Ar galėtum kada daugiau nebežiūrėti anime?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Nifalatha
    Naujokas
    • 2011 03 04
    • 18

As nelabai galeciau be anime ir mangos. kasdien pas mane buna ijungtas pc ir visad eina koks filmas... as megstu zet viena filma daug daug kartu, net nzn kodel.. turbut cia kai mokiaus animacijos tai kazkaip ipratau analiizuot ir pan

Comment

• lialia
      GD <3

• 2010 07 18
      • 383

Dabar laisvai galiu nežiūrėt anime ir jau nežiūriu kokį mėnesį ar du. Nežinau aš dar nejaučiu tokios priklausomybės nuo kompo kad kiaurą dieną sėdėt prie jo ir žiūrėt anime. Kažkokia nesąmonė tada būtų. Kaip ir Audria sakė yra daug daugiau kitokios veiklos. Na o tūnantiems kiaurą dieną prie kompų ir žiūrintiems anime tik noriu palinkėt kad akyčių nesusigadintų ir eitu grynu oru pakvėpuot.
      http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
      Max parašo aukštis 130

Comment

• Kenčis-Himura

Savaitę vieną, bet antros ne, nes tai mano gyvenimo dalis. Be anime gyvenimo spalvų spektras, ne toks spalvingas.

Spoileris:
        Anime is my live

Comment

• Sentum
          Narys

• 2011 02 18
          • 74

Atsisakyti tikrai, kad nenorėčiau, bent savo noru niekaip. Galėčiau jeigu yra būtinybė apriboti iki 1 epizodo per dieną. Aš užimtas vasaros metu dažnai būsiu, tai gal net tokia situacija atsitiks, kad 1-3ep per dieną. Būna kartais, kad nežiūri savaitę, dvi, bet po to grįžti žiūrėdamas nonstop.

Comment

• witkus
            Take it easy

• 2009 11 21
            • 261

Anksčiau atrodė, kad niekaip neatsisakyčiau. Tačiau dabar matau, kad tai nebūtu sunku.
            Jau dabar žiūriu vos kelis anime, ~ 1 ar 2 per mėnesį. Nors mano hdd prikimštas visokiausių anime serialų ir filmų, aš jų praktiškai nebežiūriu.
            Kadangi didesnė laiko dalis užimta mokslais ir kitom veiklom, anime vietos beveik nebeliko. Jaučiu, kad ateitį permesiu aki per kokį trumpesnį anime kai turėsiu laiko ir tiek. Kolkas neplanuoju ir greitu laiku neplanuosiu atsisakyt tik piešimo anime stiliumi.

Comment

• Miglaja
              Cute potato ~

• 2007 12 16
              • 551

Autorius Miglaja
              Gal ir galeciau, bet viskas priklausytu nuo situacijos...Jei tai butu mirties ar gyvybes klausimu tai tik tada atsisakyciau anime....Bet nemanau kad tokia situacija bus.... Taigi....ANIME FOREVER
              Kai pamačiau dabar šitą savo įrašą, padarytą sakyčiau prieš 3 metus, mane suėmė juokas Tada aš buvau tokia fangirl'ė, kokias aš dabar smerkiu ir į jas žiūrėt negaliu...
              Į klausimą dabar vienareikšmiškai atsakyčiau, kad anime galėčiau ir galiu nežiūrėt: anime gal tik kas pusę metų pažiūriu(jau net nebeprisimenu, kada paskutinį kartą kokį anime žiūrėjau). Vadinasi ir tie, kurie sako, kad be anime negalėtų gyvent, ateis ir jiems tas laikas, kai šiek tiek suaugs ir supras, kad be anime yra tikrai prasmingesnės veiklos(prie kompo sėdėdami tik lašinius užauginsit per daug metų...).
              Bet neneigsiu, anime žiūrėjimas man pasitarnavo(atsirado didelė meilė fantastiniams kino filmams), ir garantuoju, kad galutinai nemesiu šito pomėgio
              Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• Marynchan
                Hatsune Miku <3

• 2010 06 13
                • 70

Neįsivaizduoju savo gyvenimo be anime xD
                ♪♫░▒▓♦►Uninstall◄♦▓▒░♫� � <3 http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404 <3

Comment

• veronika
                  Naujokas
                  • 2011 05 11
                  • 2

Negaleciau , man Anime labaj patinka ziuret nors ir japoniskai (nesuprandu japonu kalbos ... xD)Bet ziureti kas viksta labaj patinka ...

