As nelabai galeciau be anime ir mangos. kasdien pas mane buna ijungtas pc ir visad eina koks filmas... as megstu zet viena filma daug daug kartu, net nzn kodel.. turbut cia kai mokiaus animacijos tai kazkaip ipratau analiizuot ir pan
Ar galėtum kada daugiau nebežiūrėti anime?
Collapse
X
-
Dabar laisvai galiu nežiūrėt anime ir jau nežiūriu kokį mėnesį ar du. Nežinau aš dar nejaučiu tokios priklausomybės nuo kompo kad kiaurą dieną sėdėt prie jo ir žiūrėt anime. Kažkokia nesąmonė tada būtų. Kaip ir Audria sakė yra daug daugiau kitokios veiklos. Na o tūnantiems kiaurą dieną prie kompų ir žiūrintiems anime tik noriu palinkėt kad akyčių nesusigadintų ir eitu grynu oru pakvėpuot.http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
-
Atsisakyti tikrai, kad nenorėčiau, bent savo noru niekaip. Galėčiau jeigu yra būtinybė apriboti iki 1 epizodo per dieną. Aš užimtas vasaros metu dažnai būsiu, tai gal net tokia situacija atsitiks, kad 1-3ep per dieną. Būna kartais, kad nežiūri savaitę, dvi, bet po to grįžti žiūrėdamas nonstop.Comment
-
Anksčiau atrodė, kad niekaip neatsisakyčiau. Tačiau dabar matau, kad tai nebūtu sunku.
Jau dabar žiūriu vos kelis anime, ~ 1 ar 2 per mėnesį. Nors mano hdd prikimštas visokiausių anime serialų ir filmų, aš jų praktiškai nebežiūriu.
Kadangi didesnė laiko dalis užimta mokslais ir kitom veiklom, anime vietos beveik nebeliko. Jaučiu, kad ateitį permesiu aki per kokį trumpesnį anime kai turėsiu laiko ir tiek. Kolkas neplanuoju ir greitu laiku neplanuosiu atsisakyt tik piešimo anime stiliumi.Comment
-
Į klausimą dabar vienareikšmiškai atsakyčiau, kad anime galėčiau ir galiu nežiūrėt: anime gal tik kas pusę metų pažiūriu(jau net nebeprisimenu, kada paskutinį kartą kokį anime žiūrėjau). Vadinasi ir tie, kurie sako, kad be anime negalėtų gyvent, ateis ir jiems tas laikas, kai šiek tiek suaugs ir supras, kad be anime yra tikrai prasmingesnės veiklos(prie kompo sėdėdami tik lašinius užauginsit per daug metų...).
Bet neneigsiu, anime žiūrėjimas man pasitarnavo(atsirado didelė meilė fantastiniams kino filmams), ir garantuoju, kad galutinai nemesiu šito pomėgioComment
-
Neįsivaizduoju savo gyvenimo be anime xDComment
-
Viskas tau patinka . Man galėtų anime ir nebūt, yra ir taip ką veikt. Pvz dabar turėčiau ruoštis ateinančiai sesijai (ryt testas..), jaučiu tą ir einu daryt. Tiesiog, anime tai tik kažkas laikui prastumt kaip ir kokie paprasti serialai ar filmai, nelabai suprantu suprantu tų žmonių, kuriems tai kaip gyvenimas (pvz. to daugybės išprotėjusių Otakų), nors aišku, kiekvienam savo.Žiūrim į avatarą!👍 4Comment
-
Save laikau tikru otaku. Mėgstu anime, kasdien peržiūriu bent po keletą serijų, bet ar galėčiau tai mest? Na, tai nėra labai paprastas klausimas. Visų pirma reiktų atsakyt į kitą klausimą: o kokio velnio turėčiau mesti anime (nėra laiko; nėra galimybių; mama liepia) ? Rimtai, nežinau. Patinka man anime ir net neįsivaizuoju kodėl turėčiau mest. Ir šiaip, teigiamas otaku atsakymas į tokį klausimą skambėtų ne ką labiau įtikinamai, kaip užkietėjusio rūkoriaus atsakymas į klausimą 'ar galėtum mest rūkyt?' - Taip. Žinoma galėčiau, jei tik norėčiau. Bet tikrai nenoriu ir nemesiu kol pats nepanorėsiu ar kas nors neprivers'. Tai kokį balsavimo variantą rinktis?Comment
-
👍 2Comment
Comment