galechiau,net sunku manau nebutu. nebent jei buchiau puse pazhiejus ir reiktu mest tai tada gal nelabai.
Ar galėtum kada daugiau nebežiūrėti anime?
Collapse
X
-
Galėčiau, jau nuo mokslo metų pradžios praktiškai nebežiūriu {tiesiog neaplanko tokia nuotaika, kad žiūrėt arba laiko nėr} tik protarpiais vieną kitą ep paskubom pažiūriu. Na, kartais gal ir pasijaučia toks trūkumas, bet laikui bėgant galėčiau ir išvis mest. Užtat su manga jau didesnės problemos būtų...XDComment
-
Hmmm, tenka pripažinti, jog dėmesio vertų Anime vis mažėja, nauji retokai pasiūlo kažką naujo ir gero (žinoma, nereiškia, kad anksčiau Anime tik watch-worth buvo leidžiami, jie susikaupė ne per vienerius metus). Žiūrėti, manau, nenustosiu, tiesiog sumažės žiūrėjimo tempas. Aš niekuomet nebuvau priešiškas Manga'i, tad galėsiu įsikibti į ją, tuo atveju jei/kol neturėsiu ką žiūrėti.
Kad ir koks būčiau užimtas (kalbant apie ateitį), kai turėsiu laisvo laiko, tikrai dalį jo paskirčiau savo senam pomėgiui (tikiuosi, nors kas žino ką/kur gali pasiūlyti/nukrypti tas gyvenimas). Tokie įpročiai manau lengvai nepasitraukia. Vien dėl gerų senų laikų, norėtųsi vėl prisėsti ir pažiūrėti kokį. ^^ (iMo)
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
Autorius BastardReikalui esant galėčiau,aš nesu grynas otakas pasinešęs ant anime..aš žiūriu anime dėl to,kad man patinka įdomios ir įtraukiančios istorijos,cool veikėjei ir pati anime tema(viskas kas susija su juo).Jei reikėtų,sugebėčiau rast kitų užsiemimų.Butent šiuo metu mest anime nesugebėčiau,nes dar per mažai esu jo matęs,kad tai padaryčiau.Nžn ką man ruošia ateitis,bet tikiuosi anime dar žiūrėsiu ne vienus metus.Comment
-
As galeciau. Ir tai nebutu labai sunku, nes ir taip ziurau labai mazai. Man anime labiausiai patinka piesimas - tai pagrindine priezastis kodel ziuriu.
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Galėčiau. Žinoma priklauso nuo aplinkybių, bet manau galėčiau. Nes visdėlto anime yra anime, o ne gyvenimasDon't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
Tikriausiai galėčiau,nes žiūriu tik tad kai yra nuotaikos,nes kartais atsiranda kitu darbų,bet kai įsijungiu tai įšjungti nebegaliu
šiaip sunku būtu be anime,atsisakyt nenorečiauComment
Comment