manau, kad galėčiau jeigu iškiltų kokia problema ir negalėčiau žiūrėti, nors kol kas tikrai nesinori mesti anime, nes dar tiek noriu pamatyti!
Ar galėtum kada daugiau nebežiūrėti anime?
Collapse
X
-
-
No problemo. Anime papildo gyvenimą, pralinksmina ir pan. bet, žiūri ar ne niekas nuo to nesikeičia. gyvenimo kokybė nepakinta. Neseniai tuo įsitikinau, visa vasara prabėgo be ir nejaučiu kažką praradusSpoileris:Comment
-
Gal ir atrodo, kad be anime gyvent būtų neįmanoma, bet juk tai ne oras ar vanduo. Maniau vasara, vau, kiek laisvo laiko, kiek anime bus galima pamatyt, o imi ir nežiūri, pasaulis toliau sukasi. Žinoma, manau net sulaukus 40 žiūrėsiu, ne ištisai naktim, bet atsirinkdama tik tai kas geriausia, kas tikrai traukia, na kokį epą per savaitęComment
-
Gal ir galėčiau mesti. Priklauso nuo situacijos. Su anime ir manga daug įdomiau gyventi, žiūriu jau ne dėl to kad tik 'prastumti laiką', bet dėl to, kad iš tiesų įdomu, vis laukiu progos prisėsti prie kompiuterio ir pažiūrėti ką naujo. Ar galėčiau visai nebežiūrėti? Tikrai galėčiau. Bet kam tai? Anime pagerina man nuotaiką. Esu godi, tad iš gyvenimo stengiuosi gauti tai, kas geriausia ir ko noriu, o kadangi anime įeina į tą sarašą - kodėl gi ne? Žinoma, mano nuotaikos keičiasi labai dažnai, tad kartais šauna į galvą mintys - ką aš darau? Ką aš čia dabar žiūriu? Tačiau jau po kelių minučių vėl susidomėjusi žiūriu ką nors.
Taigi situacijai pareikalavus galėčiau nebežiūrėti, tačiau pati to nenoriu, ir nemanau, kad greitu metu norėsiu. Kol neparagauji obuolio, jo nenori, tačiau kartą paragavęs nebegali atsispirti👍 1Comment
-
Galėčiau, nes esu kur kas labiau prisirišus prie manga. Vat be manga- neištverčiau. O dėl anime, juk pirma išeina manga, tik po to anime, todėl manga skaityti kur kas labiau apsimokaClick Below:
DEVIANTART ACCOUNTComment
-
mano visas laisvalaikis sudarytas is anime/jp/cosplay
-----------------
man neimanoma!!!!
siuvu kostiumus-is anime
kiekviena diena galvoju apie cosplay XD
siandien susapnavau kazkoki fangirls scream sapna,kad mano drauges brolis miyavi XD omgf
kai buvau vysniu festivaly-japonas buvo gitaristas..dievinau ji XD
o VISA mano muzika japoniska!! XD
zodziu dar paziuriu ,o ant mano sienos anime paveikslas..pilnas stalcius anime cosplay stuff...neisgyvenciau be anime O_O!!Comment
-
Kažkada senai maniau, kad negaliu nežiūrėti animų, bet laikas viską išgydo Tai yra - nėra laiko, nėra ir reikalo omg...pastebėjau, kad pradingus mėgiamiausioms mangų svetainėms - skaitau mangas bent 10 kartų mažiau <<< (šią akimirką tą suvokiau).
vanabis išėjo apmastyti savo gyvenimo be animeComment
-
-
Autorius Anime_YuukiTokiems klausimams yra PM...
Anyway... HELL NO, negaliu būti be animes. Tai dalis mano laisvalaikio. Daug linksmiau negu koks niurus filmas...
Taip pat, mane beveik ištisai lydi J-Music (vien per anime...)
Aišku... savaitę - mėnesį - metus (dėl metu abejoju... ) Galėčiau išbūti be Animes, bet vis tiek... juk kartais užsimanai ką nors pažiūrėt, ar prisimint...👍 1Comment
-
Viskas priklauso nuo situacijos. Galėčiau va dabar net imt ir mest. Bet nėr tolko. Kol dar kažkas įdomu - žiūriu. Kol galima.taip sakant hahaComment
Comment