Kaip tik dabar nežinau tikslaus atsakymo. Galbūt lengviausia būtų pasakyt, kad galėčaiu mesti. Bet kaip tai įtikinamai neskambėtų, po kai kurio laiko manau tikrai norėčiau sugrįžt prie žiūrėjimo. Šiaip ne anime esmė netgi. Man tiesiog patinka visa ta atmosfera. Kai vakare prieš miegą su kompu rankose, arbatos puodeliu ir kokiais sausainiais ant stalo, sėdi lovoje ir ką nors žiūri. Ir vėl gi, tai nebūtinai turi būti anime. O kas dėl anime, tai paskutiniu metu man netgi nesvarbu patapo ar būtinai jis turi būti rimtu ar vertas dėmesio. Ir nežiūriu daug serijų per dieną aš, kartais išvis nėra noro pradėti, tai absoliučiai jokio pagrindo nėra mesti. O dėl alternatyvos, tai aišku, kad kiekvienas iš mūsų turi papildomų užsiėmimų, mes gi ne robotai. Su mano tempais, bent jau aš nenutuokiu kaip man išvis gali pabost tas anime. Bet bendra prasme, tai aišku geras dalykas tas anime, mažai komercijos, daug protingų minčių, gražių panų, seksualių figūrų (Hell yeah, that's for sure), kietų vyrukų, įstabaus grožio vaizdų, niekur ankščiau nematytų pasaulių ir visokiausio kito cool stuff'o, kurio nesurasi niekur kitur.
Ar galėtum kada daugiau nebežiūrėti anime?
Collapse
X
-
-
Žinoma galėčiau.Ir taip retai ką pažiūrau(lol bet vistiek žiūrauXD) ir tikrai nėra taip kad būčiau nuo anime priklausomaor sth like that. Su doramom gal kitaipXD
Nes juk vis tiek, anime nėra visas gyvenimas,ir nemanau, kad yra tokių žmonių lietuvoje,kurie būtų ten tokiais tikrais otakais, kad negalėtų būt ''atskirti'' nuo animeXD
et nemoku dėstyt minčių..bet supratot galXDComment
-
Nematau prasmės svarstyt tokį klausimą, nes neturiu priežasčių visiškai nustot žiūrėt anime nei dabar, nei, tikriausiai, ateitį. Tai malonus laisvalaikio praleidimas, kuriuo karts nuo karto norisi pasilepinti .Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
Keistas klausimas, bet nemanau, kad visa gyvenima sedesiu prie kompo ir ziuresiu anime, kas kada ateis laikas kai reikes pagalvoti ne tik apie anime o ir apie svarbesnius dalykus, bet siuo metu apie tai negalvoju manau artimiausiu metu tikrai nenustosiu ziurejas animeComment
-
-
Siaip galeciau.Bet nematau prasmes jeigu man tai patinka.Man malonu ziureti anime ir nematau nieko cia blogo paziureti kas kiek laiko.Bet siaip kvailokas klausimas jei zmogus nori jis gali viska padaryt.Jei jis to nenori jo niekas neprivers to daryt.Paskutinis pakeitimas nuo donatass; 2009-09-22, 00:30.👍 1Comment
-
Tikrai galėčiau. Tiesiog aš nesu prie anime taip prisirišusi, kad negalėčiau be to gyventi. Ir pas mane neretai būna net labai didelės pertraukos tarp žiūrėjimų.Paskutinis pakeitimas nuo midtress; 2011-04-09, 21:58.Don't be reckless with other people's hearts. Don't put up with people who are reckless with yours.Comment
Comment