Kokį anime pavadintumėt klasika? Kodėl?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • technotrach
    mors ultima ratio

• 2006 03 06
    • 218

Autorius sek0ne
    vat kad nuo laiko. gi nepavadinsi 300 klasikiniu filmu, nors jis LABAI geras, o uz 30 metu prashau vadink
    irgi iš dalies klysti pats gali įvertint dažniausiai tik labai siaurą dalį animės kūrinių ir juos vadinti klasika, nes vienu metu žmogus mėgs tik kelis iš keliasdešimt žanrų. Vaikai kažin ar galės įvertint seinen žanrą, o suaugusieji objektyviai pažiūrės į vaikiškus anime. klasika - tai anime, kurie patiks žmonėms, kurių dar nebuvo, kai jį kūrė. Jeigu vaikams vis dar patinka po tiek metų DBZ, jeigu Akira beveik po 30 metų naujam žiūrovui vis dar atrodo kaip fantastika - tai klasika. Tai visi kūriniai kurie nugalėjo laiką, šiandien tas kūrinys gali būti super populiarus, bet po kelių metų tebus eilinis arba atvirkščiai - šiandien nežinomas kūrinys bus įvertintas tik ateities kartų.

Autorius Spirit of Nightmare
    Tai vat, kad reikia laukti metų metus... Pagal tavo teoriją Naruto jau klasika, o anime sukurti seniai, bet neturintys milkijonų fangirls ir fanboys ne...
    dauguma kūrinių yra kuriami vien komerciniais tikslais - tai yra pritraukti maksimalų skaičių žiūrovų minimaliomis sąnaudomis. Tokiems kūriniams sunku patapti klasika, nes tai didžiąja dalimi yra komercija, o ne menas - tai yra piešimo technika yra naudojama tuo metu standartinė, o istorija, kad ir kokia originali ji būtų - visada gali būti patobulinta konkurentų. Tarkim, vertinant tokias gigantiškas serijas kaip Dragon Balls ir Naruto, šiandien laimi Naruto, tačiau dar po kelių DBZ klonų ir keliolikos metų, kažin ar Naruto beturės tokį pranašumą.
    Paskutinis pakeitimas nuo technotrach; 2009-04-07, 13:38.
    Skaitoma manga

Comment

• usakou
      Rimtas forumo narys
      • 2009 04 19
      • 188

klasika? cia asmeniskai pasakysiu,kas man yra klasika ;DD
      1. Fullmetal alchemist... tikrai mano geriausias matytas anime... apie lygiavercius mainus ir t.t. zodziu, tuose palyginimuose ir t.t. yra daug tiesos... nerealus anime
      2. sailor moon ;DD jis pusiau klasika... klasika mazom mergaitem " well... visokios fejos,jureives ir pan. ... nzn,tai irgi klasika

Comment

• karolisvis
        I..Hate..All..off..you.

• 2008 05 25
        • 229

Klasika mano manymu yra Dragon Ball/Dragon Ball Z nes: Dauguma anime megeju pradejo nuo sio anime kuri rode per TV ^^ ir jis yra gana senas.
        Paskutinis pakeitimas nuo karolisvis; 2009-06-18, 20:04.
        Run, live to fly, fly to live, do or die.
        Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!

sigpic

Comment

• Aramis

Miazaky - Mano kaimynas Totoro (nuoširdi istorija, tam laikotarpiui puikiai nupiešta);
          Cowboy Bebop - Vien garso takelis padaro jį išskirtiniu, dar veikėjų judesių plastika, piešimo detalumas. Gal truputį atbaido siužeto vientiso nebuvimas, bet tobulų juk nebūna

Comment

• Renata
            Meanie

• 2008 05 25
            • 715

Spirited away nes jau trečia mano šeimos "pamaina" žiūri šitą animą ir juom labai grožisi
            AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• IVXXX
              Let's do a barrel roll!
              • 2008 03 07
              • 8

