ne nuo laiko priklauso klasika tai ar ne
Kokį anime pavadintumėt klasika? Kodėl?
Collapse
X
-
Visi raso, kad dragon ball yra klasika, taciau taip nera. Nors ji ziuredami daugelis augom, taciau vien del to jo taip vadinti negalima. Mano manymu klasika butu Mononoke Hime, vienas is tu anime, kuriuos megstu, o ypac gerbiu Nes si anime galeciau ziureti daugybe kartu ir jis man nepabostuComment
-
na Mononoke Hime senas (nors dragon ball zymiai senesnis) kaikam gal ir idomus (na man nieko ipatingo) bet dragon ball emiau klasika ne del to kad ji galeciau ziuret daugybe kartu tiesiog na jis gan senas gan populiarus ir dar panasiai. Na manau geriausiai tiktu i klasikassigpicComment
-
mononoke 1997 metu, taigi jis dar ne klasika, o sedevras. po 20 metu jau bsu klasikaComment
-
Pirma sovus mintis taj "Dragon Ball" nes manu pakankamai senas ir populiarus. Dar manau, kad "Death Note" gal but jis dar nera toks senas, kad butu klasika, bet tikrai manau, kad tokiu kazkada taps, nes tikrai puikus anime.Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Klasika,Rurouni Kenshin(Samurai X kartais),Dragon Ball,Sailor Moon,Speed Racer(mano brolis vaikysteje ziuredavo),Candy Candy(kazkada rode per LNK neatsimenu bet rode)....Nu daugiau nezinau,visi sitie anime,Amen.Comment
-
SailorMoon,visos merginos kurioms patinka anime ji mate .
Taipat pritariu Newerman death note yra kazkas ypatingo,beto dar 1 idomus reikalas neseniai buvo isleista deth note novele "Death Note Another Note: The Los Angeles BB Murder Cases".Deje internete jos perskaityt dar negalima T_TPaskutinis pakeitimas nuo eliona999; 2009-04-06, 21:25.sigpicComment
-
Aiškink neaiškinęs ,bet sprendžiant pagal temą tai kiekvienas iš mūsų sprendžia kas yra klasika,o kas ne.Nebūtinai reikia laukti metų metus ,kad daiktas taptų klasika...manau užtenka to ,kad DAUG žmonių jį yra matę/skaitę ir visiem iki vieno jis patiko,va čia yra klasika
Ir jai jau vistiek parašiau šitą nesamonę tai dar pridėsiu ,kad man klasiką yra ir speed racer aišku man jis pats nelabai patiko ,na toks pusėtinas man ,bet tikrai senas ir palyginus geras anime(jai taip vadinti galima)todėl iš respecto pridedu prie savo klasikos sarašiuko :P👍 1Comment
-
Tai vat, kad reikia laukti metų metus... Pagal tavo teoriją Naruto jau klasika, o anime sukurti seniai, bet neturintys milkijonų fangirls ir fanboys ne...
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
👍 1Comment
-
O tai ką tu nori pasakyti jai yra koks senas anime ir jis niekam nepatinka ir yra visiskas š,tai reikia jį skaityti klasika?Comment
Comment