genocyber per daug nobuodus istveriau 2 ep.
Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?
Collapse
X
-
Gokinjo Monogatari-neperseniausiai mečiau, nes jis "per lengvas" ir tokiam lengvam 50 epizodų aiškiai per daug : )
5 centimeters per second-per daug dramos ir "myžčiojimų", bet tikiuosi šį baigti kada nors žiūrėti.
Daug aš jų esu metus, tiek daug,kad net sunku prisimintiComment
-
Nebaigiau ziuret Ghost in the shell.
Labai isgirtas ir pan. bet paziurejau pora seriju neuzkabino visai.gal del piesimo..nes pagal zanra man kaiptik.
Ir dar vienas,kurio pavadinimo nepamenu pameginsiu nupasakot kas ten vyko ..
umm maza mergaite atsiduria kazkokiam kaimelyje,jame gyvena daugiau vaiku, visi su mazais angeliuku sparniukais.Sparnuotieji angeliukai lyg ir izuoliuoti nuo isorinio pasaulio,jiems neleidzia iseit uz miesto ribu (uz sienos)..gal kas supras ka cia bandziau nupasakot gal pavadinima zinos..
ir siaip cia daug ziuriu zmones IMHO geru anime dropino NGE dropinti cia nuodeme cia kiekvienas save gerbentis anime megejes sita turi paziuret net jei nera mecha fanasI am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
-
Ech, man taip buvo su "Lucky star" ir "Bleach". Visiškai skirtingi anime, "Lucku star" visai mielas šiaip, kai kur juokingas, bet visgi kažkaip nuobodu gan. O "Bleach"... Na, šitas tesiog žiauuuuriai ilgas, juolab kad nelabai mėgstu kovas ir panašias scenas, tai ir "nevežė".Comment
-
Siaip nemazai tokiu buvo... Tiesiog neuzkabina. Kai kurie del piesimo, kai kurie del siuzeto bei nuobodziu veikeju. Gal tarp greiciausiai mestu butu Vampire knight. Pirmas epizoda pasiziurejau ir viskas aisku patapo. O del graziu veiduku ziuret nemaciau tikslo.Comment
-
School Days mečiau žiūrėt jau nuo pusės serijos, nes pasirodė kažkoks... net nežinau. Ai, nepatinka man tokie.
Bandžiau žiūrėt Hakushaku to Yousei dėl bernų gražių, bet po serijos irgi mečiau, nes ta mergaitė mane labai nervino pagrindinė ir šiaip juokas ėmė iš atseit nejuokingų vietų.
Bandžiau paskui Sengoku Basara žiūrėt, bet mečiau po serijos, nes nespėjo irgi užkabinti, bet šitą jaučiu dar kartą vėliau bandysiu žiūrėt.
Labai norėjau Shura No Toki pažiūrėt, bet piešimas nekabina, todėl tingisi kažkaip, bet irgi nežinau ar vėliau dar kartą negrįšiu prie jo.Comment
Comment