Mobile Suit Gundam, populiariausia mecha serija, gyvuojanti jau 30 metu.
              Fist of the North Star, kai pagrindiniai superveikejai nebuvo laibos mergaites su trumpais sijonukais...
              Paskutinis pakeitimas nuo IVXXX; 2009-06-18, 20:08.
              I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

• freemax
                Naujokas
                • 2009 06 17
                • 10

pokemonai ir digimonai patys pirmi matyti anime. ir klasika jie ira todel kad wisi juos zino . o kas nezino tai tam patarceu pasilankyti pas psichologa del liudnos vaikystes, pasiguosti...

Comment

• Haruhi
                  Rimtas forumo narys

• 2008 03 26
                  • 190

man irgi pokemonai del tos pacios priezasties (nemaciau dar ne vieno kuris ju nezinotu)

Comment

• Derogatory`
                    Loki'd

• 2007 10 06
                    • 350

Nežinau, šį klausimą būtų galima interpretuoti labai įvairiai.
                    Bet mano nuomone, anime, kuris yra klasika, turi būti įvairiapusiškai geras.
                    Tai tikriausiai tokiems anime priskirčiau: Tengen Toppa Gurren Lagann, Gintama.
                    Man asmeniškai šie anime tokie ir yra. xD

Comment

• dubi
                      Klyšakojis piratas ;O

• 2008 10 14
                      • 50

Na aš balsą atiduodu "Trigun". Kai mažas buvau patėvis iš kažkokių kasečių davė žiūrėt(greičiausiai vienas pirmūjų kuriuos mačiau apskritai anime;D) Žanras- nuotykių, vesternas. Pats anime palyginus nėra senas pirmą kart "TV Tokio" pasirodęs 1998 metais.Vienas anime iš tų kurį peržiūrėčiau dar kartelį jai netingėčiau ;D Pati anime pradžia,eiga yra labai gėrai sulipdyta išskyrus pagaibą kuri neįtin patiko. Dėl ko nesakysiu nes nenorėsit peržiūrėt ;]

Am, taip pat išgirt galėčiau "Irresponsible Captain Tylor". tik neberašysiu čia kodėl.Šio Anime apžvalgoje pasireiškiau ir jum rektų ;P

Tai vat, šie du gal ir nėra taip gėrai žinomi kaip pokemonai,digimonai and so on... Bet su jais aš užaugau;]
                      Same as you but different.

Comment

• sagara sanosuke
                        forumo idiotas
                        • 2009 04 14
                        • 134

be jokios abejones rurouni kenshin ir dragon ball nes man jie pirmieji ir geriausi anime ir visi juos zino
                        Paskutinis pakeitimas nuo sagara sanosuke; 2009-06-25, 18:00. Priežastis: papildymas

Comment

• Dopamine
                          grande animal do minimal
                          • 2008 02 10
                          • 16

Na mano pirmasis ir tikrasis, jeigu taip galima issireikst buvo Hellsing. Manau tai anime, kuris jau uzsitarnava savo, kaipo klasikos statusa. Gal dar galeciau priskirti Berserk.
                          MyMovies MyTube

Comment

• palanga07
                            mugen.. it means infinite
                            • 2009 07 04
                            • 14

Akira... arba zmonems del jo rauna stoga, arba visiskai nepatinka... del to jis puikus...
                            http://failutalpykla.lt/getfile.php?...=prasminga.pps

Comment

• Absent
                              myspace.com/djulps
                              • 2009 06 11
                              • 10

Zinoma kad Death note, nes dar tokio anime kaip jis nesu mates dar i nei viena anime nebuvau taip isitraukes genialu ir klasiska

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• dante
                                forumo idiotas
                                • 2009 07 05
                                • 10

princess mononoke, nes sita anime gali ziureti ir mazas vaikas, ir anime megejas, ir suauges zmogus. nuostabus anime.

Comment

Working...