Dabar vaikai greičiau išmoksta anglų kalba, nei įgauna košės galvoj.
Kokį anime pavadintumėt klasika? Kodėl?
Collapse
X
-
Na, ne tiek daug jau tų klasikinių anime mačiau, kad galėčiau taip drąsiai teigti, vis dėlto labiau mėgstu naujasnius anime xD
Bet klasika mano nuomone yra tokie anime kaip
Trigun, (vertas, tikrai vertas, mano nuomone)
Astroboy (savotiškas xD)
Dragon Ball (šitoks senas, o vis dar populiarus )
Battle angel alita (savotiškas, bet toks visai nieko)
Neon Genesis Evangelion (vertas tokiu vadintis, antro tokio kaip NGE nebus)
Princess Mononoke (gražus darbas, labai gražus)
Rurouni Kenshin (čia jau gal pabuvojau šališka)
na, dar gal keli, bet čia jau pradedu abejoti, ar tai klasika, ar tik mano asmeninė nuomonė xDComment
-
Azumanga!!!!!
totalus kulto kultas, sita simboli zino kiekvienas otakU!!!!!
Spoileris:
taip pat kaip ir dar pora kultinio stuff'o is sito anime
o ka ja sneket apie sita klipa!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=W3J5_j6B1qkPaskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-12-04, 13:39.Comment
-
Hum, mano manymu senesni bet geri anime:
1,Dragon ball, senas bet vienas populiariausių ir geriausių anime iš senų laikų.
2,Sailor Moon. Nors vaikiško tipo, bet gana linksmas ir gerietiškas anime.
3.Hotaru No Haka. Daug kam jis nepatinka, bet aš verkiau per jį. Su gilia prasme, gražus, klasikinio piešimo.
4.My Neighbour Totoro. Vaikystėj žiūrėjau, bet patiko labai, mielas, gražus.
5.Spirited Away. Miyazakio irgi kūrinys, tos klasikinis gana bet siužetas geras, gražu žiūrėti.
Kolkas daugiau nepamenu...👍 1Comment
-
Akira ir battle angel alita situos anime as skaitau klasika,nes jie to verti.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Azumanga!!!!!
totalus kulto kultas, sita simboli zino kiekvienas otakU!!!!!
Spoileris:
taip pat kaip ir dar pora kultinio stuff'o is sito anime
o ka ja sneket apie sita klipa!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=W3J5_j6B1qkComment
-
Simpsonai ne anime... Man tai labiausiai patinka nauji anime, bet turbut klasika galima pavadinti Neon Genesis Evangelion (tikrai nepakartojamas, turbut kito tokio nerastum). O is nauju tai Code Geass (is siuolaikiniu man asmenisaki ji yra pats geriausias, tiesiog joks kitas taip nesuzavejo).Paskutinis pakeitimas nuo ciombiukas; 2010-01-09, 21:47.Comment
-
Simpsonai ne anime... Man tai labiausiai patinka nauji anime, bet turbut klasika galima pavadinti Neon Genesis Evangelion (tikrai nepakartojamas, turbut kito tokio nerastum). O is nauju tai Code Geass (is siuolaikiniu man asmenisaki ji yra pats geriausias, tiesiog joks kitas taip nesuzavejo).Comment
-
1) Mobile Suit Gundam 1979 - .... -.... -.... - > Mobile Suit Gundam 00 2009
2) The Super Dimension Fortress Macross: Ai oboete imasu ka (lt.: ar prisimeni meile) 1982 - .... -.... -.... - > Macross Frontier the Movie: The False Songstress 2010
Datos atsako i kl. kodel. Per visa ta laika jokiu sh malimu ar to paties per tapati kaip Pokemon ir panasuose ir todel ypac.
R.I.P. Katō Kazuhiko a.k.a. "Tonovan". SDF Macross muzikantas ir autorius muzikos. (2008 dainos ver.)Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-01-09, 23:40.Comment
-
Kokie dar Simpsonai... Kokie dar digimonai, ar dar koks š... Anime gėda yra visi tokie vaikiški svaigalai, menka prasmė (jei ji išvis yra) tokius žiūrėt, geras anime yra tas, kurį pažiūrėjęs gali analizuot kaip tikrą meno kūrinį ir praturtinti save. Mano nuomone, vienas geriausių visų laikų anime, vertas vadintis tikra klasika (jis jau ir taip yra klasika) yra "Hotaru No Haka" - "Jonvabalių Kapas". Iki sielos gelmių jaudinantis filmukas, pagal tikrą gyvenimo istoriją.👍 1Comment
-
va kur tikras zmogus, Aciu LAX tavo postas buvo cia tobuliausias
kadangi as prie tokios pat pozicijos, anime kurie nesensta, dushej, Jum ir viisam pasauliui savo vertybemi, yra inashas i pacia anime industrija, vadinu klasika. =)
tai tikrai ir bus visada:
Akira
Evangelion
Hellsing
GITS
Cowboy Bebop
Trigun
LAIN
ir kas be ko Ghibli leidyniai =)
o pvz asmenine klasika [tai kas visada shirdyje] bus man:
Karekano
Beck
GTO
Clannad the movie [nesuskaicioju kartu kiek teko perziuret, gyvenimo pamoka..]Comment
Comment