Tikrai idomus klausimas , Manau jai noreciau tai zinoma galeciau tai padaryti, bet kad to noro nera mesti
Ar galėtum kada daugiau nebežiūrėti anime?
Collapse
X
-
Kažkaip dar vasara galvojau, kad tikrai negalėčiau, bet dabar, kai prasidėjo mokslo metai, tai kažkaip nuomonė pasikeitė, nes ir laiko trūksta ir noras dingsta po truputi Bet vienaip ar kitaip, spėju, kad dar tikrai nemažai metų karts nuo karto koki nors anime dar tikrai žiūrėsiu, imant dar tai, jog dar ir dabar laisvomis dienomis kartais ir peržiuriu ~12 ep ar daugiau jei labai sudominaComment
-
-
Be problemų. Kelis metus visiškai atsiribojau nuo anime, nes paprasčiausiai neberadau nieko įdomaus. Tik praeitais metais kažkaip netikėtai atradau Darker than Black, ir tai, peržiūrėjusi abu sezonus dariau apie pusės metų petrauką.Comment
-
sunku pasakyti.
aš mėgstu naujoves ir kartais vienus hobius metu, atrandu kitus, bet pagrindinis mano hobis (myliu viską, kas susiję su japonija) niekad nedingsta ^^
tiesą sakant, manau, kad galėčiau nebežiūrėti anime, bet tai aš pavadinčiau ,,pertrauka" (nesvarbu, ar vieno mėnesio, ar kelių metų).
turiu omeny, gal kadanors man nusibos žiūrėti anime, bet vėliau tai vėl pradės patikti"A smart man learns from his mistakes, a wise man learns from the mistakes of others"
Comment
-
Nuo vasario mėnesio nežiūrėjau anime, bet atėjo ruduo ir vėl viskas iš pradžių xD Vėl žiūrau xDComment
-
Galeciau ir gyvenau laisvai be anime, bet veliau uzsinoriu ir pradedu ziureti, nes tiesa sakant, be anime retenybe rasti kanors su gera , gilia istorija ...
Anyway, kadangi as gamer'is ir megstu sportuot, man nesunku atsitraukt nuo anime, ypac siltu metu laikuPaskutinis pakeitimas nuo NeXuS; 2011-05-05, 21:48.Power. Style. Control.Comment
-
Tikrai galėčiau. Ir be anime yra ką veikti, juk yra knygos, filmai, galų gale serialai.. Čia žinoma apart visos kitos veiklos, kuria galima užsiimti. Taigi pasaulis nesugriūtų, nors visgi truputį trūktų naivaus shoujo arba išskirtinai japoniško humoro. Tačiau pati esu padarius ne vieną gan ilgą anime pertrauka, kuri trunka ne mėnesį ir ne du, tad man tikrai šiek tiek keista būna girdėti kad be anime ne gyvenimas būtų. No offence žinoma, čia tik mano nuomonė (:👍 1Comment
-
Comment
-
Comment