Ar galėtum kada daugiau nebežiūrėti anime?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • zeo
    forumo idiotas
    • 2008 10 30
    • 152

anime jau man virsta manija, nelabai siuo momentu galeciau atsisakyti anime

Comment

• Sharp_katana
      Stebėtoja

• 2007 02 28
      • 147

Prieš kokius ketverius metus gal ir būčiau galėjus... Dabar tai lyg mission impossible Per daug įpratau prie visų šitų japoniškų pieštinių veikėjų. Kartais pagaunu save aptarinėjant anime seriją, lyg būčiau susitikus su gerais draugais Ech... Maybe I already become an OTAKU

Comment

• Sasumi
        AquariusKiss

• 2006 08 06
        • 190

HELL NO! *____* NO ANIME-NO LIFE!!! xD

Comment

• Kira-han
          Nanda yo?
          • 2008 10 01
          • 11

Tai gal atvirkščiai, anime = no life, nes kas užsisėdęs ant anime, tas mažai turi veiklos ir šiaip no-lifer'is. Reikia viską su saiku daryti/žiūrėti. Lol.

Comment

• Ancestor
            Naujokas
            • 2008 11 27
            • 20

Buvau metes kokis 3 kart jau ziuret, mazdaug puse metu ar metus neziurau tada, paskuj vel pradedu, paziuriu kaskiek laiko, ir vel metu.
            Neziuriu beleka, piesimas yra grazu, bet vien i piesimas nesiruosiu ziuret, turi but kaskas dar, koks veiksmas, istorija, ar siaip humoras.
            Pagrinde priezastis kodel vis metu ziuret, nes nebebuna ka, atsibosta ziuret i meshla visoki,jei tarp 10 animu randu gera koki, esu laimingas.Bet kantrybe beieskant baiges po biski.

Comment

• weirdo-
              [Беспечный Ангел Padla]

• 2008 07 09
              • 21

hell no, I'm an anime addict. ^_^"

Comment

• GranRey
                Kažką pamiršęs.

• 2008 11 01
                • 91

Šiuo metu visiškai atsisakyt negalėčiau, bet serijų skaičius, peržiūrėtas per savaitę mažėja. Turbūt manija dingo, dabar tai tik paprastas laisvalaikio leidimo būdas.

Comment

• Calyx Deuced
                  Narys

• 2006 12 06
                  • 96

Negaleciau tiesiog ne

Comment

• FainaruFantaji
                    Cyber Snake

• 2007 04 28
                    • 579

Kad galeciau tikrai negaliu pasakyt. Taciau priezastis tikrai nera "aaaa! Animeeee! So 4wsum c4n`t st0p w4tchin`!".
                    Anime tapo vienu geriausiu, daug nekainuojanciu uzsiemimu. Beveik visi mano draugai/pazistami yra daug anime mate arba bent esmini supratima turintys asmenys, todel jei netycia, per koki susitikima buna nuobodu, mes galime bent padiskutuoti anime tema ar ziureti anime. Taip pat nuostabias istorijas randamas butent sioje 'judanciu vaizdu' israiskoje, pakeisti gali tik retas filmas ar amerikoniskas multikas.
                    Anime 'lauzanti' standartus taip pat gali buti pavadinta 'meno kuriniu', nors apskritai anime man yra menas, kaip bepaziureciau.

Working underground.

Comment

• sawiux
                      Naujokas
                      • 2007 05 18
                      • 2

manau galeiau nera ce nkk sunkaus , ir tiesiog kadanors tikrai mesiu nes sitas uzsijemimas per daug laiko surija

Comment

• Sagenas
                        Narys

• 2007 08 14
                        • 92

Sugebėčiau manau ir nelabai sunkiai net :] Tiesiog, kad ir kokie yra anime, tačiau, tai nėra realus pasaulis ir šiaip užsiėmimo tik reikia turėti, man tai nemažai lasivo laiko liktu, jei viską kas susiję su anime/manga mesčiau
                        Sek mane twitter'yje

Comment

• Reshef
                          Bitter sweet

• 2008 10 03
                          • 307

cia ziurint kas priklausytu nuo to ar mesiu anime, tai ne narkotikas, tik uzsiemimas. nors butent siuo metu labai uzsivedes ant anime

Comment

• Dwesk
                            Rimtas forumo narys

• 2008 12 27
                            • 162

Galėčiau gan nesunkiai, jei pažiūriu pvz anime pirmą epizoda ir jis man patinka, aš tikrai žiurėsiu ir visus kitus epizodus, nebent labai ilgas anime ir pradės atisbost, bet jei pirmi epizodai bus neidomus aš net nežiurėsiu toliau... ir šeip lengvai galėčiau tai mesti, bet nenoriu

Comment

• Hikari_
                              Mental

• 2008 02 27
                              • 981

Negaleciau, nebent pasidaryciau mazesne Otaku, bet kad visiskai pradet neziuret tai abejoju

Comment

• Snabas
                                Rimtas forumo narys
                                • 2008 11 12
                                • 140

Rasiau jau, bet dabaar mano nuomone pasikeite.. kazkaip dabar visai mazai ziuriu, tik kai mano brolis ziuri... gal visiskai ir negaleciau palikt, bet beveik

Comment

Working...