Ar galėtum kada daugiau nebežiūrėti anime?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • nARKOMANe
    kid

• 2008 09 15
    • 40

galechiau,net sunku manau nebutu. nebent jei buchiau puse pazhiejus ir reiktu mest tai tada gal nelabai.

Comment

• Lutale
      Naujokas
      • 2008 10 27
      • 27

Baikit juokus!Anime ,tai geriausias budas atitrukti nuo realibes.Negaleciau to atsisakyti

Comment

• chibi_nemiga
        Rimtas forumo narys

• 2008 08 01
        • 117

Galėčiau, jau nuo mokslo metų pradžios praktiškai nebežiūriu {tiesiog neaplanko tokia nuotaika, kad žiūrėt arba laiko nėr} tik protarpiais vieną kitą ep paskubom pažiūriu. Na, kartais gal ir pasijaučia toks trūkumas, bet laikui bėgant galėčiau ir išvis mest. Užtat su manga jau didesnės problemos būtų...XD

Comment

• araminas
          Lone wolf

• 2008 06 16
          • 77

Nebent ne savo noru jai kas nors priverstu tada gal ir mesciau (joking)
          My top 3 anime:

1.One piece 2.Katekyo Hitman Reborn 3.D. Gray Man

Comment

• Bagy
            Bagy-san

• 2008 05 24
            • 289

Na jai negaleciau ziuret anime skaityciau manga. Bet jai negaleciau nei to nei ano kurciau savo manga.

Comment

• Firo
              Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
              • 313

Hmmm, tenka pripažinti, jog dėmesio vertų Anime vis mažėja, nauji retokai pasiūlo kažką naujo ir gero (žinoma, nereiškia, kad anksčiau Anime tik watch-worth buvo leidžiami, jie susikaupė ne per vienerius metus). Žiūrėti, manau, nenustosiu, tiesiog sumažės žiūrėjimo tempas. Aš niekuomet nebuvau priešiškas Manga'i, tad galėsiu įsikibti į ją, tuo atveju jei/kol neturėsiu ką žiūrėti.
              Kad ir koks būčiau užimtas (kalbant apie ateitį), kai turėsiu laisvo laiko, tikrai dalį jo paskirčiau savo senam pomėgiui (tikiuosi, nors kas žino ką/kur gali pasiūlyti/nukrypti tas gyvenimas). Tokie įpročiai manau lengvai nepasitraukia. Vien dėl gerų senų laikų, norėtųsi vėl prisėsti ir pažiūrėti kokį. ^^ (iMo)

Comment

• Kea
                Rašytojas

• 2008 10 06
                • 203

Autorius Bastard
                Reikalui esant galėčiau,aš nesu grynas otakas pasinešęs ant anime..aš žiūriu anime dėl to,kad man patinka įdomios ir įtraukiančios istorijos,cool veikėjei ir pati anime tema(viskas kas susija su juo).Jei reikėtų,sugebėčiau rast kitų užsiemimų.Butent šiuo metu mest anime nesugebėčiau,nes dar per mažai esu jo matęs,kad tai padaryčiau.Nžn ką man ruošia ateitis,bet tikiuosi anime dar žiūrėsiu ne vienus metus.
                Ačiū, kad sutaupei man laiko, nes mano tokia pati situacija, tad nesikartosiu.

MyAnimeList

Comment

• Lov'Za
                  Otaku/Gamer

• 2008 05 12
                  • 32

Isduoti anime? anime ziuriu del geros istorijos/siuzeto , o seip tai galeciau nes nesu addicted to anime
                  Your Smile Will Help You Survive

Comment

• Snabas
                    Rimtas forumo narys
                    • 2008 11 12
                    • 140

Never!!! Negaleciau be ju gyvent (as ir pati noreciau juos kurt xD)

Comment

• Aivaras
                      ką tu?

• 2008 09 10
                      • 358

Zinoma galeciau PVz ir dabar, jau atsibodo man ir jau antra savaite neziuriu Susirasciau koki kita uzsiemima

Comment

• mylichka
                        laižiakas į skruostą

• 2007 12 28
                        • 223

Autorius Aivaras
                        Zinoma galeciau PVz ir dabar, jau atsibodo man ir jau antra savaite neziuriu Susirasciau koki kita uzsiemima
                        Aš ir panašiai. Užsiimt mezgimu būtų laiko ar kokiom kendo treniruotem
                        Ass.as.sin.

Comment

• Spirit of Nightmare
                          !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                          • 209

As galeciau. Ir tai nebutu labai sunku, nes ir taip ziurau labai mazai. Man anime labiausiai patinka piesimas - tai pagrindine priezastis kodel ziuriu.

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• Original_Prankster
                            Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                            • 200

Galėčiau. Žinoma priklauso nuo aplinkybių, bet manau galėčiau. Nes visdėlto anime yra anime, o ne gyvenimas
                            Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                            There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• Lucion666
                              Forumo maniakas

• 2007 04 08
                              • 430

Galeciau... ir dabar ta darau.. neziuriu ne vieno anime.. per koki 1 men jau nemaciau ne vienos serijos... be ko negaliu tai be amv

Comment

• Nakanamori
                                Narys

• 2008 07 05
                                • 70

Tikriausiai galėčiau,nes žiūriu tik tad kai yra nuotaikos,nes kartais atsiranda kitu darbų,bet kai įsijungiu tai įšjungti nebegaliu
                                šiaip sunku būtu be anime,atsisakyt nenorečiau

Comment

Working...