Comment

• ForestTiger
                    Me cool!

• 2009 01 06
                    • 101

Autorius veronika
                    Negaleciau , man Anime labaj patinka ziuret nors ir japoniskai (nesuprandu japonu kalbos ... xD)Bet ziureti kas viksta labaj patinka ...
                    Viskas tau patinka . Man galėtų anime ir nebūt, yra ir taip ką veikt. Pvz dabar turėčiau ruoštis ateinančiai sesijai (ryt testas..), jaučiu tą ir einu daryt. Tiesiog, anime tai tik kažkas laikui prastumt kaip ir kokie paprasti serialai ar filmai, nelabai suprantu suprantu tų žmonių, kuriems tai kaip gyvenimas (pvz. to daugybės išprotėjusių Otakų), nors aišku, kiekvienam savo.
                    Žiūrim į avatarą!

Comment

• Xamethx
                      Naujokas
                      • 2009 06 07
                      • 4

Save laikau tikru otaku. Mėgstu anime, kasdien peržiūriu bent po keletą serijų, bet ar galėčiau tai mest? Na, tai nėra labai paprastas klausimas. Visų pirma reiktų atsakyt į kitą klausimą: o kokio velnio turėčiau mesti anime (nėra laiko; nėra galimybių; mama liepia) ? Rimtai, nežinau. Patinka man anime ir net neįsivaizuoju kodėl turėčiau mest. Ir šiaip, teigiamas otaku atsakymas į tokį klausimą skambėtų ne ką labiau įtikinamai, kaip užkietėjusio rūkoriaus atsakymas į klausimą 'ar galėtum mest rūkyt?' - Taip. Žinoma galėčiau, jei tik norėčiau. Bet tikrai nenoriu ir nemesiu kol pats nepanorėsiu ar kas nors neprivers'. Tai kokį balsavimo variantą rinktis?

Comment

• Squalleh
                        .MØNSOON.

• 2009 01 12
                        • 1892

Sakykim taip: atsisakyti galėčiau, bet nelabai norėčiau.

Comment

• xAmaya
                          Depresija.

• 2011 05 31
                          • 65

HELL NO,that's impossible for me
                          Sunku būtų bent prisiversti žiūrėti mažiau serijų per dieną, tad tikrai negalėčiau viso to atsisakyti
                           /l、
                          (゚、 。 7
                           l、゙ ~ヽ
                           じしf_, )ノ <--- This is a kitty. Put this in your signature to help it achieve world domination.

Comment

• Bardakas
                            Žmogus Ne

• 2005 09 22
                            • 1462

Autorius xAmaya
                            HELL NO,that's impossible for me
                            Sunku būtų bent prisiversti žiūrėti mažiau serijų per dieną, tad tikrai negalėčiau viso to atsisakyti
                            Prisimink šį post'ą po poros metų. Gerai pasijuoksi ;]
                            Maybe on Earth, Maybe in the Future
                            sigpic
                            Kurokawa idėjinis lyderis
                            Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• MinaTo
                              Narys

• 2011 01 20
                              • 55

Taip , galėčiau .
                              Paskutinis pakeitimas nuo MinaTo; 2011-08-28, 18:43.

Comment

• DowyChan
                                Narys
                                • 2011 05 19
                                • 38

No way Dudes !!! Just no fakin' way OAO ~~ Neistverciau... Gal poros dienu pertrauka, taip..... Bet jeigu For life, tai.... NEEEE >< DD
                                ♪♫░▒▓♦►Uninstall◄♦▓▒░♫♪
                                -Uninstall Cosband ​Nare ~
                                HOMESTUCK ~
                                HoNk :o)

Comment

Working...