Candy Boy - smegenis naikinanti iškrypusi nesąmonė apie nieką. Ir galiausiai......tai kur tas berniukas?????
Anime kurių nebaigėm žiūrėt. Kodėl?
Collapse
X
-
Vis neprisiverčiu pabaigti žiūrėt Naruto > tačiau kai prisiverčiu, pažiūriu beveik visas sukauptas serijas O.o Soul eater neprisiverčiu pabaigt. Sustojau lyg ir tiesi 33 serija. Bleach ir nesueina. Kažkokia nesąmonė pasidarė O.o vis dar nepabaigiau žiūrėt Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto Natsu no Sora.Comment
-
As tu anime daug ir taip nesu mates, bet kiek pamenu numeciau ziureti "Trigun" nes truputi uzkniso pievas rode
ir "X TV" visu isgirtas buvo tad nusprendziau pabandyt paziurtet bet jau is pirmo ep. nusprendziau nebeziureti o kodel pats negaliu paaiskinti paprasciausiai nuojautaComment
-
buna tokiu anime,kurie nori ka daryk,bet tingi ziuret..paemu ir prasuku iskarto kokias 5 min pirmyn >.<
pvz.: paziurejau sekirei kokias 6 serijas ir atsibodo.. one piece uzteko vienos serijos,galvojau susidomt neidomus man anime nors tu ka... o kai paziurejau fma nuo pirmos iki paskutines serijos negalejau atsitraukt... nezinau,bet tooks jausmas... kad gailiesi,jog jau baigei ziuret,ir norisi kad butu nauju episode ^^ iki siol ieskau brotherhood seriju.. :}Comment
-
Comment
-
1. Naruto - Supratau, kad is tu 300+ seriju vertu ziurejimui yra mazdaug 50 ...
2. Soul eater - tiesiog atsibodo
3. D-gary man - truko veiksmo ir itampos ...
4. Itazura na Kiss - paziurejau iki tos vietos kur prisipazino meilej vienas kitam toliau kazkaip pats anime neteko prasmes ir zavesio ...
5. One Piece - Pasirode panasus I Naruto
6. Seto no Hanayome - Kvailesnio ir nelogiskesnio anime gyvenime neesu mates, nebelaike nervai ziureint antra serija kokiu nelogisku veiksmu imasi veikejai....
7. X-Tv cziurejau kol anime pradejo erzint nzn tiksliai kodel bet tiesiog nebesmagu buvo ziureti anime
Ir dar daug kitu kuriu jau nepamenu .....In real life bad guys win...Comment
-
Soul Eater - kiek nuobodus, per daug ištemptas, mano manymu.
One Piece - fileriai ir šiaip labai LĖTAI viskas ten vyksta.
Naruto Shippuuden - Perdaug fileriu, nebent, kai būna veiksmo, tai tada pažiūriu.
Shugo Chara - kažkaip nesamoningai ten viskas vyksta.
Bleach - tas pats kaip naruto.Comment
Comment