Autorius rimke
Ar galėtum kada daugiau nebežiūrėti anime?
Collapse
X
-
_____
In the future 15 people will be famous
-
Galėčiau, bet nėr tolko tam. Bent kol kas
Šiaip vasarą, kai draugai išsilaksto tai būna marios laisvo laiko, tai daugiau žiūriu, tas pat būna per atostogos, mokslo metais pasižiūriu tik savaitgaliais, nes užduoda tiek namų darbų ir panašiai, kad užsiknisi, o dar anglų kalbos kursai nuo šių metų prisidės ir choras, tai iš vis, manau, mažai laiko teliksComment
-
-
-
Visada maniau anime ziuresiu iki senatves bet reikia susidurti su realybe reikia dirbti islaikyti save busta masina todel reikia dirbti tada maziau lieka laisvo laiko po to uzsimanai viska pagerinti todel dar daugiau dirbi va vien del tokiu priezasciu nebeziuriu nes nera laiko nes gryzti po darbo ir likusi laisva laika as geriau praleidziu su mylima mergina isvaziuoju i gamta pasizmoneju o anime paziuresiu kai bus tikrai laisvo laiko aisku laisvu metu pasidomi kas naujo na va su mangom kitas reikalas visada prigiriebiu paskaityti per pietu pertrauka malonu prisedus prie stalelio issitraukti sumustini ir atsiversti tarkim koki gantz kiti to nesupranta pvz mano bendradarbiai bet manga mano atsipalaidavimas tod verdiktas toks nori gyventi kai zmogus anime nukenciaComment
-
Taip :P as manau kad anksciau ar veliau viskam turi ateiti galas :P
nors is kitos puses tai neskaudes niekas nuo to kad paziuresiu anime karteli kita.Comment
-
Laaaabaaaai jau sunku būtų... Na aišku nieko amžino nebūna, bet man anime kaip ir neišskiriamas dalykas, kitur tą laiką išnaudot net nelabai pavyktų...!!!???!!!Comment
-
As pastbejeau kad dauguma kurie sako kad ziures anime visa laika ir neisivaizduoja kad to negaletu nedaryti yra nepilnameciai ir gyvena is tevu kisenes o kai reiks gyventi ant saves eit i darba ir t.t. nemanau kad bus perdaugiausia laiko tam skirti nebent jusu gyvensite is toComment
Comment