nu, gerai apsvarsčius šį klausimą, kuris čia pasistojo duosiu konkretų ats: kol kas NE. galiu ir nežiūriu to anime kai neturiu laiko, bet kai yra laiko neatsisakau puodelio arbatos ir anime. čia kaip savotiškas laisvalaikio relaxas man. kaip bus ateityje dar nežinau, bet kol kas neplanuoju. mano mergaitė irgi nepyksta, kad žiūriu, taip kad vienintelė kliūtis tampa darbas, bet jis gretai baigsis, o juk moklslų metu yra daaaug laisvo laiko. ypač per sesijas
Ar galėtum kada daugiau nebežiūrėti anime?
Collapse
X
-
Aišku galėčiau, bet nesuvokiu kas turėtų ,,sprogt" mano smegenyse, kad visiškai dropp`inčiau...O_o dabar šeip darau pertraukėlę, nes kiti dalykai atėmė laiką skirtą anime........bet tikrai visam laikui ne`dropp`inau..bet šeip galėčiau jei tik panorėčiau ^^Comment
-
Viskas nuo situacijos priklauso. Tikrai galėčiau ir jau ne vieną petrauką padariusi esu pačiame žiūrėjame. Pvz šią vasarą tik 2 animus peržiūrėjau ir tai trumpus XD Aišku po kiek laiko ką nors geresnio pažiūrėti norėtųsi, bet čia jau nieko tokio. Didesnė AZ ir kitų forumų addict XDComment
-
NEWEEEEEER
Jei rimciau taj ajsku kad imanoma, bet tai dar nereiskia kad reikia.Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
Jau kokius 4 -5 menesius neziurejau tai manau neziuresiu dar ilgai nebent kas nors gero pasirodysComment
-
Nu as taij nezinau priklauso nuo situacijos... Bet nezinau anime mano laisvalaikio dalis galima sakyti visa laika uzima xD , bet seip jei reiketu (nors tuo labai abejoju) taij mesciau ziureti anime (nors tuo ir pasigaileciau )Jubiliejus - tai tuomet, kai daug gėlių, o tu dar gyvas.Comment
-
Comment
-
Kol bus geru anime, tol be sansu, nebent ateityje buciau labai uzimtas.Comment
-
man įdomu, kaip visi šitie "no way'ščikai" kailbės, kai pradės savo gyvenimus atskirai nuo tėvų, kai susiras darbus ir pradės kurt šeimas. man išvis keista iš kur Killerbee atranda laiko tokiam totaliam žiūrėjimui.Comment
-
Comment
-
Galeciau laisvai, neseniai buvo 1menesio totalaus neziurejimo laikotarpis, watchinau ~5 animus, ir visiems buvo like 2-3 epai iki pabaigos ir niekaip neprisiverciau ju damust. Tai visa praeita savaite, kasdien ziuredavau po koki gera draugu uzrekomenduota filma. Filmai ziaaauriai patiko, pora tikrai dasidejo prie "all time favorites" , bet vistiek, gryzimas prie realybes manyje pazadino animiosnika...Paziurejes tuos filmus, per viena diena damusiau visus tuos anime kurie buvo like, ir dabar kasdien po school days 1epa pasiziuriu. O siaip, didesnio kabliuko nebuvo nuo to laiko, kai ziurejau Texhnolyze.
Todel balsuoju uz "priklauso nuo situacijos" , nes mest galeciau, bet nera noro tai padaryt, o jei nera noro, tai kam tada mesti?Comment
-
Laisvai neŽiūrėčiau. Ir taip turiu ką veikt.
O šiaip nerašykit puse klausimo lietuviškai, kitą pusę angliškai. Išvis Lietuvoje gyvenam ir baikit išsidirbinėt.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
👍 1Comment
Comment