anime jau man virsta manija, nelabai siuo momentu galeciau atsisakyti anime
Ar galėtum kada daugiau nebežiūrėti anime?
Collapse
X
-
Prieš kokius ketverius metus gal ir būčiau galėjus... Dabar tai lyg mission impossible Per daug įpratau prie visų šitų japoniškų pieštinių veikėjų. Kartais pagaunu save aptarinėjant anime seriją, lyg būčiau susitikus su gerais draugais Ech... Maybe I already become an OTAKUComment
-
Buvau metes kokis 3 kart jau ziuret, mazdaug puse metu ar metus neziurau tada, paskuj vel pradedu, paziuriu kaskiek laiko, ir vel metu.
Neziuriu beleka, piesimas yra grazu, bet vien i piesimas nesiruosiu ziuret, turi but kaskas dar, koks veiksmas, istorija, ar siaip humoras.
Pagrinde priezastis kodel vis metu ziuret, nes nebebuna ka, atsibosta ziuret i meshla visoki,jei tarp 10 animu randu gera koki, esu laimingas.Bet kantrybe beieskant baiges po biski.Comment
-
-
Kad galeciau tikrai negaliu pasakyt. Taciau priezastis tikrai nera "aaaa! Animeeee! So 4wsum c4n`t st0p w4tchin`!".
Anime tapo vienu geriausiu, daug nekainuojanciu uzsiemimu. Beveik visi mano draugai/pazistami yra daug anime mate arba bent esmini supratima turintys asmenys, todel jei netycia, per koki susitikima buna nuobodu, mes galime bent padiskutuoti anime tema ar ziureti anime. Taip pat nuostabias istorijas randamas butent sioje 'judanciu vaizdu' israiskoje, pakeisti gali tik retas filmas ar amerikoniskas multikas.
Anime 'lauzanti' standartus taip pat gali buti pavadinta 'meno kuriniu', nors apskritai anime man yra menas, kaip bepaziureciau.
Working underground.Comment
-
Sugebėčiau manau ir nelabai sunkiai net :] Tiesiog, kad ir kokie yra anime, tačiau, tai nėra realus pasaulis ir šiaip užsiėmimo tik reikia turėti, man tai nemažai lasivo laiko liktu, jei viską kas susiję su anime/manga mesčiauComment
-
Galėčiau gan nesunkiai, jei pažiūriu pvz anime pirmą epizoda ir jis man patinka, aš tikrai žiurėsiu ir visus kitus epizodus, nebent labai ilgas anime ir pradės atisbost, bet jei pirmi epizodai bus neidomus aš net nežiurėsiu toliau... ir šeip lengvai galėčiau tai mesti, bet nenoriuComment
Comment