Galeciau nes nesu priklausomas nuo tokiu dalyku ,smagu yra ziureti anime ,geras laiko praleidimo budas,bet anime tiesiog nera viskas mano gyvenime yra ir daug svarbesniu dalyku uz anime ,kurie man rupi labiau.
Ar galėtum kada daugiau nebežiūrėti anime?
Collapse
X
-
-
Turbūt, kad galėčiau. Gyvenu ne vien dėl anime. Anime žiūrėti yra labai linksma, įdomu ir t.t. man žiauriai patinka, bet galbūt kai būsiu senučiukė nebežiūrėsiu, o gal laiko stoka trugdys. Gyvenimas nenuspėjamas, kaip duos taip gerai.
Bet kolkas apie anime nebežiūrėjimą net negalvoju.Comment
-
It's easy to me. Nematau jokio skitrumo, aš žiūriu ar ne, nu šeip geras laiko prastumimas, žinoma galėčiau manau ir be to, šeip juk yra knygos su jom irgi smagu tik kad viskas daug lėčiau.
vienžo nusišneku, nemesčiau animes-nemėgstu skaitytSpoileris:Comment
-
gal ir galeciau bet kad, ?¨!?/! nenoriu... bet manga juk vis tiek nesiskaito prie anime?...Comment
-
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Comment
-
-
Tikrai galeciau.Formerly known as - araminas, aramix, l0new0lf, Now known as White knight. Why this name? Like the hell i'd knowComment
-
Eikit jau, nutiktų kažkas, dėl ko mes prarastume galimybę naudotis elektroniniais prietaisais, tai prisitaikytume, nenumirtume juk. Kaip kažkur skaičiau man labai patikusią kažkieno frazę, 'vanduo ir oras - vieninteliai dalykai, kurių mums reikia, kad išgyventume, o visa kita - prabanga.'
Na bet nenoriu prifilosofuoti, klausimą supratau, asmeniškai aš tai galėčiau, kadangi esu labiau pasyvi anime žiūrėtoja, turiu ir daugiau kitokių pomėgių :]_____
In the future 15 people will be famous
👍 2Comment
Comment