiek jis man nesižiūri. tikrai neblogas anime, tuo labiau, kad ir siužetas originalus, na bet žiūriu vos ne per prievartą. istorija lyg ir įdomi, bet tuo pačiu anime tarsi ir nuobodus. žodžiu, nebeprisiverčiu.
*laukia apmėtymų supuvusiais kiaušiniais*Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Pirmas kas šauna į galvą tai būtų Hanamaru Youchien. Mečiau ne todėl kad nepatiko ar dar kažkas. Visai mielas dalykas. Tik kad nebuvo nuotaikos tam kol kas. Butinai grįšiu kai bus noro ir laiko.
Paskui.. Full Metal Alchemist: Brotherhood. Ta pati priežastis. Trūksta laiko ilgiems anime. Bet butinai grįšiu kai baigsiu visus darbus, nes nuojauta sako kad bus epinis dalykas.
O šiaip stengiuosi pražiūrėti iki galo bet ką, ką jau pradedu žiūrėti. Tiesiog toks jau principas tikriausiai.
P.S. nustebau kad vien šiame puslapyje pakankamai žmonių nepatiko vienas iš mano favoritų Bakemonogatari. Nebandysiu keist kažkieno nuomonės, bet tikriausiai tiesiog nesupratot anime. Ar ne, gomen, nebandėt suprasti. Tas pats liečia ir tų, kurie vertina 20+ serijų anime pagal pirmą epizodą, šiuo atveju - Ergo Proxy. Ne tas anime kurį galima taip vertinti.
Žiurėjau Claymore ir nebegalėjau pribaigtiComment
-
Tuom CSI ir paremtas, kad maziausiai itartinas kaltas, bet vis tiek jis islieka labai ziurimas. O jei i tema tai niekaip neprisiverciu D.Gray-men pabaigti, nes toks slow-motion atrodo.
Comment
Comment