Na dar nei vieno nedropinau, ir atrimiausiu metu neketinu... Gal kažkada taip ir bus
Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?
Collapse
X
-
-
Sveikinu tave su siuo pasiekimu ;D fainai, kai zmones moka issirinkti ka ziuretiSkeptiko rezimas👍 1Comment
-
Kimi ni todoke, The Wallflower, Marmalade Boy, Naruto, Seto no Hanayome.
O kodel? Nes turbut neuzkabino kaip kiti mano ziureti anime.
Siaip turbut yra ir daugiau mestu anime bet jau juos uzmirsau ;DComment
-
Naruto Shippuuden - Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaažkaip jis ten tas serijas kūrė kūrė ir tokiu nesąmonių prisikūrė, kad aš net užmigdavau vidurį arba prasukdavau iki pabaigos.
Ah! My Goddess- šitam net neturiu komentarų.
Chobits
Jigoku Shoujo: Mitsuganae O sita taip senai ziurejau, kad net nezinau kodel nedaziurejau
+ + =Comment
-
07-Ghost - supratai kad tai shounen ai, o YAOI ir SHOUNEN-AI... trumpai tariant... NEKENČIU...khem khem...
Boogiepop Phantom - esu horror žanro fanė, bet nemačiau ten nė lašo horror. ir apskritai anime iš serijos "nesi deb1las - nesuprasi".
Ergo Proxy - sci-fi nelabai man, bet vis dar tikiuosi pažiūrėt, nes mečiau pažiūrėjus vieną epą.
He is My Master - ecchi, action ir t.t. fine, but what a hell is that?
Marie & Gali - teko droppint, nes nerandu nei parsisiūst, nei pažiūrėt online.
One Piece - Tingisi žiūrėt. Gal kada vėl pradėsiu. Mėgstu ilgus anime, bet kažkaip One Piece nebetinka man, nors pražiūrėjau tai daug serijų.
Wolf's Rain - irgi mestas po vieno epo, bet širdis sako, kad aš dar pažiūrėsiu jįComment
-
Happy Lesson - Mečiau pažiūrėjus pusė serijos. Like , nepagavau esmės animo. Kažkoks čiūvas gyvena su savo mokytojom , o jos jam kaip motinos. Viskas...
Naruto Shippuden - Jau seniai užkinso man , kad kelios serijos ir iškarto fileris, plius kai kurios kovos visiškai ne kaip iš mangos. Animą mečiau , tačiau mangą tebeskaitau, nors ir tą teisiog akimis permetu..
Bleach - Nors vienas mėgstamiausių anime , mečiau , nes prieš tai skaičiau mangą, o anime jau nebeįidomu žiūrėt , kai žinai kas vyksta, tai toliau ir skaitau mangą...http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
Hetalia. Bandžiau žiūrėti kelis sykius, ir visus kartus mečiau.
Pirmą sykį žiūrėjau iš smalsumo, nes deviantART kažkaip visiškai netikėtai pamačiau sužmogintą Lietuvą, kas mane labai nustebino. Peržiūrėjau porą epizodų, taip ir likau nesupratusi kas per velniava ten buvo.
Kitus kartus jau bandžiau prisiverst peržiūrėti viską dėl "pažink savo priešą" strategijos, kadangi mane po mažu vis labiau pradėjo užknisti šios laidos fanbase ir kaip vaizduojamos kai kurios šalys. Atrodo pasiekiau dvidešimt kažkelintą epizodą, ir neiškentusi mečiau tą nesąmonę.
Bleach. Dar vienas anime, kurio populiarumą norėjau perprasti. Mečiau nepasiekusi dešimtos serijos. Atrodė tik dar viena istorija apie "įpatingą" pauglį.
Neon Genesis Evangelion. Šitą norėjau pažiūrėti, nes man daug kas jį rekomendavo. Tačiau man niekaip nelimpa mecha stilius, tad teko mesti. Vis dar tikiuosi kada nors atsigriebti.
D.N.Angel Iš pradžių su drauge žiūrėjom šaltais piemos vakarais pas mane, bet po kurio laiko mum abiem jis nusibodo. Manau, aš paprasčiausiai nemėgstu istorijų apie paauglius.Comment
-
xxxHolic
mečiau pažiūrėjusi vos 2 episodus
man nepatiko grafika (piešimo stilius, spalvos; tiesiog atmuša norą žiūrėti...), pati istorija, pasakojama šiame anime, ir dar tai, kad galėjau nuspėti, kas vyks šiame anime ateityje"A smart man learns from his mistakes, a wise man learns from the mistakes of others"
Comment
Comment